08-07-07

 Vrijen in het veld (6). (+18)

In plaats van mijn penis met haar hand te verwennen, zoals ik dat trouwens altijd al gewoon geweest ben, beweegt ze haar hoofd in de richting van mijn kruis. "Shit" denk ik "Het is nie waar!". Maar het is wel waar, ik droom niet, het gebeurt allemaal echt. Ze is met haar mond nu vlakbij mijn piemel en weet je wat ze doet? Ze raakt met haar tong het topje van mijn voorhuid aan, "mijn" schaamlipjes bij wijze van spreken, en begint er heel langzaam en zachtjes aan te likken. "Ooooooohhhhh", er schiet een rilling van genot door heel mijn lichaam. Wat een zalig gevoel is dat! Dan voel ik haar lippen verder over mijn eikel schuiven en de dingen die ze dan doet met haar mond, lippen en tong kan ik onmogelijk met woorden beschrijven, niet alleen omdat ik gewoonweg niet weet wat ze juist aan het doen is maar ook omdat ik zulke gewaarwordingen nog nooit gevoeld heb. Hemels is het, wat er met me gebeurt. Het zijn niet enkel die bijzondere gewaarwordingen aan mijn piemel waar ik zo ontzettend hard van geniet maar ook heel de situatie op zich: ik die, liggend op mijn rug in het gras onder een blauwe hemel, aan het vrijen is op een manier zoals ik het nog nooit gedaan heb met iemand die gek is op mij en op wie ik zelf ook gek ben. Overgelukkig voel ik mij. Mocht er nu nog een gevoelig liedje van Marco Borsato bijvoorbeeld gespeeld hebben, dan waren de tranen zeker in mijn ogen gesprongen.

Maar terwijl ik lig te genieten, schieten er ook tal van vragen door mijn hoofd. Waarom heb ik hier 30 jaar moeten op wachten? Waarom heeft Els me dit nooit gegund? Waarom heeft iemand die ik nog maar een paar maanden ken  geen enkel probleem met me oraal te verwennen? Heeft dit iets met liefde te maken? Kan een vrouw een man heel graag zien en toch "vies" zijn van die persoon?

Sindy kijkt met mijn piemel in haar mond even op naar mijn gezicht, stopt dan met pijpen, geeft me een tongzoen en doet dan terug verder met wat ze bezig was. Hmmmmmmmmm, wat een zaligheid toch! Ik geraak meer en meer opgewonden en wanneer ik denk dat het niet lang meer gaat duren voor ze mijn "point of no return" bereikt, vraag ik haar "moet ik een teken geven wanneer ik ga klaarkomen?". Ik weet immers dat de meeste vrouwen niet graag hebben dat je klaarkomt in hun mond en ik wil vermijden dat dit bij Sindy gebeurt. Maar het antwoord dat ze dan geeft slaat me voor de zoveelste keer met verstomming ....

 

Commentaren

Vandaag heb ik mijn schatteke terug gezien. Heerlijk was het.Ik vraag me dikwijls af moesten we nu samenwonen ,zou die passie en het verlangen tussen ons zo hevig blijven? Spijtig dat ik niet in de toekomst kan kijken!Soms droom ik wel van een toekomst samen met Ron..........zalig lijkt het.

Gepost door: sindy | 09-07-07

De commentaren zijn gesloten.