29-05-07

 Een naakte man.

Het duurde wel even voor we onze jassen zodanig geschikt hadden dat we er allebei konden opzitten zonder al te veel last te ondervinden van stekelige takjes enzo - een deken of zo was veel gemakkelijker geweest maar we hadden nu eenmaal niets anders bij - maar na enkele minuten zaten we dan toch relatief knus dicht naast elkaar op ons plekje. We omhelzen elkaar en geven mekaar een stevige langdurige knuffel alsof we mekaar al jaren niet meer gezien hebben. Dan volgt er een kus, eerst oppervlakkig, enkel mijn lippen op de hare, mijn tong verkent zachtjes en plagend haar lippen en mond. Maar de drang naar meer is te groot en terwijl ik de druk op haar lippen vergroot, verdwijnt mijn tong vol overgave in haar mond  en verandert deze kus in een wervelende passionele tongzoen waar ik maar niet genoeg van kan krijgen. De kussen van ons vorige afspraakje waren ook wel heel speciaal en intens maar nu voelde het toch nog anders, nog intenser, meer vertrouwd ook. Ik wou haar echt opeten, letterlijk.

Maar dan, wanneer ik mijn ogen terug open en ik mijn blik over het water laat glijden, bemerk ik iets eigenaardigs. In de verte, aan de overkant van de vijver, staat een man volledig naakt tot aan zijn knieen in het water. Ik zie niemand anders dus waarschijnlijk is deze man alleen. Hij stapt dieper het water in tot uiteindelijk alleen nog zijn hoofd te zien is. Sindy en ik kijken elkaar verbaasd en glimlachend aan. Het is eigenlijk toch geen weer om pootje te baden en dan nog naakt ! Ik denk er niet verder over na en focus me terug op Sindy. We gaan verder met mekaar te liefkozen, te strelen en te kussen.Wanneer ik even nadien terug naar die man wil kijken, is hij blijkbaar al verdwenen.

Wat ons wel begint op te vallen tijdens ons liefdesspel, is dat er regelmatig iemand passeert op een fiets. Aanvankelijk stel ik me hier niet al te veel vragen bij. Het stoort wel een beetje maar we gaan gewoon door met mekaar te betasten. Ergens heeft het wel iets spannends, iets ondeugends. Mijn handen hebben ondertussen onder Sindy's bloes de weg gevonden naar haar borsten. Ze doet haar BH los zodat ik er beter aan kan. Het is de eerste keer dat ik ze goed kan betasten, haar borsten, ik zie ze niet maar als ik ze in mijn handen laat rusten, kan ik er mij wel een beeld van vormen hoe ze er ongeveer moeten uitzien. Ze zijn minder stevig en minder groot dan die van Els maar ze voelen wel even heerlijk aan.

Ik bekijk haar mooie naakte onderbenen die verleidelijk onder haar rok tevoorschijn komen. Ik streel ze en bij de gedachte dat ik seffens misschien haar kutje kan aanraken, voel ik mijn hart in mijn keel kloppen. Mijn handen verdwijnen langzaam onder haar rok. Ik streel haar billen en de binnenkant van haar dijen maar zoals ze daar nu naast mij zit, zal ik nooit aan haar kutje kunnen. Het lijkt alsof ze mijn gedachten leest en op het moment dat ik haar slipje aanraak, richt ze zich een beetje op en gaat ze op haar hurken zitten.

        

De commentaren zijn gesloten.