17-07-07

Héél stout maar ó zo spannend !

Enige tijd geleden heb ik jullie verteld dat ik samen met Sindy een onwaarschijnlijk mooie dag beleefd heb maar dat ik twijfelde wanneer ik het verhaal zou publiceren. Wel, ik denk dat het nu daarvoor het geschikte moment is, vooraleer de details uit mijn geheugen glippen. Misschien zullen sommigen onder u niet alles geloven wat ik vertel omdat bepaalde dingen zo onwaarschijnlijk toevallig lijken, maar toch is alles echt gebeurd.  

Die bewuste dag hadden mijn vrouw en ik samen vrij en wij zouden naar een gekend saunacomplex gaan; maar toevallig moesten Erik en Sindy die dag ook niet naar het werk. De ochtend ervoor hadden Sindy en ik het volgende MSN-onderonsje:

Sindy: "Wat gaan jullie morgen doen."

Ik:  "Wij gaan naar de sauna."

Sindy:  "Toch niet naar ..."

Ik:  "Ja, tochwel; waarom?"

Sindy:  "Ooo neeeeee, zeg dat 't nie waar is, wij gaan daar morgen ook naartoe, Erik en ik." 

Ik:  "Och gij, dat kan toch nie!"

Sindy:  "Jawel, wij hebben al een afspraak gemaakt voor een behandeling."

Ik:  "Dat is nu toch wel ongelofelijk straf hé: wij zijn toevallig met zijn vieren samen vrij en willen dan allemaal toevallig naar de sauna gaan en dan nog naar dezelfde sauna!"

Sindy:  "En kunnen jullie dan niet naar een andere sauna gaan?"

Ik:  "Eigenlijk niet, want we hebben nog 2 toegangskaarten die voor een bepaalde datum moeten gebruikt worden; maar ik kan het nog wel een paar weken uitstellen als je wil."

Sindy:  "Ik weet het niet wat we het best doen, langs de ene kant verlang ik er echt naar om jou te zien en te voelen en zou ik doodgraag hebben dat je daar ook bent maar langs de andere kant ..."

Ik:  "Schat, ik kan je niets beloven voor morgen hé; als we geluk hebben, gaan we elkaar misschien wel even zien maar of we mekaar ook gaan kunnen aanraken; daar twijfel ik aan."

Ik:  "Gaat Erik me niet herkennen?"

Sindy:  "Ik denk het niet."

Ik:  "Hij heeft toch al eens foto's van mij en Els op het internet gezien."

Sindy:  "Ja, maar dat is lang geleden en hij heeft maar één keer een foto van jou gezicht gezien."

Ik:  "Weet je schat, denk er effe over na; ik kom morgen enkel als jij het echt wil."

 

Enkele uurtjes later laat Sindy me weten dat ze wil dat ik kom. Ze zou een kwartiertje vroeger komen dan Els en ik zodat we al niet dadelijk bij de receptie of in de kleedruimte met mekaar zouden geconfronteerd worden. Ze vertelt me ook nog om hoe laat Erik een behandeling krijgt. 

"Als de mogelijkheid enigszins bestaat, zal ik je proberen op te zoeken tijdens die behandeling," vertel ik Sindy, "en met een beetje, 't is te zeggen, met heel veel geluk kunnen we elkaar dan misschien even zien in de stoomdouche bijvoorbeeld ." Ik zinspeelde hiermee op een erotische fantasie van mij die ik al een hele tijd geleden aan Sindy had verteld. In deze fantasie zaten wij alletwee naast mekaar in de stoomdouche en ondanks het feit dat wij daar niet alleen waren, bedreven wij toch de liefde.

De volgende uren en nog een stuk van de nacht passeren alle mogelijke scenario's door mijn hoofd voor de dag die komen gaat. Pppffffff ..... héél stout wat we gaan doen, ik weet het, maar ó zo spannend!

 

 

 

 

 

 

Commentaren

ik heb het nog nooit zo heet gehad als op die bewuste dag in de sauna

Gepost door: sindy | 18-07-07

De commentaren zijn gesloten.