20-06-07

 Vrijen in het veld (2).

En echt, haar onderbenen staan vol met netelbeten. Het zijn er zelfs zoveel dat het grote rode plekken geworden zijn. "Amai Sindy, heeft Erik daar niks van gemerkt !?". "Nee", antwoordt ze glimlachend, "die let niet op zulke dingen, hij ziet soms wel niet dat ik naar de kapper geweest ben".

Sindy heeft een grote badhanddoek meegbracht maar vooraleer we die hier kunnen uitspreiden moeten er eerst heel wat van die vervelende netels en stekelige takjes platgetrapt worden. Maar het plekje op zich is wel ideaal gelegen en het ziet er prachtig uit. Ik zeg het haar ook en feliciteer haar ermee. Ik denk niet dat iemand ons zou kunnen zien als we zitten of liggen. Links van ons staan er tussen het veldweggetje en ons plekje heel wat struiken, hooggroeiend onkruid en laagstammige boompjes. Rechts van ons is er het veld waarop het koren al hoog staat. Perfect gewoonweg! Nu maar hopen dat ook de beestjes ons een beetje met rust laten. 

Ik leg mij op mijn rug en Sindy gaat naast mij liggen. We kijken mekaar diep in de ogen en tongzoenen mekaar passioneel. Hmmmm, wat heerlijk om haar tong opnieuw in mijn mond te voelen en wat lijkt het weer lang geleden.

We zijn elkaar nog niet zolang aan het strelen als we plots ergens in de verte de motor van een tractor horen. We blijven liggen en blijven luisteren in de hoop dat het geluid terug verdwijnt maar nee, het wordt sterker en sterker. "Het is niet waar eh! Nu dat we hier op een droomplekje zitten, gaan ze ons dat toch niet afpakken zeker!" Ik richt mij voorzichtig op zodat ik juist over het koren kan kijken en zie in de verte een tractor die langzaam maar zeker onze richting op rijdt. Wat doen we? Houden we het hier voor bekeken en gaan we een andere plaats zoeken of blijven we hier met het risico dat die boer zo dichtbij komt dat hij ons ziet? 

Commentaren

Niet te lang wachten! Beste Ron,

Wacht aub niet te lang met het vervolg!!

Gepost door: Jef | 20-06-07

vind ik ook!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: sindy | 20-06-07

Geluk Sindy, ik denk echt dat jullie beiden geluk hebben om dit te mogen ervaren. Geniet van de knuffels en zeker ook van de goede sex!
Als ik het dan zo lees van Ron dat je lekkere borsten en schaamplipjes hebt... het windt me helemaal op! Je mag me altijd mailen!

Gepost door: Louis | 21-06-07

het is zeker een unieke ervaring,we voelen mekaar perfect aan en genieten van elk minuutje dat we samen kunnen zijn....

Gepost door: sindy | 21-06-07

Erotiek Sindy, zou je het zien zitten om onderling wat erotisch te mailen over je ervaring?

Gepost door: Louis | 21-06-07

beste louis, als je deze blog verder leest zal ron je wel alles vertellen. Het is niet zo dat ik fier ben op wat ik doe en soms voel ik me enorm schuldig. Maar de gevoelens die ik voor ron koester kan ik niet onderdrukken en kan niemand anders mij geven

Gepost door: sindy | 21-06-07

De commentaren zijn gesloten.