29-06-07

 Enkele vraagjes.

Beste blog-lezers,

Enkele vraagjes:

1) Binnenkort ga ik enkele weekjes op vakantie (zonder PC). Hebben jullie graag dat ik op voorhand wat tekstjes klaarmaak zodat jullie wat lectuur hebben als ik weg ben of maakt het niets uit ?

2) Is het voor sommige onder u interessant dat ik mijn email-adres bekend maak zodat je kan reageren zonder dat iedereen meeleest ?

Nog veel leesplezier,

Ron.

 

 

27-06-07

 Vrijen in het veld (4). (+18)

Sindy gaat terug naast mij liggen en laat haar hand afzakken richting mijn kruis. Ze wrijft even over mijn ritssluiting maar doet verder niets. Is ze nog een beetje onwennig of doet ze het om mij te plagen? Ik wacht niet af maar draai mij op mij zij steunend op mijn linkerarm en begin haar te strelen, eerst haar bovenlichaam, dan haar benen. Ondanks het feit dat haar onderbenen stevig en gespierd zijn, zien ze er toch heel vrouwelijk en sexy uit. Ze zijn ook heel glad en het voelt heel aangenaam aan als ik er met mijn hand over wrijf. Langzaam verdwijnt mijn hand onder haar rok en streel ik haar billen.  Ik verlang al zo lang naar het moment dat ik haar kutje eens kan zien en weet nu zeker dat het zo dadelijk gaat gebeuren. Ik schuif haar rok zover naar boven dat heel haar slip ontbloot is en trek dan haar slipje opzij. Ik denk niet dat je het op mijn gezicht kon zien maar vanbinnen moest ik spontaan beginnen lachen, lachen uit tevredenheid, zo kontent was ik met wat ik zag. Geen kaal geschoren kutje zoals dat tegenwoordig de mode is, maar een natuurlijk begroeid licht bijgetrimd venusheuveltje met vele, dikke donkere schaamhaartjes, net zoals ik het graag heb. Ik laat mijn vingers tussen haar haartjes glijden en speel ermee. Haar binnenste schaamlipjes of liever schaamlippen, want ze zijn echt wel groter, dikker en langer dan gemiddeld denk ik, krijgen nu al mijn aandacht. Ik streel ze, neem ze tussen mijn vingers, masseer ze, trek eraan, duw erop, ......

Haar clitje moet ik echt zoeken. Dit is niet minachtend bedoeld maar in verhouding tot de schaamlippen is het zo klein en zit het zo verdoken dat je het niet zal zien als je de schaamlippen niet eerst helemaal opentrekt. Ik ben iemand die graag plaagt, dus raak ik haar muisje niet aan maar masseer ik enkel de omgeving, zachtjes, heel zachtjes. Ik wil dat ze me straks smeekt om haar te bevredigen.

En nu wil ik haar proeven. Ik plaats mijn lippen boven op haar venusheuvel en voel haar haartjes tegen mijn neus. De reactie van Sindy is nu merkelijk heviger dan daarjuist. Ze zegt niks maar ik voel het wel. Al kussend beweeg ik mijn lippen langzaam verder naar onder. Eén voor één neem ik haar schaamlippen in mijn mond, zuig ze naar binnen en lik eraan. Hmmmmm, lekker! Terwijl ik bezig ben hoor ik de zachte kreungeluidjes van Sindy. Ze heeft lang genoeg moeten wachten nu en ik laat mijn tong tussen haar schaamlippen glijden. Heel zachtjes lik ik met het puntje van mijn tong aan het topje van haar stijve klitje. Maar ik voel dat ze meer wil en al snel laat ik het plagende likwerk achterwege en gebruik nu mijn hele vlakke tong om haar clitje te verwennen. Sindy kreunt en hijgt en ik voel aan de krampachtige spierbewegingen van haar lichaam hoe de seksuele spanning  in haar groter wordt. Maar wanneer ik denk dat het niet lang meer gaat duren voor ze klaarkomt, stop ik met likken.

23-06-07

 Vrijen in het veld (3). (+18)

We denken allebei hetzelfde. We pakken onze spullen bijeen en begeven ons min of meer sluipend terug naar het veldweggetje. Wat nu? Even kijken of er verderop geen geschikt plekje is. We wandelen het paadje verder af maar vinden toch niet dadelijk wat we zoeken. Uiteindelijk loopt het weggetje dood op een riviertje en we besluiten terug te keren naar het veld. Het moest zo eens zijn dat die tractor terug weg is. We vroegen ons trouwens af wat die daar kwam doen, het is immers nog te vroeg om het koren af te rijden.

We hebben geluk. Van die boer met zijn tractor is niets meer te merken. Zo snel we daarstraks van deze plek weggevlucht zijn, zo snel liggen we hier weer terug naast mekaar. Ik lig amper op mijn rug of Sindy kruipt op mij en begint me hartstochtelijk te zoenen. Ze likt, zuigt en zabbert aan mijn tong en lippen met een zodanige gretigheid dat het aanvoelt alsof ze mij wil opeten. Ik word er helemaal opgewonden van  en moet me beheersen om niet in haar tong te bijten.

Ze gaat rechtop zitten zodat haar borsten uitdagend en uitnodigend naar voren steken. Ze neemt een zodanige houding aan dat ze nu zeker mijn stijve lid onder mijn jeansbroek tegen haar onderbuik moet voelen. Zou ze er vandaag klaar voor zijn, vraag ik me af. Zou ze me vandaag toelaten in haar poesje en daarmee de laatste brug achter zich opblazen zodat er echt geen weg terug meer is en dat woorden zoals "ontrouw" en "overspel" voor eeuwig een bijkomende betekenis krijgen? 

Mijn handen verdwijnen onder haar hemdsbloes en zoeken haar borsten. Ze draagt een kanten BH met beugels. Voorzichtig til ik de beugels over haar tepels terwijl zij een beetje meer voorover gaat leunen zodat haar borsten letterlijk in mijn handen hangen. Ik betast ze en masseer ze zachtjes. Hmmmm, lekker. Ik wil ze nu ook zien en proeven. Het is alsof Sindy mijn gedachten leest en ze schuift zelf haar bloes wat naar boven zodat ik ze nu voor de eerste keer echt goed kan zien. Hmmmmmm, prachtig zijn ze! Een mooi bruin kleurtje van de zon, zalige rondingen en mooie grote donkerbruine tepels. Zoals een baby instinctief aangetrokken wordt door de moederborst, zo komt bij mij een onweerstaanbare drang op om Sindy's borsten in mijn mond te nemen. Ik duw ze een beetje naar boven en neem dan gretig haar tepels tussen mijn lippen. Eerst lik en zuig ik zachtjes en oppervlakkig, daarna zuig ik ze zover ik kan naar binnen, diep in mijn mond. Heerlijk! Met mijn mond vol kijk ik naar Sindy haar gezicht en zie hoe haar mondhoekjes lichtjes opzij trekken. Ze geniet.

20-06-07

 Vrijen in het veld (2).

En echt, haar onderbenen staan vol met netelbeten. Het zijn er zelfs zoveel dat het grote rode plekken geworden zijn. "Amai Sindy, heeft Erik daar niks van gemerkt !?". "Nee", antwoordt ze glimlachend, "die let niet op zulke dingen, hij ziet soms wel niet dat ik naar de kapper geweest ben".

Sindy heeft een grote badhanddoek meegbracht maar vooraleer we die hier kunnen uitspreiden moeten er eerst heel wat van die vervelende netels en stekelige takjes platgetrapt worden. Maar het plekje op zich is wel ideaal gelegen en het ziet er prachtig uit. Ik zeg het haar ook en feliciteer haar ermee. Ik denk niet dat iemand ons zou kunnen zien als we zitten of liggen. Links van ons staan er tussen het veldweggetje en ons plekje heel wat struiken, hooggroeiend onkruid en laagstammige boompjes. Rechts van ons is er het veld waarop het koren al hoog staat. Perfect gewoonweg! Nu maar hopen dat ook de beestjes ons een beetje met rust laten. 

Ik leg mij op mijn rug en Sindy gaat naast mij liggen. We kijken mekaar diep in de ogen en tongzoenen mekaar passioneel. Hmmmm, wat heerlijk om haar tong opnieuw in mijn mond te voelen en wat lijkt het weer lang geleden.

We zijn elkaar nog niet zolang aan het strelen als we plots ergens in de verte de motor van een tractor horen. We blijven liggen en blijven luisteren in de hoop dat het geluid terug verdwijnt maar nee, het wordt sterker en sterker. "Het is niet waar eh! Nu dat we hier op een droomplekje zitten, gaan ze ons dat toch niet afpakken zeker!" Ik richt mij voorzichtig op zodat ik juist over het koren kan kijken en zie in de verte een tractor die langzaam maar zeker onze richting op rijdt. Wat doen we? Houden we het hier voor bekeken en gaan we een andere plaats zoeken of blijven we hier met het risico dat die boer zo dichtbij komt dat hij ons ziet? 

17-06-07

 Vrijen in het veld (1).

Vrijdagochtend 30 juni 2006. Ik weet nog precies welke dag het was omdat de dag ervoor Rock Werchter van start was gegaan. Terwijl we aan de vooravond van de grote vakantie staan en massa's jongeren op de stoffige wei van Werchter zich klaarmaken om de hitte te trotseren en naar de eerste optredens van die ochtend te gaan kijken, beleef ik de dag van mijn leven. 

Zoals afgesproken rijd ik met de auto al vroeg in de ochtend richting Sindy.  Wanneer ik bijna op mijn bestemming ben, zorgen plaatselijk zeer druk verkeer en een omleiding er echter voor dat ik waarschijnlijk niet alleen te laat ga komen maar dat ik ook niet zeker meer weet waar ik juist moet zijn. Ik bel Sindy op met mijn gsm en vertel haar waar ik juist in de file sta. Al fietsend zegt ze dat ze bijna op onze afspreekplaats is maar dat ze me tegemoet zal fietsen. En inderdaad, even later, juist wanneer de file begint op te lossen, zie ik haar in de verte komen aanrijden.  Ik volg haar enkele honderden meters en parkeer de auto dan naast de weg. Ik geef haar een vluchtig kusje op de mond en zonder tijd te verliezen wandelen we onmiddellijk verder.

Het is al het eerste veldweggetje dat uitkomt op deze weg dat we inslaan. Er staan wel een paar huizen maar het lijkt een zeer rustige omgeving waar weinig of geen leven te zien is. Hopelijk blijft het zo want het is nog vroeg in de ochtend. De hoge bomen die het wandelpaadje wat verduisteren en de vrij dichte begroeiing ernaast geven me een behaaglijk gevoel en ik voel de "filestress" van daarnet zo uit mijn lichaam stromen.

Rechts naast het veldweggetje ligt een veld maar tussen het eigenlijke veld en het weggetje is er nog een strook groen die begroeid is met onkruid maar vooral ook met netelstruiken. Wanneer Sindy me het plekje aanwijst dat ze de dag ervoor ook al eens bezocht had met haar fiets, begrijp ik dadelijk waarom de benen van het arme schaap zo vol met netelbeten staan.      

13-06-07

 Haar benen vol netelbeten.

We zijn eind juni 2006. Eén van de volgende dagen heb ik een vrije dag en moet Sindy niet gaan werken. Haar man en mijn vrouw moeten op die dag wel naar hun werk dus tijd om weer een afspraak te maken. Het is altijd een heel geregel om mekaar te kunnen zien maar dat hebben we er graag voor over. Eén ding staat vast, naar die vijver, waarvan we vermoeden dat het een ontmoetingsplaats van homo's is, gaan we niet meer naartoe. Het had wel iets spannends, maar we voelden ons daar toch niet volledig op ons gemak en we wilden nu toch wel eens ongestoord met mekaar kunnen vrijen.

Toevallig moest ik die dag in de geburen zijn van Sindy's woonplaats en ik vroeg haar of ze ginder geen geschikt plaatsje wist. Ze zei dat ze wel eens een toertje met haar fiets ging maken om zulk een plekje te zoeken. De avond voor die bewuste dag liet ze me weten dat het haar gelukt was. Het had haar wel wat moeite gekost maar niet zo ver van waar ze woont, had ze een rustig plekje gevonden in een veld. Ze zei dat haar benen wel vol met netelbeten stonden maar dat Erik er nog niets van had gemerkt.

Ik was opgelucht en blij en kon amper wachten om haar te zien. Had ik toen die avond geweten wat me de volgende ochtend allemaal te wachten stond, dan zou ik zeker geen oog dicht gedaan hebben die nacht. We zouden mekaar redelijk vroeg in de ochtend ontmoeten in een afgelegen straat van een dorpje. Sindy zou er met haar fiets naartoe rijden en ik met de auto.Van daaruit zouden we dan te voet verder wandelen naar dat veld.

De dag die komen gaat, zou opnieuw een onvergetelijke en heel bijzondere dag in mijn leven worden.

 

11-06-07

 Brief aan zijn minnares.

Gisteren las ik in de flair het artikel "brief aan zijn minnares". Hierin antwoordt  een relatietherapeute op de vraag "Is er leven na ontrouw ?" dat je mag verwachten dat je man de relatie met zijn minnares stopzet en als hij dan voor jou kiest, dat je dan rekening moet houden met een aantal tips die deze therapeute dan opsomt.

Maar hoe kan je als man kiezen tussen twee vrouwen die je "allebei" graag ziet ? Ik heb mijn vrouw altijd graag gezien en zie haar op dit moment, nadat ik Sindy al anderhalf jaar ken, nog steeds even graag. Maar ik ben ook beginnen houden van Sindy en wil ook haar eigenlijk niet meer kwijt in mijn leven.

De meerwaarde die Sindy me geeft aan mijn leven, kan Els me nooit geven en dit weet ik pertinent zeker. Het grootste stuk van mijn leven heb ik gefrustreerd rondgelopen over hetgene ik miste in ons huwelijk. Els en ik hebben hierover talrijke diepgaande gesprekken en ook ruzies gehad. Els heeft verschillende malen geprobeerd van hier iets aan te veranderen maar hoe kan je van je vrouw verwachten dat ze je bijvoorbeeld orale seks geeft als ze dat eigenlijk absoluut niet wil.

Ik wil hiermee mijn affaire met Sindy niet goedpraten. Ik weet dat het verkeerd is wat we doen maar ik ben zo gelukkig met haar. Alles wat ik bij Els mis, vind ik bij Sindy.   

Ik ben zeker dat Sindy dit artikel uit de flair ook gaat lezen en ben eens benieuwd naar haar reactie.

07-06-07

 Een masturberende man.

Wanneer ik met mijn hand opnieuw onder haar rok ga, voel ik onmiddellijk haar schaamhaartjes. Ze zal een string aanhebben, dacht ik, want het lijkt alsof ze helemaal geen slip draagt. Voorzichtig beweeg ik mijn trillende vingers een beetje verder naar beneden tot ik haar vlezige schaamlippen voel. Ze zijn groot, veel groter dan die van Els. Als ik mijn wijs- en middenvinger ertussen laat glijden, voel ik dat ze helemaal nat zijn. Amai, Sindy moet echt wel heel geil zijn! Ik vind haar clitje en speel ermee. Wat een zalig gevoel. Wie had dat ooit gedacht, dat dit me nog zou overkomen. Ik masseer zachtjes haar binnenste schaamlippen en haar genotsknobbeltje en ik zie aan haar ogen dat ze er echt van geniet.

Maar het duurt niet lang of achter ons zien we plots een man die langzaam, veel te langzaam, voorbij wandelt terwijl hij ons blijft aanstaren. Ik haal ogenblikkelijk en onopvallend mijn hand onder Sindy haar rok vandaan maar we blijven zitten zoals we zaten en doen alsof we gewoon met mekaar zitten te praten. Van zodra ik denk dat hij uit mijn gezichtsveld is verdwenen, fluister ik "dat zal die naakte man van daarnet toch niet geweest zijn zeker".

Plots overvalt mij de gedachte dat we misschien op een soort afspreekplaats voor homo's terecht gekomen zijn. We blijven stil zitten zonder al te veel bewegingen te maken en zonder aanstootgevende dingen te doen, hopende dat we zo snel van deze man zouden verlost geraken. Maar van zodra ik dacht dat we er vanaf waren, zegt Sindy me "nu staat die man daar nog en hij is precies met zijn piemel aan het spelen".

Hij was inderdaad daar enkele meters verder blijven staan en had zich een beetje verdoken opgesteld. En wat nog erger is, hij komt terug dichterbij, passeert ons opnieuw  en gaat nu zodanig achter ons staan dat het lijkt alsof het zijn bedoeling is dat we hem zouden zien. Ik durf hem niet recht aan te kijken maar zie vanuit een ooghoek dat hij aan het masturberen is. Ik weet eigenlijk niet goed wat ik hier van moet denken of wat ik hiermee moet aanvangen. Blijf ik gewoon zitten en doe ik of ik er niks van merk of sta ik recht en jaag ik hem weg of ....... Lang hoef ik er niet over na te denken want wanneer ik enkele seconden nadien opnieuw mijn blik op hem wil richten, is hij al verdwenen.

Onze appetijt naar sex is ondertussen volledig verdwenen, althans bij mij toch. We blijven daar nog een even zitten, strelen en kussen mekaar nog een beetje en keren dan terug huiswaarts. Die man hebben we niet meer teruggezien. 

01-06-07

 Waarschuwing (+18).

Bij deze wil ik alle lezers van deze blog er op wijzen dat vanaf nu de kans zeer groot is dat u onverbloemde en gedetailleerde zeer erotisch geladen en voor sommigen misschien "pornografische" teksten  te lezen gaat krijgen. Het is zeker niet de bedoeling om bepaalde mensen te choqueren zoals het evenmin de bedoeling is om hier voor de zoveelste keer "seks om de seks" te propageren. Het is gewoon mijn verhaal zoals ik het heb beleefd en het hele "seks-gebeuren" heeft een zodanige impact op mij gehad dat ik niet anders kan dan het op deze manier te beschrijven. U bent gewaarschuwd.