02-04-07

 De eerste foto

Tijdens die eerste weken begon ik langzaam meer en meer benieuwd te geraken naar haar uiterlijk. Het enige wat ik tot hier toe af en toe te zien kreeg van haar, was een kleine foto op haar chatvenster waarop ik met moeite kon zien hoe ze eruit zag. Toen ik haar vroeg of ze geen grotere foto van haar had waarop ik beter haar gezicht kon zien, antwoordde ze dat ze niet zoveel recente foto's had. Het was voor Sindy nog niet zo lang geleden dat ze de eerste stappen in de "chatwereld" zette en ze had nog niet de behoefte gehad om foto's van haar te tonen op het internet. Ik was trouwens de eerste man waarmee zo ze zo intensief chatte. Toch duurde het niet lang vooraleer een duidelijke grote foto van haar gezicht op mijn scherm verscheen. Ze viel een beetje tegen, die foto. Het is te zeggen, was het nu de foto op zich die tegenviel of de manier waarop Sindy erop stond of was het gewoon haar gezicht dat minder mooi was dan ik had gehoopt. Ik denk dat het eerder het laatste was. Ik kreeg er in ieder geval geen kriebels van in de buik. Ze had ook een bloes aan waarvan zowel de kleur als de vorm me totaal niet aansprak, een beetje ouderwets, vond ik.

En dan waren er die ogen. Ik kan het niet laten om het te vertellen omdat later zal blijken dat ik me op dit punt volledig vergist heb. Er was iets mis met die ogen op die foto. Het ene was precies groter dan het andere. Toen ik mij er op ging focussen, begon ik zelfs aan de een of andere oogziekte te denken. 

Ik troostte me met de gedachte dat, als het ooit meer zou worden in deze relatie en er sex van zou komen, dat het dan misschien beter zo was, dat ik haar niet te aantrekkelijk vond zodat ik niet voor de keuze zou komen te staan: zij of Els, mijn vrouw.

De commentaren zijn gesloten.