26-07-07

 In de sauna.

't Is nie waar! Wanneer ik de sauna binnenga, zie ik recht voor mij Sindy liggen. Een beetje verder herken ik onmiddellijk haar man. Al een geluk dat die ook op zijn rug ligt. Mijn hart klopt nu zodanig hard in mijn keel dat het zelfs een beetje pijn doet maar ik krijg een adrenalineboost van jewelste. Ik leg mij op een bank die haaks staat op die van Sindy zodat ik haar goed kan zien en bewonderen; wel oppassen dat ik mijn hoofd niet te opvallend ophef.

Er zitten nog een paar andere mensen in de sauna maar iedereen ligt op zijn rug en er wordt geen woord gezegd. Er zijn alleen de mooie rustgevende oosterse klanken te horen die samen met het warme gedempte licht voor een heel speciale en aangename sfeer zorgen zodat ik vrij snel kalmeer.

Ik weet niet of Sindy me zien binnenkomen heeft. Haar ogen zijn gesloten en ze heeft haar gezicht nog niet in mijn richting gedraaid. Als ik haar daar zo zie liggen, wordt mijn lichaam ingepalmd door zeer intense gelukzalige gevoelens die weer amper met woorden te beschrijven zijn. De hoofdgedachte is wel: "daar ligt de vrouw van mijn leven; daar ligt de vrouw waarmee ik zeer graag de rest van mijn leven zou samenzijn."  En het is heel raar maar het voelt op dit moment ook aan alsof Sindy "mijn" vrouw is, en dat terwijl mijn eigen vrouw Els naast mij ligt.

Mijn ogen blijven op haar gefixeerd en tasten vol verlangen de mooie rondingen van haar naakte lichaam af. Ze ligt daar zo mooi, zo verleidelijk; de ogen gesloten; de handen op haar buik; alleen het linkerbeen geplooid -al dan niet bewust- zodat haar meest intieme lichaamsdeel niet te zien is. Zou ze nu aan mij aan het denken zijn? Nee nee, ik ben er wel zeker van dat ze nu met mij in haar hoofd zit. Spijtig dat ze niet weet dat ik vlak bij haar ben.

Komaan schat, draai je hoofd eens even opzij en kijk eens naar mij.

Ze zal seffens nogal eens verschieten als ze de sauna verlaat en mij ziet liggen. Ik lig vlak bij de deur dus het kan bijna niet anders dat ze me gaat opmerken. Mijn gedachten zijn nog niet koud of Sindy kijkt naar haar man, doet een teken of zegt iets en verlaat samen met haar man de sauna. Ik durf niet te kijken en sluit mijn ogen op het moment dat ze mij passeren.

Even later is ook onze zandloper leeggelopen en overgelukkig en heel curieus naar wat er nog komen gaat, verlaat ik de sauna.

 

21-07-07

 Met zijn vieren naar de sauna.

De volgende morgend komen Els en ik rond een uur of elf bij het saunacomplex aan. Sindy en Erik zijn er al want ik zie hun geparkeerde auto. Het is een mooie saunadag, niet te warm en de zon komt regelmatig achter de wolken piepen; maar de zenuwen gieren door mijn lijf. Toch voel ik me supergoed want ik weet dat ik seffens Sindy ga zien en wie weet wat staat er me nog allemaal te wachten. Een onbeschrijfelijke spanning hangt er in de lucht. Zouden ze hier al lang zijn? Zouden ze nog in de kleedkamers zitten?

Els en Erik weten helemaal nergens van en hebben ook niet het minste vermoeden, tenminste Els toch zeker niet; dat maakt het allemaal nog des te spannender. De adrenaline stroomt door mijn lichaam maar ik probeer mij zo normaal mogelijk te gedragen ten aanzien van Els.

We zijn alleen in de kleedkamer; oeffff. Terug even wat rustiger ademhalen. Kleren uit, badjas aan, kleedkastje op slot en op naar de douches.

Terwijl ik onder de douche sta, gebeurt er iets waar ik me op dat moment niet van bewust ben maar Sindy heeft het me nadien vertelt. Om te kijken of ik er al was, gaat Sindy naar de toiletten die zich vlakbij de douches bevinden en stapt één van die toiletten binnen. Toevallig is Els, waarschijnlijk net voor Sindy, het toilet ernaast binnengegaan. Wanneer ik mij aan het afdrogen ben, wandelt Sindy mij voorbij en heel even vergeet ik dat ik moet oppassen met wat ik doe en wil ik haar hartelijk begroeten maar ik kan mij nog juist inhouden en het wordt een sobere uitwisseling van mekaars glimlach. Even later komt Els uit het toilet en dan realiseer ik me dat die twee waarschijnlijk naast mekaar op het WC gezeten hebben: een gedachte die me me een raar maar aangenaam gevoel geeft.

"Wat gaan we eerst doen?" vraagt Els me. Ik had Sindy zoëven naar buiten zien gaan en stel Els voor één van die buiten-sauna's eens te proberen. Er zijn er verschillende dus nu maar hopen dat ik de juiste kies. We komen terecht in een kleine kleedruimte waarin enkel een houten deur ons nog scheidt van de eigenlijke sauna. De spanning stijgt. Mijn hart begint sneller te kloppen. Mijn handen worden koud en klam. Ik voel het bloed wegtrekken uit mijn gezicht.  Ga ik zo dadelijk daar achter die deur Sindy en haar man aantreffen?

We hangen onze badjas aan een kapstok en ik open de deur ... 

 

 

17-07-07

Héél stout maar ó zo spannend !

Enige tijd geleden heb ik jullie verteld dat ik samen met Sindy een onwaarschijnlijk mooie dag beleefd heb maar dat ik twijfelde wanneer ik het verhaal zou publiceren. Wel, ik denk dat het nu daarvoor het geschikte moment is, vooraleer de details uit mijn geheugen glippen. Misschien zullen sommigen onder u niet alles geloven wat ik vertel omdat bepaalde dingen zo onwaarschijnlijk toevallig lijken, maar toch is alles echt gebeurd.  

Die bewuste dag hadden mijn vrouw en ik samen vrij en wij zouden naar een gekend saunacomplex gaan; maar toevallig moesten Erik en Sindy die dag ook niet naar het werk. De ochtend ervoor hadden Sindy en ik het volgende MSN-onderonsje:

Sindy: "Wat gaan jullie morgen doen."

Ik:  "Wij gaan naar de sauna."

Sindy:  "Toch niet naar ..."

Ik:  "Ja, tochwel; waarom?"

Sindy:  "Ooo neeeeee, zeg dat 't nie waar is, wij gaan daar morgen ook naartoe, Erik en ik." 

Ik:  "Och gij, dat kan toch nie!"

Sindy:  "Jawel, wij hebben al een afspraak gemaakt voor een behandeling."

Ik:  "Dat is nu toch wel ongelofelijk straf hé: wij zijn toevallig met zijn vieren samen vrij en willen dan allemaal toevallig naar de sauna gaan en dan nog naar dezelfde sauna!"

Sindy:  "En kunnen jullie dan niet naar een andere sauna gaan?"

Ik:  "Eigenlijk niet, want we hebben nog 2 toegangskaarten die voor een bepaalde datum moeten gebruikt worden; maar ik kan het nog wel een paar weken uitstellen als je wil."

Sindy:  "Ik weet het niet wat we het best doen, langs de ene kant verlang ik er echt naar om jou te zien en te voelen en zou ik doodgraag hebben dat je daar ook bent maar langs de andere kant ..."

Ik:  "Schat, ik kan je niets beloven voor morgen hé; als we geluk hebben, gaan we elkaar misschien wel even zien maar of we mekaar ook gaan kunnen aanraken; daar twijfel ik aan."

Ik:  "Gaat Erik me niet herkennen?"

Sindy:  "Ik denk het niet."

Ik:  "Hij heeft toch al eens foto's van mij en Els op het internet gezien."

Sindy:  "Ja, maar dat is lang geleden en hij heeft maar één keer een foto van jou gezicht gezien."

Ik:  "Weet je schat, denk er effe over na; ik kom morgen enkel als jij het echt wil."

 

Enkele uurtjes later laat Sindy me weten dat ze wil dat ik kom. Ze zou een kwartiertje vroeger komen dan Els en ik zodat we al niet dadelijk bij de receptie of in de kleedruimte met mekaar zouden geconfronteerd worden. Ze vertelt me ook nog om hoe laat Erik een behandeling krijgt. 

"Als de mogelijkheid enigszins bestaat, zal ik je proberen op te zoeken tijdens die behandeling," vertel ik Sindy, "en met een beetje, 't is te zeggen, met heel veel geluk kunnen we elkaar dan misschien even zien in de stoomdouche bijvoorbeeld ." Ik zinspeelde hiermee op een erotische fantasie van mij die ik al een hele tijd geleden aan Sindy had verteld. In deze fantasie zaten wij alletwee naast mekaar in de stoomdouche en ondanks het feit dat wij daar niet alleen waren, bedreven wij toch de liefde.

De volgende uren en nog een stuk van de nacht passeren alle mogelijke scenario's door mijn hoofd voor de dag die komen gaat. Pppffffff ..... héél stout wat we gaan doen, ik weet het, maar ó zo spannend!

 

 

 

 

 

 

13-07-07

 Vrijen in het veld (slot). (+18)

Ze antwoordt "doe maar, ik spuw het wel uit". Ik vraag haar niet om nog eens te herhalen wat ze zei want ik had het heel duidelijk gehoord. Het klonk alleen zo onwezenlijk zo onecht dat het leek of ik aan het dromen was. Dit is nu toch echt te mooi om waar zijn! Terwijl Sindy me verder pijpt, dringen haar woorden pas goed tot me door. Eigenlijk zei ze dus, maar met andere woorden: je mag gerust klaarkomen in mijn mond. Zou het niet het ultieme genot van heel veel mannen zijn en waarschijnlijk ook de ultieme "droom" van de meeste mannen van te mogen klaarkomen in de mond van hun partner?  

Ik was al overdonderd door al dat moois dat me overkwam maar nu, na die enkele woordjes van Sindy, ben ik helemaal van de kaart. Mochten er mensen gepasseerd zijn, en misschien was dat zo ook wel, dan zou ik ze niet opgemerkt hebben, zo weg van deze wereld was ik.

Voor ik klaarkom, stopt Sindy met pijpen en gaat terug op mij zitten. We blijven mekaar een tijdje in de ogen kijken en denken waarschijnlijk allebei aan hetzelfde. Ik zou haar nu zeer graag neuken en zij mij ook, daar ben ik zeker van, maar gaat ze het ook doen? Gaan wij allebei voor de eerste keer in ons leven iemand anders neuken dan onze eigen partner en daarmee definitief vreemdgaan?

"Mag ik?" vraag ik haar. Het lijkt of haar besluit al vaststond want ze knikt onmiddellijk ja. Terwijl we mekaar blijven aankijken duw ik mijn penis met de hulp van haar hand naast haar opzij geschoven slip naarbinnen. Mmmmmmm, een zalig gevoel maar tegelijk ook vertrouwd en toch vreemd. Ik heb al van verschillende mannen die met meer dan één vrouw seks gehad hebben, horen zeggen dat het allemaal hetzelfde is en hetzelfde aanvoelt maar ik voel toch dadelijk een duidelijk verschil met Els. Sindy is veel nauwer en voor de eerste keer voel ik ook de druk van een schaambeen dat mijn penis lijkt te omklemmen.

Het is lang geleden dat ik nog eens ben geneukt en ik bedoel daarmee dan dat "ik" onderaan lig en zelf niets hoef te doen en Sindy doet het geweldig. Wanneer ik na een tijdje de touwtjes terug in handen neem en op haar ga liggen, zie en hoor ik haar genieten. Ze blijft niet stil liggen maar beantwoordt mijn trage ritmische heupbewegingen met kleine op- en neergaande bewegingen van haar bekken. Uren zou ik zo kunnen doorgaan, zo zalig is het. Als ik met mijn vingers gelijktijdig haar clit begin te masseren, duurt het niet lang voor ik voel dat haar hoogtepunt nabij is. Op het moment dat ze begint klaar te komen, laat ik mij ook volledig gaan en we beleven samen een spetterend orgasme. Mochten er nu mensen in de buurt geweest zijn, dan zouden zij zeker onze geluiden, en ik denk vooral de mijne, gehoord hebben.

Over mensen gesproken, het viel me op dat wij , op die boer met zijn tractor na, echt niemand gezien hebben gedurende heel de tijd dat we daar waren. Maar misschien waren we ook wel te druk bezig met mekaar om eventuele voorbijgangers op te merken. Op het einde van onze date is er nog wel iets gebeurd dat ik graag had verteld maar Sindy liet me weten dat ze dat liever niet aan de grote klok hing dus ....

Vrijdag 30 juni 2006: Een mooie en heel speciale dag in mijn leven! Een dag die ik nooit nog zal vergeten. Mocht ik geloven in een God, ik zou er zeker van zijn dat deze dag een geschenk van hem was.

08-07-07

 Vrijen in het veld (6). (+18)

In plaats van mijn penis met haar hand te verwennen, zoals ik dat trouwens altijd al gewoon geweest ben, beweegt ze haar hoofd in de richting van mijn kruis. "Shit" denk ik "Het is nie waar!". Maar het is wel waar, ik droom niet, het gebeurt allemaal echt. Ze is met haar mond nu vlakbij mijn piemel en weet je wat ze doet? Ze raakt met haar tong het topje van mijn voorhuid aan, "mijn" schaamlipjes bij wijze van spreken, en begint er heel langzaam en zachtjes aan te likken. "Ooooooohhhhh", er schiet een rilling van genot door heel mijn lichaam. Wat een zalig gevoel is dat! Dan voel ik haar lippen verder over mijn eikel schuiven en de dingen die ze dan doet met haar mond, lippen en tong kan ik onmogelijk met woorden beschrijven, niet alleen omdat ik gewoonweg niet weet wat ze juist aan het doen is maar ook omdat ik zulke gewaarwordingen nog nooit gevoeld heb. Hemels is het, wat er met me gebeurt. Het zijn niet enkel die bijzondere gewaarwordingen aan mijn piemel waar ik zo ontzettend hard van geniet maar ook heel de situatie op zich: ik die, liggend op mijn rug in het gras onder een blauwe hemel, aan het vrijen is op een manier zoals ik het nog nooit gedaan heb met iemand die gek is op mij en op wie ik zelf ook gek ben. Overgelukkig voel ik mij. Mocht er nu nog een gevoelig liedje van Marco Borsato bijvoorbeeld gespeeld hebben, dan waren de tranen zeker in mijn ogen gesprongen.

Maar terwijl ik lig te genieten, schieten er ook tal van vragen door mijn hoofd. Waarom heb ik hier 30 jaar moeten op wachten? Waarom heeft Els me dit nooit gegund? Waarom heeft iemand die ik nog maar een paar maanden ken  geen enkel probleem met me oraal te verwennen? Heeft dit iets met liefde te maken? Kan een vrouw een man heel graag zien en toch "vies" zijn van die persoon?

Sindy kijkt met mijn piemel in haar mond even op naar mijn gezicht, stopt dan met pijpen, geeft me een tongzoen en doet dan terug verder met wat ze bezig was. Hmmmmmmmmm, wat een zaligheid toch! Ik geraak meer en meer opgewonden en wanneer ik denk dat het niet lang meer gaat duren voor ze mijn "point of no return" bereikt, vraag ik haar "moet ik een teken geven wanneer ik ga klaarkomen?". Ik weet immers dat de meeste vrouwen niet graag hebben dat je klaarkomt in hun mond en ik wil vermijden dat dit bij Sindy gebeurt. Maar het antwoord dat ze dan geeft slaat me voor de zoveelste keer met verstomming ....

 

04-07-07

Vrijen in het veld (5). (+18)

Ik leg mij terug op mijn rug, mijn handen onder mijn hoofd. Sindy vraagt niet waarom ik gestopt ben met haar te beffen. Ze zegt niks, komt glimlachend over mij hangen en kust me. Ze stroopt mijn T-shirt naar boven en kust mijn borst en mijn tepeltjes. Terwijl ze deze in haar mond zuigt, sluit ik mijn ogen en geniet van haar tongstrelingen. Hmmmm. Ik voel haar lippen verder afdalen naar mijn navel. Ze knoopt mijn broek los, opent mijn ritssluiting en gaat met haar hand in mijn onderbroek. Ze pakt mijn penis vast en bevrijdt  hem langzaam uit mijn spannende broek. En dan ..., dan gebeurt er iets wat ik eerlijk gezegd niet had verwacht. Tenminste, ik had niet verwacht dat het vandaag al zou gebeuren.

Tijdens onze chatgesprekken was het onderwerp "pijpen" al tersprake gekomen. Bij mij ligt dat onderwerp zeer gevoelig omdat ik nog nooit mogen ervaren had hoe dat voelt, gepijpt worden, en omdat dat dat gedurende gans mijn huwelijksleven voor een serieuze frustratie heeft gezorgd. Mijn vrouw Els heeft het nooit willen doen, ze heeft het een paar keer geprobeerd maar daar is het bij gebleven. Sindy daarentegen vertelde me dat ze het altijd al gedaan had bij haar man en dat ze daar geen enkel probleem mee had, integendeel, ze zei dat ze het zelfs graag deed. Ik wist dus dat Sindy het vroeg of laat bij mij ook ging doen en de gedachte alleen al dat dit me dus "toch" nog eens ging overkomen in dit leven, maakte me gek. Hoe dikwijls heb ik niet tegen mezelve gezegd "Ron, binnenkort gaat er eindelijk, na zovele jaren van frustratie, een vrouw je piemel verwennen zoals het hoort, en niet alleen om je een plezier te doen maar ook nog omdat ze het "graag" doet". Ik mocht er niet teveel aan denken want ik werd gek van die gedachte en ik kon het trouwens amper geloven.

Bij deze zou ik trouwens aan alle vrouwen maar ook aan alle mannen een oproep willen doen: Indien je niet wil dat je partner vreemdgaat, verwaarloos dan de seksuele relatie met je partner niet maar werk eraan en probeer in de mate van het mogelijke tegemoet te komen aan zijn of haar seksuele verlangens. Het mag op alle andere vlakken nog zo goed gaan in je relatie, een man die seksueel niet aan zijn trekken komt, is een vogel voor de kat en "vreemdgaan" is dan maar een kleine stap en sinds ik Sindy ken, weet ik dat dit ook voor sommige vrouwen zo is.