23-04-07

 Amai, gij hebt schone ogen !

Ding dong ......

Sindy moet op het puntje van haar stoel gezeten hebben, letterlijk en figuurlijk, want het duurde geen 2 seconden voor ik haar naar de deur hoorde stappen. Toen ze die opendeed verscheen er een een brede smile op haar gezicht en ik keek voor de eerste keer recht in haar ogen. En toen ..... toen gebeurde er iets met mij. Iets dat moeilijk met woorden te beschrijven valt. Laat het me gemakshalve maar "de vonk die oversloeg" noemen. We gaven mekaar 3 kussen en het allereerste wat ik dacht, zei ik ook: "Amai, gij hebt schone ogen!".  En echt, haar ogen waren prachtig en ze straalden. Ik voelde mij erin verdrinken en ik wist onmiddellijk dat ik verloren was. Hetgene waar ik zo voor gevreesd had, werd ogenblikkelijk keiharde realiteit, maar het voelde zo goed aan.

Heel raar ook hoe alles zo vertrouwd aanvoelde. Ik voelde me niet alleen dadelijk op mijn gemak bij haar maar ook haar huis en de omgeving gaven me een bijzonder aangenaam gevoel. Het prachtige weer zal er ook wel voor iets tussengezeten hebben maar toch. Op haar terras temidden van de tuin genoot ik van het prachtige wijdse uitzicht. Terwijl ik mijn blik over het lentegroene landschap laat glijden komt de gedachte in mij op dat ik hier zeker graag zou wonen. 

Sindy heeft een topje aan en een loshangende felgekleurde rok tot juist onder haar knieen. Ze ziet er goed uit. Wat ze draagt, past als gegoten bij haar en van die ouderwetse indruk die ze maakte op haar chatfotos, is nu niks te merken. Het valt nu echt op dat ze bijna 10 jaar jonger is dan mij. Als zij me rondleidt in haar tuin en in haar huis, laat ik geen enkele gelegenheid onbenut om haar uiterlijk te "keuren". Als ik achter haar loop, merken mijn ogen onmiddellijk haar mooi gevormde onderbenen op. De contouren van haar rok verraden dat ze een brede stevige maar sexy kont heeft. Haar lange blonde loshangende haren strelen haar bruingebrande schouders en rug. Niet alleen haar ogen stralen. Heel haar lichaam straalt een zekere seksuele energie uit die me lijkt op te slokken. Ik kan het niet ontkennen. Ik verlang nu al naar haar. 

 

De commentaren zijn gesloten.