27-04-07

 Ze is zo mooi als ze lacht

Na eventjes op het terras gezeten te hebben, besluiten we ondanks het prachtige weertje toch maar naar binnen te gaan omdat we schrik hebben dat de buren zouden horen wat we elkaar vertellen. We zetten ons aan de keukentafel en gaan gewoon door met onze dagelijkse chatsessies met dat verschil dat we nu niet op een computerscherm kijken maar recht in mekaars ogen. We zitten zodanig dat bijna heel haar lichaam binnen mijn gezichtsveld valt. Zonder dat ze het merkt, bestudeer ik uitgebreid maar subtiel elk detail van haar gezicht maar ook haar schouders, armen, handen, borsten, benen, voeten, .... ontsnappen niet aan een zorgvuldige controle. Ik geniet ervan. Zonder dat ze het zelf waarschijnlijk beseft, neemt ze bepaalde poses aan die me seksueel prikkelen. Vooral haar rondingen winden me op.  Nooit had ik gedacht dat deze vrouw waar ik al zolang mee chatte, zulke erotische impact zou hebben op mij.

Sindy lijkt de hele tijd te lachen terwijl ze met me praat. Soms glimlacht ze alleen maar, maar dikwijls verschijnt er ook die verrukkelijke brede lach op haar gezicht en lacht ze letterlijk al haar tanden bloot. Ze is zo mooi als ze lacht. Het zijn niet alleen haar ogen waar ik voor val, het is ook die bijzondere lach die me doet smelten. Ik kijk naar haar mond. Wat zou ik die graag kussen nu. In mijn gedachten breng ik mijn lippen op de hare en proef ik haar tong. Ik weet niet of die gedachten wederzijds zijn en durf de stap niet te zetten. Buiten mijn eigen vrouw heb ik nog nooit een andere vrouw intiem gekust maar het verlangen om een andere vrouw te kussen is waarschijnlijk nooit zo hevig geweest als nu.

Ik doe "wel" iets anders om haar via een omweg duidelijk te maken dat ik haar graag zou zoenen. "Jij hebt ook nog nooit een andere man dan je eigen man echt intiem gezoend hé ?" vraag ik haar terwijl ik het antwoord eigenlijk al wist. En ik ga al glimlachend verder ... "Wel, als je dat graag eens zou doen, dan heb je daar nu wel de gelegenheid toe hé." Maar onmiddellijk zonder aarzelen en met haar hoofd nee schuddend antwoordde ze "Ik ben daar nog niet klaar voor."

En daarmee was plots alles duidelijk en wist ik dat ik niet verder hoefde aan te dringen en dat ik mijn verlangens terug kon opbergen, voorlopig althans.

Commentaren

ken dat gevoel, verdrinken in een vrouw haar ogen en je bent verkocht

Gepost door: DIRK | 27-04-07

De commentaren zijn gesloten.