29-05-07

 Een naakte man.

Het duurde wel even voor we onze jassen zodanig geschikt hadden dat we er allebei konden opzitten zonder al te veel last te ondervinden van stekelige takjes enzo - een deken of zo was veel gemakkelijker geweest maar we hadden nu eenmaal niets anders bij - maar na enkele minuten zaten we dan toch relatief knus dicht naast elkaar op ons plekje. We omhelzen elkaar en geven mekaar een stevige langdurige knuffel alsof we mekaar al jaren niet meer gezien hebben. Dan volgt er een kus, eerst oppervlakkig, enkel mijn lippen op de hare, mijn tong verkent zachtjes en plagend haar lippen en mond. Maar de drang naar meer is te groot en terwijl ik de druk op haar lippen vergroot, verdwijnt mijn tong vol overgave in haar mond  en verandert deze kus in een wervelende passionele tongzoen waar ik maar niet genoeg van kan krijgen. De kussen van ons vorige afspraakje waren ook wel heel speciaal en intens maar nu voelde het toch nog anders, nog intenser, meer vertrouwd ook. Ik wou haar echt opeten, letterlijk.

Maar dan, wanneer ik mijn ogen terug open en ik mijn blik over het water laat glijden, bemerk ik iets eigenaardigs. In de verte, aan de overkant van de vijver, staat een man volledig naakt tot aan zijn knieen in het water. Ik zie niemand anders dus waarschijnlijk is deze man alleen. Hij stapt dieper het water in tot uiteindelijk alleen nog zijn hoofd te zien is. Sindy en ik kijken elkaar verbaasd en glimlachend aan. Het is eigenlijk toch geen weer om pootje te baden en dan nog naakt ! Ik denk er niet verder over na en focus me terug op Sindy. We gaan verder met mekaar te liefkozen, te strelen en te kussen.Wanneer ik even nadien terug naar die man wil kijken, is hij blijkbaar al verdwenen.

Wat ons wel begint op te vallen tijdens ons liefdesspel, is dat er regelmatig iemand passeert op een fiets. Aanvankelijk stel ik me hier niet al te veel vragen bij. Het stoort wel een beetje maar we gaan gewoon door met mekaar te betasten. Ergens heeft het wel iets spannends, iets ondeugends. Mijn handen hebben ondertussen onder Sindy's bloes de weg gevonden naar haar borsten. Ze doet haar BH los zodat ik er beter aan kan. Het is de eerste keer dat ik ze goed kan betasten, haar borsten, ik zie ze niet maar als ik ze in mijn handen laat rusten, kan ik er mij wel een beeld van vormen hoe ze er ongeveer moeten uitzien. Ze zijn minder stevig en minder groot dan die van Els maar ze voelen wel even heerlijk aan.

Ik bekijk haar mooie naakte onderbenen die verleidelijk onder haar rok tevoorschijn komen. Ik streel ze en bij de gedachte dat ik seffens misschien haar kutje kan aanraken, voel ik mijn hart in mijn keel kloppen. Mijn handen verdwijnen langzaam onder haar rok. Ik streel haar billen en de binnenkant van haar dijen maar zoals ze daar nu naast mij zit, zal ik nooit aan haar kutje kunnen. Het lijkt alsof ze mijn gedachten leest en op het moment dat ik haar slipje aanraak, richt ze zich een beetje op en gaat ze op haar hurken zitten.

        

23-05-07

 Een afspraakje aan het water.

Bij het plannen van het volgende afspraakje vroegen wij ons af waar we een plaatsje konden vinden waar we ongestoord konden vrijen zonder dat andere mensen ons zouden kunnen zien. We beseften immers allebei dat het dit keer waarschijnlijk wel niet bij tongzoenen zou blijven. Ik speelde met het idee van naar een motelletje te gaan maar daar wou Sindy niets van weten. Ze antwoordde onmiddellijk met een zeer overtuigende "neeeeee".

Ik herinnerde mij een grote vijver die niet zo ver van ons beide woonplaatsen verwijderd was. Jaren geleden was ik daar in de zomer eens geweest. Het water lag in een rustige en ook mooie omgeving. Je kon er volledig rondwandelen en het was bijna overal omgeven door een rietkraag waarin hier en daar inhammetjes te zien waren. Het waren die inhammetjes die me wel interessant leken om daar met Sindy een paar uurtjes te vertoeven.Voor Sindy was het in orde.

Het moet ergens eind mei begin juni vorig jaar geweest zijn dat we met onze auto's naar een afgesproken plek reden om van daaruit verder te rijden met één auto naar die vijver. Het was een minder stralende dag dan bij de vorige afspraakjes. De zon verdween regelmatig achter de wolken, er was kans op een bui en het was wat frisser maar ik vond dit eerder een voordeel dan een nadeel omdat ik verwachtte dat er minder wandelaars zouden zijn dan bij echt mooi weer.

Daar aangekomen, vonden we al snel een geschikt plekje tussen het riet vlak tegen het water. Het was er heel rustig en er was niemand te zien. Omdat het gras een beetje vochtig was en omdat we onze kleren niet vuil wilden maken, probeerden we ons zo confortabel mogelijk op mijn K-way en haar jas te installeren. Echt confortabel was het niet zoals we daar naast mekaar zaten maar ja, een mens is in zulke situaties snel tevreden.

19-05-07

 De eerste intieme kus (3)

Na enkele uurtjes geweldig genoten te hebben van deze voor ons beiden volledig nieuwe ervaring in ons leven, was het tijd om terug te keren naar ons gezin. Terwijl wij het bos uitliepen, wou ik instinctief Sindy haar hand vastnemen en ik had de indruk dat zij juist hetzelfde wou doen, maar een stemmetje in mij zei, niet doen Ron, er lopen hier mensen rond en het is niet de bedoeling dat die jullie hand in hand over straat zien lopen.  

Geen handje geven dus. Onder de brandende zon lopen we braafjes naast elkaar de straat op. Zonder mekaar aan te raken wandelen we naar haar auto en daar geven we mekaar nog een vluchtig afscheidskusje.

Het volgende afspraakje zou veel spannender worden.

16-05-07

 Een onwaarschijnlijk mooie dag

Ik heb gisteren samen met Sindy een onwaarschijnlijk mooie en bijzondere dag beleefd, zo een dag die je maar één keer in een mensenleven meemaakt. Ik ga er een "stukje" over schrijven maar twijfel of ik het nu ga publiceren of later.

Het gedichtje dat Sindy nadien nog voor me geschreven heeft en dat ik gisterenavond in mijn mailbox vond, mogen jullie nu al lezen .   

 

 

Een blik in jou ogen

Mijn hart ging tekeer
even verlegen en onzeker
als die allereerste keer
Trillend en transpirerend
bij die ene lieve lach
die mij intens gelukkig maakt
gelukkig voor vandaag
En dan dat fijn gevoel
waar ik niet aan wen
dat gevoel diep vanbinnen
zoals ik heel dicht bij je ben
Van die lach op mijn gezicht
valt alles af te lezen
de kriebels in mijn buik
dat kan maar één ding wezen
ik ben verliefd op jou!

14-05-07

Geen zwart BH-tje maar ....

Correctie: Het was geen zwart BH-tje maar een donkerblauw met rose, komt Sindy me juist te vertellen.

13-05-07

 De eerste intieme kus (2)

Iets waarvan ik al jaren droomde maar waarvan ik dacht dat het er wel nooit van zou komen, was nu aan het gebeuren. Ik heb altijd al willen weten hoe het zou voelen om een andere vrouw te kussen. Wellicht duizenden vrouwen ben ik al voorbijgelopen waarbij ik dacht, die vrouw zou ik wel eens graag willen tongzoenen. Dit klinkt misschien een beetje oneerbiedig ten opzichte van vrouwen in het algemeen maar ik denk dat een man of toch de meeste mannen nu eenmaal zo in mekaar zitten. En iedereen weet dat het er bij een man in zijn midlifecrisis zeker niet op verbetert.

Maar Sindy was niet zomaar een vrouw die ik ergens toevallig tegenkwam, ze was een vrouw waar ik ondertussen een hele bijzondere band mee opgebouwd had en voor wie mijn gevoelens steeds sterker werden. Dat maakte deze eerste tongzoen des te intenser. Ik kuste haar zoals ik mijn vrouw kus maar Sindy beantwoordde mijn tongstrelingen op een manier die ik nog nooit ervaren had, zo passioneel, zo puur, zo echt, zo gemeend ook. Terwijl ik dit schrijf, realiseer ik mij dat ik mijn woordenschat ga moeten uitbreiden de volgende weken, want nu al schieten woorden mij te kort om te beschrijven door welke vloedgolf van gevoelens en emoties mijn lichaam overstroomd wordt en hetgene er nog te gebeuren staat, is nog vele malen intenser.

Na die eerste kus had ik verwacht dat ik me schuldig zou gaan voelen tenopzichte van mijn vrouw, maar nee, ik kreeg helemaal geen schuldgevoelens, integendeel, het gelukzalig gevoel van tevredenheid dat me overmeesterde was allesoverheersend en te krachtig om negatieve gevoelens toe te laten. Misschien dat ik ook besefte dat die eerste kus niet betekende dat ik vanaf nu aan het vreemdgaan was en mijn vrouw bedroog. De manier waarop Sindy en ik de laatste weken met mekaar omgingen op de chat was immers "meer vreemdgaan" dan iemand een tongzoen geven of zelfs iemand neuken, vond ik.

Sindy neemt een iets gemakkelijkere houding aan en gaat languit op haar rug liggen met haar handtas onder haar hoofd. Ik zet mij rechts van haar half liggend zodat ik haar kan bewonderen. Terwijl mijn ogen over heel haar lichaam glijden, en zonder veel te zeggen tegen mekaar, raak ik haar aan, zachtjes. Elk plekje waar ik naar kijk, streel ik. Zij streelt mij ook. Ze streelt mijn armen en mijn handen. En het voelt zo lekker aan. Wat heb ik hier naar verlangd. Af en toe breng ik mijn gezicht dichter bij het hare en kussen we mekaar passioneel. Haar borsten die ik aanvankelijk onaangeroerd liet, worden nu geleidelijk en zeer voorzichtig door mijn vingers en handpalm betast. Onder haar topje met dunne bandjes komt een mooi zwart BH-tje tevoorschijn. Eerst streel ik met mijn rechterhand haar borsten door het topje heen maar geleidelijk laat ik mijn vingers onder haar BH glijden zodat ik ook haar huid en haar tepels voel. Haar BH trek ik een beetje weg want ik wil ze zien en ik geef een vluchtig kusje op één van haar tepels. Het was maar een glimp maar voldoende om te zien dat ze grote donkerbruine tepels heeft.

Mijn vingers verkennen verder haar lichaam en het enige waar ik tot nog toe niet durfde aan te komen was haar onderbuik. Ik laat mijn hand afglijden naar haar "intieme zone" en door haar rok heen leg ik mijn handpalm op haar vulva. Omdat ze een hele dunne rok draagt, voel ik perfect de ronding. Wat een heerlijk gevoel opnieuw! Ik kijk Sindy aan en vraag of ik met mijn hand onder haar rok mag. Ze aarzelt en zegt "liever niet, ik ben trouwens ongesteld". Ondanks het feit dat ik ondertussen "lichtjes" opgewonden geraakt ben, vind ik het niet erg dat ze zo reageert. Ik genoot zodanig van het samenzijn bij haar en van heel de situatie dat ik het niet belangrijk vond dat ik geen sex had met haar.    

 

 

 

07-05-07

 De eerste intieme kus

Na die eerste ontmoeting konden we mekaar niet vlug genoeg terugzien. Bij Sindy waren de echte vlindertjes in de buik er pas gekomen direkt nadat ik bij haar thuis vertrokken was. De chatgesprekken die daar op volgden, stonden volledig in het teken van die volgende ontmoeting en hoe die zou verlopen. Van één ding waren we uiteindelijk allebei overtuigd. We zouden mekaar intiem kussen dit keer. Ze had geen spijt dat ze het niet gedaan had tijdens de eerste keer dat we mekaar zagen maar nu verlangde ze er echt naar.

Na een volgend mislukt afspraakje, omdat één van ons beiden toen door omstandigheden niet kon komen, planden we de volgende date ditmaal ergens in een stukje groen. Het was opnieuw een schitterende warme lentedag met veel zon. We spraken af aan een kerk in een klein dorpje en van daaruit zouden we dan met mijn of haar auto verder rijden tot aan dat bos.

Toen die kerk in zicht kwam, zag ik Sindy al van ver op een bank zitten. Wat een ravisante verschijning opnieuw! "Nog" mooier was ze en wat straalde ze weer met die o zo verleidelijke brede lach van haar. Ze zag er verrukkelijk uit  in haar "luchtige" topje en wat een sexy decolleté! Ik weet het niet zeker meer of we mekaar 3 kussen op de wang gegeven hebben omdat ik niet graag had dat mensen zouden zien dat we mekaar kusten in het openbaar, ook al was het maar op de wang, maar als we het gedaan hebben, is het in ieder geval de laatste keer geweest dat we mekaar op de wang kusten.

Dat bos was eigenlijk geen echt bos. Het was een omheind natuurgebied dat wel toegankelijk was voor wandelaars maar die moesten op de wandelpaadjes blijven. Dat laatste hadden we echter niet gelezen toen we daar aankwamen. Hier en daar waren er open plekken met heide en af en toe een naald- of loofboom maar er waren ook plaatsen waar er meer bomen dichter op mekaar stonden zodat de zon er nauwelijks doorkon.

Omdat het te warm was om in de zon te gaan zitten, zochten wij een plaatsje in de schaduw onder het beschermende bladerdak van een grote loofboom. We zaten nog maar enkele minuten naast elkaar in het gras, wanneer ik besluit om het initiatief te nemen om Sindy te kussen. Ik kijk haar in de ogen, wacht even en beweeg mijn hoofd langzaam naar haar toe. Wanneer mijn lippen bijna de hare raken, zie en voel ik dat ze er nu wel klaar voor is. Ik hoef geen vragen te stellen, haar ogen geven mij de antwoorden. Voor de eerste keer in mijn leven kus ik een andere vrouw dan mijn eigen vrouw. Het is zalig en ik voel hoe ook Sindy ervan geniet. 

02-05-07

 Een vluchtig kusje op de mond

Na een uurtje of drie bij haar thuis intens van mekaars gezelschap genoten te hebben zonder dat we mekaar aangeraakt hadden, moesten we afscheid nemen van elkaar. Voor ik de deur open, word ik overvallen door een onweerstaanbare drang om haar vast te pakken. Ik ben nochthans niet iemand die gemakkelijk mensen zal vastpakken maar nu kon ik niet anders. Terwijl ik Sindy stevig in mijn armen neem en haar tegen mijn borst klem, zeg ik haar "Ik mag je wel niet kussen maar laat me je dan maar eens stevig vastpakken". Ik voel dat ook haar armen me stevig omklemmen en ze drukt haar hoofd tegen mijn schouder zodat ik haar zachte lekker geurende haren tegen mijn gezicht voel. Ik geniet ontzettend van dit korte intieme kontakt. Onbewust "valt" mijn linkerhand op het bovenste deel van haar poep en zo wordt bevestigd wat ik daarstraks al vermoedde toen ik haar langs achter bekeek: ze heeft een zalige kont. Wanneer we mekaar terug loslaten gebeurt er voor mij iets totaal onverwacht, Sindy geeft me een vluchtig kusje recht op mijn mond. Zo'n kusje zoals ik er van mijn vrouw wel elke dag één krijg maar dit was er eentje dat me duizend keer meer plezier deed. Het maakte me nog gelukkiger dan ik al was. Het bevestigde dat, ondanks het feit dat Sindy me vandaag niet intiem wilde kussen, ze in haar hart toch meer wou.

In de auto terug naar huis wist ik met mijn gevoelens en mijn geluk geen blijf. Het stormde in mijn hoofd en in mijn hart. Maar het was een storm die geen schade veroorzaakte. Hij tilde me op, liet me zweven en nam me mee naar een paradijslijk oord waar ik nog niet eerder geweest was. Overgelukkig was ik.

Het eerste wat ik deed als ik thuiskwam, was mijn PC aanzetten en kijken of Sindy al geen mailtje gestuurd had. En ja, natuurlijk was er dat mailtje. Juist zoals bij mij waren haar gevoelens, in tegenstelling tot wat ze verwacht had, nog toegenomen. "Amai, het is nog erger geworden, veel erger" zei ze. Ik was 100% meegevallen op alle gebied en ze had zich echt op haar gemak gevoeld bij mij. Toen ik Sindy al lachend vroeg of dat het haar gewoonte was van de mannen die ze voor de eerste keer zag zomaar een kus op de mond te geven, antwoordde ze dat ze toen van zichzelf verschoten was. Dat kusje was niet gepland, dat kwam vanzelf.

Wat ze toen niet zei en wat ik pas een hele poos later te weten gekomen ben, is dat ze dacht dat ze droomde  toen ze mij daar voor de eerste keer zag staan. Dit kan toch niet waar zijn, dacht ze, zulke knappe man die helemaal mijn type is.