11-06-07

 Brief aan zijn minnares.

Gisteren las ik in de flair het artikel "brief aan zijn minnares". Hierin antwoordt  een relatietherapeute op de vraag "Is er leven na ontrouw ?" dat je mag verwachten dat je man de relatie met zijn minnares stopzet en als hij dan voor jou kiest, dat je dan rekening moet houden met een aantal tips die deze therapeute dan opsomt.

Maar hoe kan je als man kiezen tussen twee vrouwen die je "allebei" graag ziet ? Ik heb mijn vrouw altijd graag gezien en zie haar op dit moment, nadat ik Sindy al anderhalf jaar ken, nog steeds even graag. Maar ik ben ook beginnen houden van Sindy en wil ook haar eigenlijk niet meer kwijt in mijn leven.

De meerwaarde die Sindy me geeft aan mijn leven, kan Els me nooit geven en dit weet ik pertinent zeker. Het grootste stuk van mijn leven heb ik gefrustreerd rondgelopen over hetgene ik miste in ons huwelijk. Els en ik hebben hierover talrijke diepgaande gesprekken en ook ruzies gehad. Els heeft verschillende malen geprobeerd van hier iets aan te veranderen maar hoe kan je van je vrouw verwachten dat ze je bijvoorbeeld orale seks geeft als ze dat eigenlijk absoluut niet wil.

Ik wil hiermee mijn affaire met Sindy niet goedpraten. Ik weet dat het verkeerd is wat we doen maar ik ben zo gelukkig met haar. Alles wat ik bij Els mis, vind ik bij Sindy.   

Ik ben zeker dat Sindy dit artikel uit de flair ook gaat lezen en ben eens benieuwd naar haar reactie.

Commentaren

dus alles wat sindy je meer geeft is orale seks. Is dat dan de meerwaarde? En heb je daarover het grootste stuk van je huwelijk gefrustreerd rondgelopen? wat een karigheid!

Gepost door: saartje | 17-06-11

De commentaren zijn gesloten.