13-05-07

 De eerste intieme kus (2)

Iets waarvan ik al jaren droomde maar waarvan ik dacht dat het er wel nooit van zou komen, was nu aan het gebeuren. Ik heb altijd al willen weten hoe het zou voelen om een andere vrouw te kussen. Wellicht duizenden vrouwen ben ik al voorbijgelopen waarbij ik dacht, die vrouw zou ik wel eens graag willen tongzoenen. Dit klinkt misschien een beetje oneerbiedig ten opzichte van vrouwen in het algemeen maar ik denk dat een man of toch de meeste mannen nu eenmaal zo in mekaar zitten. En iedereen weet dat het er bij een man in zijn midlifecrisis zeker niet op verbetert.

Maar Sindy was niet zomaar een vrouw die ik ergens toevallig tegenkwam, ze was een vrouw waar ik ondertussen een hele bijzondere band mee opgebouwd had en voor wie mijn gevoelens steeds sterker werden. Dat maakte deze eerste tongzoen des te intenser. Ik kuste haar zoals ik mijn vrouw kus maar Sindy beantwoordde mijn tongstrelingen op een manier die ik nog nooit ervaren had, zo passioneel, zo puur, zo echt, zo gemeend ook. Terwijl ik dit schrijf, realiseer ik mij dat ik mijn woordenschat ga moeten uitbreiden de volgende weken, want nu al schieten woorden mij te kort om te beschrijven door welke vloedgolf van gevoelens en emoties mijn lichaam overstroomd wordt en hetgene er nog te gebeuren staat, is nog vele malen intenser.

Na die eerste kus had ik verwacht dat ik me schuldig zou gaan voelen tenopzichte van mijn vrouw, maar nee, ik kreeg helemaal geen schuldgevoelens, integendeel, het gelukzalig gevoel van tevredenheid dat me overmeesterde was allesoverheersend en te krachtig om negatieve gevoelens toe te laten. Misschien dat ik ook besefte dat die eerste kus niet betekende dat ik vanaf nu aan het vreemdgaan was en mijn vrouw bedroog. De manier waarop Sindy en ik de laatste weken met mekaar omgingen op de chat was immers "meer vreemdgaan" dan iemand een tongzoen geven of zelfs iemand neuken, vond ik.

Sindy neemt een iets gemakkelijkere houding aan en gaat languit op haar rug liggen met haar handtas onder haar hoofd. Ik zet mij rechts van haar half liggend zodat ik haar kan bewonderen. Terwijl mijn ogen over heel haar lichaam glijden, en zonder veel te zeggen tegen mekaar, raak ik haar aan, zachtjes. Elk plekje waar ik naar kijk, streel ik. Zij streelt mij ook. Ze streelt mijn armen en mijn handen. En het voelt zo lekker aan. Wat heb ik hier naar verlangd. Af en toe breng ik mijn gezicht dichter bij het hare en kussen we mekaar passioneel. Haar borsten die ik aanvankelijk onaangeroerd liet, worden nu geleidelijk en zeer voorzichtig door mijn vingers en handpalm betast. Onder haar topje met dunne bandjes komt een mooi zwart BH-tje tevoorschijn. Eerst streel ik met mijn rechterhand haar borsten door het topje heen maar geleidelijk laat ik mijn vingers onder haar BH glijden zodat ik ook haar huid en haar tepels voel. Haar BH trek ik een beetje weg want ik wil ze zien en ik geef een vluchtig kusje op één van haar tepels. Het was maar een glimp maar voldoende om te zien dat ze grote donkerbruine tepels heeft.

Mijn vingers verkennen verder haar lichaam en het enige waar ik tot nog toe niet durfde aan te komen was haar onderbuik. Ik laat mijn hand afglijden naar haar "intieme zone" en door haar rok heen leg ik mijn handpalm op haar vulva. Omdat ze een hele dunne rok draagt, voel ik perfect de ronding. Wat een heerlijk gevoel opnieuw! Ik kijk Sindy aan en vraag of ik met mijn hand onder haar rok mag. Ze aarzelt en zegt "liever niet, ik ben trouwens ongesteld". Ondanks het feit dat ik ondertussen "lichtjes" opgewonden geraakt ben, vind ik het niet erg dat ze zo reageert. Ik genoot zodanig van het samenzijn bij haar en van heel de situatie dat ik het niet belangrijk vond dat ik geen sex had met haar.    

 

 

 

Commentaren

Per ongeluk kwam ik hier terecht en ik herinnerde me dat iemand me al eens op deze blog had gewezen. Heerlijk om te lezen en weg te dromen

Gepost door: Kees Versluis | 13-11-12

De commentaren zijn gesloten.