04-04-07

 Me & my body

Om snel meer te weten te komen over Sindy haar uiterlijk, besloot ik "Me & my body" te spelen. De dames onder u die de flair lezen, zullen zeker weten wat ik bedoel, en misschien sommige heren ook wel. In dit flair-rubriekje staat een vrouw in lingerie afgebeeld die zichzelf punten moet geven op verschillende delen van haar lichaam. Wat me hierbij steeds opvalt, is dat de gemiddelde score toch altijd zo hoog ligt. Maar dat zal waarschijnlijk wel als reden hebben dat enkel vrouwen die zich goed in hun vel voelen, zich laten fotograferen door flair. Maar dit terzijde.

Ik vraag Sindy of zij het goed vind van punten te geven op haar uiterlijk en zij gaat onmiddellijk akkoord. Ik merk gaandeweg dat zij het zelfs leuk vind. Ik begin met haar tenen, voeten, onderbenen, billen, poep, buik, borsten, armen, handen, gezicht, ogen en haar. De juiste cijfers herinner ik mij niet meer maar net zoals in de flair zijn het allemaal opvallend hoge scores. Het enige waar ze niet echt kontent over is, zijn haar billen. Te dik, wat dacht je. Maar ze heeft geluk, ik zie graag dikke billen en ze heeft een prachtige "dikke" kont, maar dat wist ik toen nog niet.

Op een paar minuten tijd kom ik in ieder geval heel veel te weten over hoe ze er ongeveer moet uitzien en ik ben tevreden, niet alleen met de beschrijving van haar uiterlijk maar ook met het feit dat ze zich goed voelt in haar vel. 

De commentaren zijn gesloten.