07-05-07

 De eerste intieme kus

Na die eerste ontmoeting konden we mekaar niet vlug genoeg terugzien. Bij Sindy waren de echte vlindertjes in de buik er pas gekomen direkt nadat ik bij haar thuis vertrokken was. De chatgesprekken die daar op volgden, stonden volledig in het teken van die volgende ontmoeting en hoe die zou verlopen. Van één ding waren we uiteindelijk allebei overtuigd. We zouden mekaar intiem kussen dit keer. Ze had geen spijt dat ze het niet gedaan had tijdens de eerste keer dat we mekaar zagen maar nu verlangde ze er echt naar.

Na een volgend mislukt afspraakje, omdat één van ons beiden toen door omstandigheden niet kon komen, planden we de volgende date ditmaal ergens in een stukje groen. Het was opnieuw een schitterende warme lentedag met veel zon. We spraken af aan een kerk in een klein dorpje en van daaruit zouden we dan met mijn of haar auto verder rijden tot aan dat bos.

Toen die kerk in zicht kwam, zag ik Sindy al van ver op een bank zitten. Wat een ravisante verschijning opnieuw! "Nog" mooier was ze en wat straalde ze weer met die o zo verleidelijke brede lach van haar. Ze zag er verrukkelijk uit  in haar "luchtige" topje en wat een sexy decolleté! Ik weet het niet zeker meer of we mekaar 3 kussen op de wang gegeven hebben omdat ik niet graag had dat mensen zouden zien dat we mekaar kusten in het openbaar, ook al was het maar op de wang, maar als we het gedaan hebben, is het in ieder geval de laatste keer geweest dat we mekaar op de wang kusten.

Dat bos was eigenlijk geen echt bos. Het was een omheind natuurgebied dat wel toegankelijk was voor wandelaars maar die moesten op de wandelpaadjes blijven. Dat laatste hadden we echter niet gelezen toen we daar aankwamen. Hier en daar waren er open plekken met heide en af en toe een naald- of loofboom maar er waren ook plaatsen waar er meer bomen dichter op mekaar stonden zodat de zon er nauwelijks doorkon.

Omdat het te warm was om in de zon te gaan zitten, zochten wij een plaatsje in de schaduw onder het beschermende bladerdak van een grote loofboom. We zaten nog maar enkele minuten naast elkaar in het gras, wanneer ik besluit om het initiatief te nemen om Sindy te kussen. Ik kijk haar in de ogen, wacht even en beweeg mijn hoofd langzaam naar haar toe. Wanneer mijn lippen bijna de hare raken, zie en voel ik dat ze er nu wel klaar voor is. Ik hoef geen vragen te stellen, haar ogen geven mij de antwoorden. Voor de eerste keer in mijn leven kus ik een andere vrouw dan mijn eigen vrouw. Het is zalig en ik voel hoe ook Sindy ervan geniet. 

De commentaren zijn gesloten.