02-08-07

Met Sindy in de rustruimte.

Na die eerste saunabeurt begeven Els en ik ons naar de rustruimte. Al van ver zie ik in één van de ligzetels Sindy zitten, alleen, zonder haar man. Is het weer toevallig dat ze juist daar zit waar wij ook willen gaan zitten; of is het haar intuitie; of heb ik het haar misschien ooit al eens verteld dat dat onze gewoonte is. Ze zit met haar rug naar mij als wij dichterbij komen. Ik laat mijn vrouw iets voorgaan zodat ze niet merkt dat ik opzettelijk rakelings langs Sindy passeer en haar vluchtig heel even aanraak. Hmmmmmm, zalig, maar wat een spanning.

Els gaat zo zitten dat ik bijna recht tegenover Sindy kom te zitten. Mijn hart bonkt opnieuw in mijn keel. En dan is er dat eerste oogkontakt. We kijken elkaar heel even recht in de ogen met een serene blik alsof we mekaar voor het eerst zien maar dit oogkontakt is zo veelzeggend en ik voel me nu zo dicht bij haar en toch is ze zo onbereikbaar.

Terwijl ik een tijdschrift lees, 't is te zeggen, in mijn handen heb, want van "lezen" kan er nu geen sprake zijn, zie ik in de verte haar man zitten op het verhoog van een voetbad. Zijn blik is naar mij gericht; althans zo lijkt het. Ik kijk naar zijn gezicht en vraag mij af of hij me herkent maar troost me met de gedachte dat hij waarschijnlijk wel naar Sindy of wie weet misschien zelfs wel naar mijn vrouw aan het kijken is.

Ik denk dat Sindy zich niet gemakkelijk voelt daar in haar zetel want al na enkele minuten staat ze op en gaat ze terug naar haar man. Ze gaat naar de bar iets halen om te drinken en verdwijnt dan samen met Erik naar buiten.

Mijn ogen staren naar de letters van het artikel dat ik probeer te lezen maar omdat ik me niet kan concentreren, leg ik het tijdschrift opzij en omdat er van echt uitrusten bij mij ook geen sprake is, vraag ik vroeger dan anders aan Els: "Zullen we nog een saunaatje doen?" 

Buiten zie ik Sindy samen met Erik in het zwembad. Els en ik stappen de sauna binnen recht tegenover het zwembad en ik zet mij zo dat ik door een raampje Sindy kan zien. Met haar rug schuin naar mij gericht staat ze in het water, "toevallig" vlak tegen de sauna, haar ellebogen leunend op de rand van het  zwembad. Wat ziet ze er zo verleidelijk sexy uit met haar gladde borsten die juist boven het water komen piepen en die door de opwaartse druk van het water voller en nog mooier lijken. Hmmmmm, wat zou ik ze nu graag aanraken.

Mijn vrouw is helemaal aan de andere kant van deze echt grote sauna gaan liggen. Het is een hele andere sauna dan die van daarstraks maar opnieuw heel rustig, slechts enkele mensen en muisstil.

Wanneer ik na een tiental minuten opnieuw een blik werp door het raampje, zie ik Sindy en ook haar man niet meer. Maar net op het moment dat ik me realiseer dat ze weg zijn uit het zwembad, hoor ik de buitendeur rommelen en wie stapt daar enkele tellen later de sauna binnen? Inderdaad, Sindy, zonder haar man.

 

Commentaren

Sauna Heb je verhaal in één keer gelezen en vind het zo enorm herkenbaar.Ik heb al vier jaar een relatie met iemand en het klikt nog steeds ongelofelijk goed. We hebben onlangs nog een privé sauna afgehuurd (zéér klasse voor weinig geld) en het gevoel van alleen te kunnen zijn en genieten is niet te beschrijven. Hoop dat jullie lang van elkaar mogen genieten.

Gepost door: Daf | 02-08-07

..........hebben we onlangs ook voor de eerste keer gedaan een privésauna afgehuurd. Het was idd zalig zo ongeremd van elkaar kunnen genieten.Zeker voor herhaling vatbaar en o zo plezant om zo verrast te worden hé Ron.

Gepost door: sindy | 02-08-07

Lakonia is ook een aanrader!!!

Gepost door: C. | 06-08-07

De commentaren zijn gesloten.