02-05-07

 Een vluchtig kusje op de mond

Na een uurtje of drie bij haar thuis intens van mekaars gezelschap genoten te hebben zonder dat we mekaar aangeraakt hadden, moesten we afscheid nemen van elkaar. Voor ik de deur open, word ik overvallen door een onweerstaanbare drang om haar vast te pakken. Ik ben nochthans niet iemand die gemakkelijk mensen zal vastpakken maar nu kon ik niet anders. Terwijl ik Sindy stevig in mijn armen neem en haar tegen mijn borst klem, zeg ik haar "Ik mag je wel niet kussen maar laat me je dan maar eens stevig vastpakken". Ik voel dat ook haar armen me stevig omklemmen en ze drukt haar hoofd tegen mijn schouder zodat ik haar zachte lekker geurende haren tegen mijn gezicht voel. Ik geniet ontzettend van dit korte intieme kontakt. Onbewust "valt" mijn linkerhand op het bovenste deel van haar poep en zo wordt bevestigd wat ik daarstraks al vermoedde toen ik haar langs achter bekeek: ze heeft een zalige kont. Wanneer we mekaar terug loslaten gebeurt er voor mij iets totaal onverwacht, Sindy geeft me een vluchtig kusje recht op mijn mond. Zo'n kusje zoals ik er van mijn vrouw wel elke dag één krijg maar dit was er eentje dat me duizend keer meer plezier deed. Het maakte me nog gelukkiger dan ik al was. Het bevestigde dat, ondanks het feit dat Sindy me vandaag niet intiem wilde kussen, ze in haar hart toch meer wou.

In de auto terug naar huis wist ik met mijn gevoelens en mijn geluk geen blijf. Het stormde in mijn hoofd en in mijn hart. Maar het was een storm die geen schade veroorzaakte. Hij tilde me op, liet me zweven en nam me mee naar een paradijslijk oord waar ik nog niet eerder geweest was. Overgelukkig was ik.

Het eerste wat ik deed als ik thuiskwam, was mijn PC aanzetten en kijken of Sindy al geen mailtje gestuurd had. En ja, natuurlijk was er dat mailtje. Juist zoals bij mij waren haar gevoelens, in tegenstelling tot wat ze verwacht had, nog toegenomen. "Amai, het is nog erger geworden, veel erger" zei ze. Ik was 100% meegevallen op alle gebied en ze had zich echt op haar gemak gevoeld bij mij. Toen ik Sindy al lachend vroeg of dat het haar gewoonte was van de mannen die ze voor de eerste keer zag zomaar een kus op de mond te geven, antwoordde ze dat ze toen van zichzelf verschoten was. Dat kusje was niet gepland, dat kwam vanzelf.

Wat ze toen niet zei en wat ik pas een hele poos later te weten gekomen ben, is dat ze dacht dat ze droomde  toen ze mij daar voor de eerste keer zag staan. Dit kan toch niet waar zijn, dacht ze, zulke knappe man die helemaal mijn type is.

Commentaren

geeeen commmentaaaar!!

Gepost door: Veerle Defever | 06-08-10

De commentaren zijn gesloten.