27-04-07

 Ze is zo mooi als ze lacht

Na eventjes op het terras gezeten te hebben, besluiten we ondanks het prachtige weertje toch maar naar binnen te gaan omdat we schrik hebben dat de buren zouden horen wat we elkaar vertellen. We zetten ons aan de keukentafel en gaan gewoon door met onze dagelijkse chatsessies met dat verschil dat we nu niet op een computerscherm kijken maar recht in mekaars ogen. We zitten zodanig dat bijna heel haar lichaam binnen mijn gezichtsveld valt. Zonder dat ze het merkt, bestudeer ik uitgebreid maar subtiel elk detail van haar gezicht maar ook haar schouders, armen, handen, borsten, benen, voeten, .... ontsnappen niet aan een zorgvuldige controle. Ik geniet ervan. Zonder dat ze het zelf waarschijnlijk beseft, neemt ze bepaalde poses aan die me seksueel prikkelen. Vooral haar rondingen winden me op.  Nooit had ik gedacht dat deze vrouw waar ik al zolang mee chatte, zulke erotische impact zou hebben op mij.

Sindy lijkt de hele tijd te lachen terwijl ze met me praat. Soms glimlacht ze alleen maar, maar dikwijls verschijnt er ook die verrukkelijke brede lach op haar gezicht en lacht ze letterlijk al haar tanden bloot. Ze is zo mooi als ze lacht. Het zijn niet alleen haar ogen waar ik voor val, het is ook die bijzondere lach die me doet smelten. Ik kijk naar haar mond. Wat zou ik die graag kussen nu. In mijn gedachten breng ik mijn lippen op de hare en proef ik haar tong. Ik weet niet of die gedachten wederzijds zijn en durf de stap niet te zetten. Buiten mijn eigen vrouw heb ik nog nooit een andere vrouw intiem gekust maar het verlangen om een andere vrouw te kussen is waarschijnlijk nooit zo hevig geweest als nu.

Ik doe "wel" iets anders om haar via een omweg duidelijk te maken dat ik haar graag zou zoenen. "Jij hebt ook nog nooit een andere man dan je eigen man echt intiem gezoend hé ?" vraag ik haar terwijl ik het antwoord eigenlijk al wist. En ik ga al glimlachend verder ... "Wel, als je dat graag eens zou doen, dan heb je daar nu wel de gelegenheid toe hé." Maar onmiddellijk zonder aarzelen en met haar hoofd nee schuddend antwoordde ze "Ik ben daar nog niet klaar voor."

En daarmee was plots alles duidelijk en wist ik dat ik niet verder hoefde aan te dringen en dat ik mijn verlangens terug kon opbergen, voorlopig althans.

23-04-07

 Amai, gij hebt schone ogen !

Ding dong ......

Sindy moet op het puntje van haar stoel gezeten hebben, letterlijk en figuurlijk, want het duurde geen 2 seconden voor ik haar naar de deur hoorde stappen. Toen ze die opendeed verscheen er een een brede smile op haar gezicht en ik keek voor de eerste keer recht in haar ogen. En toen ..... toen gebeurde er iets met mij. Iets dat moeilijk met woorden te beschrijven valt. Laat het me gemakshalve maar "de vonk die oversloeg" noemen. We gaven mekaar 3 kussen en het allereerste wat ik dacht, zei ik ook: "Amai, gij hebt schone ogen!".  En echt, haar ogen waren prachtig en ze straalden. Ik voelde mij erin verdrinken en ik wist onmiddellijk dat ik verloren was. Hetgene waar ik zo voor gevreesd had, werd ogenblikkelijk keiharde realiteit, maar het voelde zo goed aan.

Heel raar ook hoe alles zo vertrouwd aanvoelde. Ik voelde me niet alleen dadelijk op mijn gemak bij haar maar ook haar huis en de omgeving gaven me een bijzonder aangenaam gevoel. Het prachtige weer zal er ook wel voor iets tussengezeten hebben maar toch. Op haar terras temidden van de tuin genoot ik van het prachtige wijdse uitzicht. Terwijl ik mijn blik over het lentegroene landschap laat glijden komt de gedachte in mij op dat ik hier zeker graag zou wonen. 

Sindy heeft een topje aan en een loshangende felgekleurde rok tot juist onder haar knieen. Ze ziet er goed uit. Wat ze draagt, past als gegoten bij haar en van die ouderwetse indruk die ze maakte op haar chatfotos, is nu niks te merken. Het valt nu echt op dat ze bijna 10 jaar jonger is dan mij. Als zij me rondleidt in haar tuin en in haar huis, laat ik geen enkele gelegenheid onbenut om haar uiterlijk te "keuren". Als ik achter haar loop, merken mijn ogen onmiddellijk haar mooi gevormde onderbenen op. De contouren van haar rok verraden dat ze een brede stevige maar sexy kont heeft. Haar lange blonde loshangende haren strelen haar bruingebrande schouders en rug. Niet alleen haar ogen stralen. Heel haar lichaam straalt een zekere seksuele energie uit die me lijkt op te slokken. Ik kan het niet ontkennen. Ik verlang nu al naar haar. 

 

19-04-07

De eerste ontmoeting

Eindelijk is het zover. Vandaag ga ik mijn chatvriendin voor de eerste keer in levende lijve zien. Het is een prachtige lentedag, een stralende zon in een azuurblauwe hemel en het is lekker warm. Ik voel me goed en ik ben er klaar voor. Ik trek niets speciaals aan, ik kleed me zoals ik er dagelijks bij loop. Ze zal me te zien krijgen zoals ik ben, gewoon maar wel verzorgd. Als ik in de spiegel kijk, ben ik tevreden met mezelf en ik vind dat ik er goed uitzie met een mooi bruin kleurtje van de zuiderse zon waarvan ik nog niet zo lang geleden kunnen genieten heb. Ik heb wel een beetje last van de zenuwen maar veel minder dan ik verwacht had. Er is natuurlijk die spanning maar toch voelt het ergens vertrouwd aan, een raar gevoel.

We hebben afgesproken bij haar thuis. Haar man zou uit werken zijn en de kinderen in de school. Omdat ze niet bij de deur woont moet ik met de auto nog een heel eind rijden. Na ongeveer een uur vind ik haar huis te midden van een pracht stukje natuur. Zoals ik al eens laten uitschijnen heb, was ik er vrij zeker van dat Sindy niet "moeders mooiste" was en dacht ik dat er iets aan de hand was met haar ogen. Ik zou het nu zeer vlug te weten komen hoe ze er in het echt uitzag.

Meer dan ooit besefte ik dat, vanaf het moment dat ik seffens op dat deurbelletje zou duwen, er echt geen weg meer terug was. Sindy wilde geen relatie met mij. Ze wou mij wel als vriend en als een goede vertrouwenspersoon maar niet als minnaar. We hadden mekaar al meer dan eens gewaarschuwd dat we niet verliefd mochten worden. Een seksuele relatie kon misschien nog wel, althans toch zeker voor mij, zolang we maar niet verliefd werden op elkaar. Maar nu we mekaar gingen zien, impliceerde toch wel  een serieus risico op een meer dan een gewone vriendschappelijke klik.

Ik raapte al de moed bijeen, zette mijn verstand efkens op nul, stapte uit mijn auto en belde bij haar aan.  

 

 

14-04-07

 Schuldgevoelens

Hoe meer vertrouwelijke dingen we van mekaar en over de relatie met onze partner te weten komen, des te meer groeien we naar elkaar toe en hoe meer het lijkt of we voor elkaar gemaakt zijn. Het chatten wordt een verslaving, een obsessie als het ware. Het wordt een deel van ons leven. Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat we met mekaar gepraat hebben of een mailtje gestuurd hebben. Sindy laat me weten dat er niets is dat haar nog zou kunnen beletten om kontakt te blijven houden met mij, zelfs niet als haar man het haar zou verbieden. "Niemand weet zoveel over mij dan jij, zelfs mijn beste vriendin niet, zelfs mijn man niet" zegt ze me. Ze geniet zo van de aandacht die ze nu krijgt, elke dag opnieuw. Er bloeit iets open in haar, iets heel moois en intens, iets dat ze op deze manier nog niet had ervaren in haar leven. En ze geniet ervan en is gelukkiger dan ooit.

En dan zijn er die schuldgevoelens. In het begin was er hier weinig of geen sprake van. Maar samen met het sterker worden van de gevoelens voor mekaar, steken deze langzaam maar zeker de kop op. We beseffen allebei dat we ons leven een andere wending aan het geven zijn en vragen ons meer en meer af waar we mee bezig zijn en of het dit allemaal wel waard is. Uiteindelijk zijn we allebei relatief gelukkig getrouwd, we hebben schatten van kinderen en we leiden een rustig en aangenaam leven zonder noemenswaardige problemen. Sindy haar man, Erik, had enkele jaren geleden wel een scheve schaats gereden, waar ze wel serieus van had afgezien, maar ondertussen waren de plooien min of meer glad gestreken.

De aantrekkingskracht tussen Sindy en mij is echter zo groot dat er geen weg terug lijkt. We vragen ons voortdurend af wat er ons nog allemaal te wachten staat en waar dit allemaal gaat eindigen. 

Enkele dagen voor onze eerste ontmoeting, worden we dusdanig nieuwsgierig naar elkaar dat we besluiten van een afspraakje te maken. Onze gevoelens voor elkaar waren zo intens geworden dat we er ons ongemakkelijk bij gingen voelen en we hoopten dat deze ontmoeting misschien voor een zekere "opluchting" of "ontnuchtering" zou zorgen. Sindy dacht dat haar, in zekere zin, "verwarrende" gevoelens misschien zouden omslaan in gewone vriendschappelijke gevoelens als ze mij zou zien. Bij mij waren het vooral de sexuele gevoelens die ik op die manier hoopte te "kanaliseren". Ergens in mijn binnenste hoopte ik dat haar uiterlijk zo zou tegenvallen dat die sexuele aantrekkingskracht vanzelf zou verdwijnen.

We realiseerden ons wel dat deze ontmoeting ook een averechts effect zou kunnen hebben zodat we nog meer naar elkaar zouden verlangen. Maar zoals zo dikwijls in zulke situaties verdwijnt alle rede en volgen mensen hun hart. We besloten het risico te nemen.

13-04-07

 Seksuele gevoelens

Naarmate de tijd vorderde, werden onze gesprekken vertrouwelijker en intiemer en praatten we ook meer en meer over onze seksuele gevoelens. Al zeer vroeg liet Sindy me weten dat seks belangrijk is in haar relatie en dat ze een hoog libido heeft. Niet alleen de seks met haar man maar ook "solo-seks" nam een belangrijke plaats in in haar leven. Zomaar af en toe eens seks was niet voldoende voor haar. Enkele keren per week had zij er wel behoefte aan en als het door omstandigheden niet kon met haar man, dan masturbeerde ze.

Voor mijn vrouw daarentegen is seks altijd maar een bijkomstigheid geweest in onze relatie. Ze heeft een zeer laag libido in vergelijking met het mijne. We vrijen wel regelmatig, één à twee keer per week, en ze geniet er meestal wel van als we seks hebben, maar toch doet ze het vooral om mij te plezieren. Zelf zal ze nooit het initiatief nemen.

Sindy lijkt op dat vlak de tegenpool te zijn van mijn vrouw. Ze zegt bovendien te houden van intimiteit, knuffelen, strelen en al wat daarmee samenhangt. En, ze is gek op kussen, tongkussen met name. In mijn dromen zie ik mij al vrijen met haar. Ik zie al hoe ze dat grote lege gat opvult in een huwelijk van meer dan twintig jaar, vol sexuele frustraties en waarin nauwelijks sprake is geweest van intimiteit in de echte zin van het woord.

Sindy is ook al meer dan 15 jaar gehuwd en ik vraag haar of ze nooit goesting heeft gehad om met een andere man te vrijen. Ze antwoordt daarop dat ze dat dat nooit zou doen, vreemdgaan. Ze zou het niet doen en ze zou het ook niet durven. Ze was gelukkig met haar leventje en ze was kontent met haar man. Langs de andere kant bekent ze dat haar man haar eerste echte lief is en dat ze nog nooit met een andere man heeft gevrijd en dat ze wel eens curieus was hoe het zou zijn met een andere man.

Deze laatste woorden hadden een bijzondere betekenis voor mij. Ze liet bij wijze van spreken de deur op een kiertje staan, zonder dat ze zich daar op dat moment bewust van was. Het luidde het begin in van een hele reeks zeer intieme en vertrouwelijke gesprekken waarin we echt alles aan mekaar vertelden. En het kostte ook geen enkele moeite om die dingen te vertellen. Het ging allemaal vanzelf en het was spannend en opwindend, voor ons allebei. 

 

04-04-07

 Me & my body

Om snel meer te weten te komen over Sindy haar uiterlijk, besloot ik "Me & my body" te spelen. De dames onder u die de flair lezen, zullen zeker weten wat ik bedoel, en misschien sommige heren ook wel. In dit flair-rubriekje staat een vrouw in lingerie afgebeeld die zichzelf punten moet geven op verschillende delen van haar lichaam. Wat me hierbij steeds opvalt, is dat de gemiddelde score toch altijd zo hoog ligt. Maar dat zal waarschijnlijk wel als reden hebben dat enkel vrouwen die zich goed in hun vel voelen, zich laten fotograferen door flair. Maar dit terzijde.

Ik vraag Sindy of zij het goed vind van punten te geven op haar uiterlijk en zij gaat onmiddellijk akkoord. Ik merk gaandeweg dat zij het zelfs leuk vind. Ik begin met haar tenen, voeten, onderbenen, billen, poep, buik, borsten, armen, handen, gezicht, ogen en haar. De juiste cijfers herinner ik mij niet meer maar net zoals in de flair zijn het allemaal opvallend hoge scores. Het enige waar ze niet echt kontent over is, zijn haar billen. Te dik, wat dacht je. Maar ze heeft geluk, ik zie graag dikke billen en ze heeft een prachtige "dikke" kont, maar dat wist ik toen nog niet.

Op een paar minuten tijd kom ik in ieder geval heel veel te weten over hoe ze er ongeveer moet uitzien en ik ben tevreden, niet alleen met de beschrijving van haar uiterlijk maar ook met het feit dat ze zich goed voelt in haar vel. 

02-04-07

 De eerste foto

Tijdens die eerste weken begon ik langzaam meer en meer benieuwd te geraken naar haar uiterlijk. Het enige wat ik tot hier toe af en toe te zien kreeg van haar, was een kleine foto op haar chatvenster waarop ik met moeite kon zien hoe ze eruit zag. Toen ik haar vroeg of ze geen grotere foto van haar had waarop ik beter haar gezicht kon zien, antwoordde ze dat ze niet zoveel recente foto's had. Het was voor Sindy nog niet zo lang geleden dat ze de eerste stappen in de "chatwereld" zette en ze had nog niet de behoefte gehad om foto's van haar te tonen op het internet. Ik was trouwens de eerste man waarmee zo ze zo intensief chatte. Toch duurde het niet lang vooraleer een duidelijke grote foto van haar gezicht op mijn scherm verscheen. Ze viel een beetje tegen, die foto. Het is te zeggen, was het nu de foto op zich die tegenviel of de manier waarop Sindy erop stond of was het gewoon haar gezicht dat minder mooi was dan ik had gehoopt. Ik denk dat het eerder het laatste was. Ik kreeg er in ieder geval geen kriebels van in de buik. Ze had ook een bloes aan waarvan zowel de kleur als de vorm me totaal niet aansprak, een beetje ouderwets, vond ik.

En dan waren er die ogen. Ik kan het niet laten om het te vertellen omdat later zal blijken dat ik me op dit punt volledig vergist heb. Er was iets mis met die ogen op die foto. Het ene was precies groter dan het andere. Toen ik mij er op ging focussen, begon ik zelfs aan de een of andere oogziekte te denken. 

Ik troostte me met de gedachte dat, als het ooit meer zou worden in deze relatie en er sex van zou komen, dat het dan misschien beter zo was, dat ik haar niet te aantrekkelijk vond zodat ik niet voor de keuze zou komen te staan: zij of Els, mijn vrouw.

01-04-07

 Soulmates

Vanaf nu kijk ik uit naar elke email van haar en wacht ik op haar tot ze online komt. Duurt dit wachten te lang dan maak ik me zorgen, word ik ongerust of voel ik me ongemakkelijk. Onze mails worden "closer", onze gesprekken langer. We praten over allerlei dingen maar de meeste tijd besteden we toch aan het uiten van gevoelens in alle openheid en eerlijkheid zonder het minste greintje hypocrisie. Sindy zegt van zichzelf dat ze "een stille" is en eigenlijk ben ik zelf ook geen vlotte prater in  het dagelijkse leven maar als we chatten kunnen we eindeloos blijven doorbabbelen. De uren vliegen voorbij en het enige wat ons dan doet stoppen, is ons werk of de aanwezigheid van onze kinderen of onze partner. De onschuldige mailtjes en gesprekken van in het begin, die anderen nog wel mochten lezen, worden nu angstvallig geheim gehouden voor iedereen.

Hoe meer we met elkaar babbelen en hoe meer we te weten komen over mekaar en over onze relatie met onze partner, des te meer groeien we naar mekaar toe. We begrijpen elkaar perfect en voelen elkaar ook perfect aan. Het is alsof we mekaar al jaren kennen.