23-05-07

 Een afspraakje aan het water.

Bij het plannen van het volgende afspraakje vroegen wij ons af waar we een plaatsje konden vinden waar we ongestoord konden vrijen zonder dat andere mensen ons zouden kunnen zien. We beseften immers allebei dat het dit keer waarschijnlijk wel niet bij tongzoenen zou blijven. Ik speelde met het idee van naar een motelletje te gaan maar daar wou Sindy niets van weten. Ze antwoordde onmiddellijk met een zeer overtuigende "neeeeee".

Ik herinnerde mij een grote vijver die niet zo ver van ons beide woonplaatsen verwijderd was. Jaren geleden was ik daar in de zomer eens geweest. Het water lag in een rustige en ook mooie omgeving. Je kon er volledig rondwandelen en het was bijna overal omgeven door een rietkraag waarin hier en daar inhammetjes te zien waren. Het waren die inhammetjes die me wel interessant leken om daar met Sindy een paar uurtjes te vertoeven.Voor Sindy was het in orde.

Het moet ergens eind mei begin juni vorig jaar geweest zijn dat we met onze auto's naar een afgesproken plek reden om van daaruit verder te rijden met één auto naar die vijver. Het was een minder stralende dag dan bij de vorige afspraakjes. De zon verdween regelmatig achter de wolken, er was kans op een bui en het was wat frisser maar ik vond dit eerder een voordeel dan een nadeel omdat ik verwachtte dat er minder wandelaars zouden zijn dan bij echt mooi weer.

Daar aangekomen, vonden we al snel een geschikt plekje tussen het riet vlak tegen het water. Het was er heel rustig en er was niemand te zien. Omdat het gras een beetje vochtig was en omdat we onze kleren niet vuil wilden maken, probeerden we ons zo confortabel mogelijk op mijn K-way en haar jas te installeren. Echt confortabel was het niet zoals we daar naast mekaar zaten maar ja, een mens is in zulke situaties snel tevreden.

De commentaren zijn gesloten.