30-03-07

De eerste klik

De eerste mailtjes waren zakelijk. Sindy vertelde haar ding en ik het mijne, zoals ik dagelijks verschillende mails van andere personen beantwoord. Weken gaan er zo voorbij. Emails worden korte chatsessies maar alles verloopt nog steeds zonder enige gevoelens. Maar dan komt er die eerste klik. Ik weet niet meer juist wat de aanleiding was, maar plots vallen die woorden van haar dat haar man enkele jaren geleden vreemd gegaan is. Het gesprek krijgt plots een heel andere dimensie dan de voorgaande gesprekken. We praten voor het eerst echt over gevoelens en het voelt zeer goed aan. Onze chat blijft duren dit keer en het lijkt of we niet uitgepraat geraken. Er gebeurt iets, iets moois, het klikt. "Het is de eerste keer dat ik met een vrouw zulk aangenaam gesprek online heb gehad" zeg ik haar voor we afsluiten. Een geel glimlachend icoontje verschijnt er op mijn beeldscherm en ik voel wat zij voelt.

 

26-03-07

Een onschuldig mailtje

Meer dan een jaar geleden is het al. Ik zie het nog zo voor me. "Haar naam" staat ook in die lijst van personen die ik nodig heb voor mijn werk en ik besluit om aan "haar", die op dat moment een totaal vreemd persoon voor me is, dat mailtje te sturen. En zo begon het ......

Zo begint een avontuur dat mijn stoutste dromen zou overtreffen, een avontuur waar het einde bijlange nog niet van in zicht is en waarvan ik hoop dat het nog zeer lang mag blijven duren. Elke man droomt en fantaseert over vrouwen, tenminste dat denk ik toch, maar weinig mannen zullen kunnen zeggen dat hun  dromen en fantasieën werkelijkheid geworden zijn. Wat ik het laatste jaar van mijn leven beleef, is amper met woorden te beschrijven maar ik ga toch een poging doen. Niets van mijn verhaal is verzonnen tenzij namen van personen en plaatsen. 

Veel plezier en inlevingsvermogen bij het lezen.