23-06-07

 Vrijen in het veld (3). (+18)

We denken allebei hetzelfde. We pakken onze spullen bijeen en begeven ons min of meer sluipend terug naar het veldweggetje. Wat nu? Even kijken of er verderop geen geschikt plekje is. We wandelen het paadje verder af maar vinden toch niet dadelijk wat we zoeken. Uiteindelijk loopt het weggetje dood op een riviertje en we besluiten terug te keren naar het veld. Het moest zo eens zijn dat die tractor terug weg is. We vroegen ons trouwens af wat die daar kwam doen, het is immers nog te vroeg om het koren af te rijden.

We hebben geluk. Van die boer met zijn tractor is niets meer te merken. Zo snel we daarstraks van deze plek weggevlucht zijn, zo snel liggen we hier weer terug naast mekaar. Ik lig amper op mijn rug of Sindy kruipt op mij en begint me hartstochtelijk te zoenen. Ze likt, zuigt en zabbert aan mijn tong en lippen met een zodanige gretigheid dat het aanvoelt alsof ze mij wil opeten. Ik word er helemaal opgewonden van  en moet me beheersen om niet in haar tong te bijten.

Ze gaat rechtop zitten zodat haar borsten uitdagend en uitnodigend naar voren steken. Ze neemt een zodanige houding aan dat ze nu zeker mijn stijve lid onder mijn jeansbroek tegen haar onderbuik moet voelen. Zou ze er vandaag klaar voor zijn, vraag ik me af. Zou ze me vandaag toelaten in haar poesje en daarmee de laatste brug achter zich opblazen zodat er echt geen weg terug meer is en dat woorden zoals "ontrouw" en "overspel" voor eeuwig een bijkomende betekenis krijgen? 

Mijn handen verdwijnen onder haar hemdsbloes en zoeken haar borsten. Ze draagt een kanten BH met beugels. Voorzichtig til ik de beugels over haar tepels terwijl zij een beetje meer voorover gaat leunen zodat haar borsten letterlijk in mijn handen hangen. Ik betast ze en masseer ze zachtjes. Hmmmm, lekker. Ik wil ze nu ook zien en proeven. Het is alsof Sindy mijn gedachten leest en ze schuift zelf haar bloes wat naar boven zodat ik ze nu voor de eerste keer echt goed kan zien. Hmmmmmm, prachtig zijn ze! Een mooi bruin kleurtje van de zon, zalige rondingen en mooie grote donkerbruine tepels. Zoals een baby instinctief aangetrokken wordt door de moederborst, zo komt bij mij een onweerstaanbare drang op om Sindy's borsten in mijn mond te nemen. Ik duw ze een beetje naar boven en neem dan gretig haar tepels tussen mijn lippen. Eerst lik en zuig ik zachtjes en oppervlakkig, daarna zuig ik ze zover ik kan naar binnen, diep in mijn mond. Heerlijk! Met mijn mond vol kijk ik naar Sindy haar gezicht en zie hoe haar mondhoekjes lichtjes opzij trekken. Ze geniet.

Commentaren

Mmmm...Zalig... Meer van dat!

Gepost door: I. | 23-06-07

Sindy,

Mogen we geen klein fotootje van je mooie borsten?

Louis

Gepost door: louis | 25-06-07

De commentaren zijn gesloten.