13-07-07

 Vrijen in het veld (slot). (+18)

Ze antwoordt "doe maar, ik spuw het wel uit". Ik vraag haar niet om nog eens te herhalen wat ze zei want ik had het heel duidelijk gehoord. Het klonk alleen zo onwezenlijk zo onecht dat het leek of ik aan het dromen was. Dit is nu toch echt te mooi om waar zijn! Terwijl Sindy me verder pijpt, dringen haar woorden pas goed tot me door. Eigenlijk zei ze dus, maar met andere woorden: je mag gerust klaarkomen in mijn mond. Zou het niet het ultieme genot van heel veel mannen zijn en waarschijnlijk ook de ultieme "droom" van de meeste mannen van te mogen klaarkomen in de mond van hun partner?  

Ik was al overdonderd door al dat moois dat me overkwam maar nu, na die enkele woordjes van Sindy, ben ik helemaal van de kaart. Mochten er mensen gepasseerd zijn, en misschien was dat zo ook wel, dan zou ik ze niet opgemerkt hebben, zo weg van deze wereld was ik.

Voor ik klaarkom, stopt Sindy met pijpen en gaat terug op mij zitten. We blijven mekaar een tijdje in de ogen kijken en denken waarschijnlijk allebei aan hetzelfde. Ik zou haar nu zeer graag neuken en zij mij ook, daar ben ik zeker van, maar gaat ze het ook doen? Gaan wij allebei voor de eerste keer in ons leven iemand anders neuken dan onze eigen partner en daarmee definitief vreemdgaan?

"Mag ik?" vraag ik haar. Het lijkt of haar besluit al vaststond want ze knikt onmiddellijk ja. Terwijl we mekaar blijven aankijken duw ik mijn penis met de hulp van haar hand naast haar opzij geschoven slip naarbinnen. Mmmmmmm, een zalig gevoel maar tegelijk ook vertrouwd en toch vreemd. Ik heb al van verschillende mannen die met meer dan één vrouw seks gehad hebben, horen zeggen dat het allemaal hetzelfde is en hetzelfde aanvoelt maar ik voel toch dadelijk een duidelijk verschil met Els. Sindy is veel nauwer en voor de eerste keer voel ik ook de druk van een schaambeen dat mijn penis lijkt te omklemmen.

Het is lang geleden dat ik nog eens ben geneukt en ik bedoel daarmee dan dat "ik" onderaan lig en zelf niets hoef te doen en Sindy doet het geweldig. Wanneer ik na een tijdje de touwtjes terug in handen neem en op haar ga liggen, zie en hoor ik haar genieten. Ze blijft niet stil liggen maar beantwoordt mijn trage ritmische heupbewegingen met kleine op- en neergaande bewegingen van haar bekken. Uren zou ik zo kunnen doorgaan, zo zalig is het. Als ik met mijn vingers gelijktijdig haar clit begin te masseren, duurt het niet lang voor ik voel dat haar hoogtepunt nabij is. Op het moment dat ze begint klaar te komen, laat ik mij ook volledig gaan en we beleven samen een spetterend orgasme. Mochten er nu mensen in de buurt geweest zijn, dan zouden zij zeker onze geluiden, en ik denk vooral de mijne, gehoord hebben.

Over mensen gesproken, het viel me op dat wij , op die boer met zijn tractor na, echt niemand gezien hebben gedurende heel de tijd dat we daar waren. Maar misschien waren we ook wel te druk bezig met mekaar om eventuele voorbijgangers op te merken. Op het einde van onze date is er nog wel iets gebeurd dat ik graag had verteld maar Sindy liet me weten dat ze dat liever niet aan de grote klok hing dus ....

Vrijdag 30 juni 2006: Een mooie en heel speciale dag in mijn leven! Een dag die ik nooit nog zal vergeten. Mocht ik geloven in een God, ik zou er zeker van zijn dat deze dag een geschenk van hem was.

Commentaren

Het was voor mij dus ook de eerste keer dat ik met een andere man vrijde dan met Eric mijn man. En ik wist op dat moment al dat het niet bij die ene keer zou blijven! Het was echt genieten, we passen zo goed bij elkaar....niet te geloven eigenlijk. Het was ook de eerste keer in mijn leven dat ik 'samen' met een man een orgasme kreeg....een moment om nooit meer te vergeten.

Gepost door: sindy | 17-07-07

De commentaren zijn gesloten.