13-04-07

 Seksuele gevoelens

Naarmate de tijd vorderde, werden onze gesprekken vertrouwelijker en intiemer en praatten we ook meer en meer over onze seksuele gevoelens. Al zeer vroeg liet Sindy me weten dat seks belangrijk is in haar relatie en dat ze een hoog libido heeft. Niet alleen de seks met haar man maar ook "solo-seks" nam een belangrijke plaats in in haar leven. Zomaar af en toe eens seks was niet voldoende voor haar. Enkele keren per week had zij er wel behoefte aan en als het door omstandigheden niet kon met haar man, dan masturbeerde ze.

Voor mijn vrouw daarentegen is seks altijd maar een bijkomstigheid geweest in onze relatie. Ze heeft een zeer laag libido in vergelijking met het mijne. We vrijen wel regelmatig, één à twee keer per week, en ze geniet er meestal wel van als we seks hebben, maar toch doet ze het vooral om mij te plezieren. Zelf zal ze nooit het initiatief nemen.

Sindy lijkt op dat vlak de tegenpool te zijn van mijn vrouw. Ze zegt bovendien te houden van intimiteit, knuffelen, strelen en al wat daarmee samenhangt. En, ze is gek op kussen, tongkussen met name. In mijn dromen zie ik mij al vrijen met haar. Ik zie al hoe ze dat grote lege gat opvult in een huwelijk van meer dan twintig jaar, vol sexuele frustraties en waarin nauwelijks sprake is geweest van intimiteit in de echte zin van het woord.

Sindy is ook al meer dan 15 jaar gehuwd en ik vraag haar of ze nooit goesting heeft gehad om met een andere man te vrijen. Ze antwoordt daarop dat ze dat dat nooit zou doen, vreemdgaan. Ze zou het niet doen en ze zou het ook niet durven. Ze was gelukkig met haar leventje en ze was kontent met haar man. Langs de andere kant bekent ze dat haar man haar eerste echte lief is en dat ze nog nooit met een andere man heeft gevrijd en dat ze wel eens curieus was hoe het zou zijn met een andere man.

Deze laatste woorden hadden een bijzondere betekenis voor mij. Ze liet bij wijze van spreken de deur op een kiertje staan, zonder dat ze zich daar op dat moment bewust van was. Het luidde het begin in van een hele reeks zeer intieme en vertrouwelijke gesprekken waarin we echt alles aan mekaar vertelden. En het kostte ook geen enkele moeite om die dingen te vertellen. Het ging allemaal vanzelf en het was spannend en opwindend, voor ons allebei. 

 

De commentaren zijn gesloten.