04-07-07

Vrijen in het veld (5). (+18)

Ik leg mij terug op mijn rug, mijn handen onder mijn hoofd. Sindy vraagt niet waarom ik gestopt ben met haar te beffen. Ze zegt niks, komt glimlachend over mij hangen en kust me. Ze stroopt mijn T-shirt naar boven en kust mijn borst en mijn tepeltjes. Terwijl ze deze in haar mond zuigt, sluit ik mijn ogen en geniet van haar tongstrelingen. Hmmmm. Ik voel haar lippen verder afdalen naar mijn navel. Ze knoopt mijn broek los, opent mijn ritssluiting en gaat met haar hand in mijn onderbroek. Ze pakt mijn penis vast en bevrijdt  hem langzaam uit mijn spannende broek. En dan ..., dan gebeurt er iets wat ik eerlijk gezegd niet had verwacht. Tenminste, ik had niet verwacht dat het vandaag al zou gebeuren.

Tijdens onze chatgesprekken was het onderwerp "pijpen" al tersprake gekomen. Bij mij ligt dat onderwerp zeer gevoelig omdat ik nog nooit mogen ervaren had hoe dat voelt, gepijpt worden, en omdat dat dat gedurende gans mijn huwelijksleven voor een serieuze frustratie heeft gezorgd. Mijn vrouw Els heeft het nooit willen doen, ze heeft het een paar keer geprobeerd maar daar is het bij gebleven. Sindy daarentegen vertelde me dat ze het altijd al gedaan had bij haar man en dat ze daar geen enkel probleem mee had, integendeel, ze zei dat ze het zelfs graag deed. Ik wist dus dat Sindy het vroeg of laat bij mij ook ging doen en de gedachte alleen al dat dit me dus "toch" nog eens ging overkomen in dit leven, maakte me gek. Hoe dikwijls heb ik niet tegen mezelve gezegd "Ron, binnenkort gaat er eindelijk, na zovele jaren van frustratie, een vrouw je piemel verwennen zoals het hoort, en niet alleen om je een plezier te doen maar ook nog omdat ze het "graag" doet". Ik mocht er niet teveel aan denken want ik werd gek van die gedachte en ik kon het trouwens amper geloven.

Bij deze zou ik trouwens aan alle vrouwen maar ook aan alle mannen een oproep willen doen: Indien je niet wil dat je partner vreemdgaat, verwaarloos dan de seksuele relatie met je partner niet maar werk eraan en probeer in de mate van het mogelijke tegemoet te komen aan zijn of haar seksuele verlangens. Het mag op alle andere vlakken nog zo goed gaan in je relatie, een man die seksueel niet aan zijn trekken komt, is een vogel voor de kat en "vreemdgaan" is dan maar een kleine stap en sinds ik Sindy ken, weet ik dat dit ook voor sommige vrouwen zo is.   

De commentaren zijn gesloten.