26-07-07

 In de sauna.

't Is nie waar! Wanneer ik de sauna binnenga, zie ik recht voor mij Sindy liggen. Een beetje verder herken ik onmiddellijk haar man. Al een geluk dat die ook op zijn rug ligt. Mijn hart klopt nu zodanig hard in mijn keel dat het zelfs een beetje pijn doet maar ik krijg een adrenalineboost van jewelste. Ik leg mij op een bank die haaks staat op die van Sindy zodat ik haar goed kan zien en bewonderen; wel oppassen dat ik mijn hoofd niet te opvallend ophef.

Er zitten nog een paar andere mensen in de sauna maar iedereen ligt op zijn rug en er wordt geen woord gezegd. Er zijn alleen de mooie rustgevende oosterse klanken te horen die samen met het warme gedempte licht voor een heel speciale en aangename sfeer zorgen zodat ik vrij snel kalmeer.

Ik weet niet of Sindy me zien binnenkomen heeft. Haar ogen zijn gesloten en ze heeft haar gezicht nog niet in mijn richting gedraaid. Als ik haar daar zo zie liggen, wordt mijn lichaam ingepalmd door zeer intense gelukzalige gevoelens die weer amper met woorden te beschrijven zijn. De hoofdgedachte is wel: "daar ligt de vrouw van mijn leven; daar ligt de vrouw waarmee ik zeer graag de rest van mijn leven zou samenzijn."  En het is heel raar maar het voelt op dit moment ook aan alsof Sindy "mijn" vrouw is, en dat terwijl mijn eigen vrouw Els naast mij ligt.

Mijn ogen blijven op haar gefixeerd en tasten vol verlangen de mooie rondingen van haar naakte lichaam af. Ze ligt daar zo mooi, zo verleidelijk; de ogen gesloten; de handen op haar buik; alleen het linkerbeen geplooid -al dan niet bewust- zodat haar meest intieme lichaamsdeel niet te zien is. Zou ze nu aan mij aan het denken zijn? Nee nee, ik ben er wel zeker van dat ze nu met mij in haar hoofd zit. Spijtig dat ze niet weet dat ik vlak bij haar ben.

Komaan schat, draai je hoofd eens even opzij en kijk eens naar mij.

Ze zal seffens nogal eens verschieten als ze de sauna verlaat en mij ziet liggen. Ik lig vlak bij de deur dus het kan bijna niet anders dat ze me gaat opmerken. Mijn gedachten zijn nog niet koud of Sindy kijkt naar haar man, doet een teken of zegt iets en verlaat samen met haar man de sauna. Ik durf niet te kijken en sluit mijn ogen op het moment dat ze mij passeren.

Even later is ook onze zandloper leeggelopen en overgelukkig en heel curieus naar wat er nog komen gaat, verlaat ik de sauna.

 

De commentaren zijn gesloten.