09-08-07

Seks of geen seks met haar man ?

Gisteren heb ik Sindy sinds lang nog eens achter haar webcam gezien. Wat zag ze er goed uit; mooi bruin gebrand, haar haren nog blonder dan anders en ze had een prachtige nieuwe bloes aan die haar decolleté op een enig mooie wijze accentueerde. "Ik dacht het wel, dat je die bloes mooi zou vinden" zei ze.

Het is al enkele weken geleden dat we mekaar nog gezien en gevoeld hebben en het verlangen naar elkaar werd gisteren bijna ondraaglijk, zowel voor mij als voor haar. Toen Sindy, na wat webcamproblemen, eindelijk "mijn" gezicht kon zien, zag ik haar gewoon wegsmelten. Haar ogen straalden zoals nooit te voren. We hebben onnozel zitten doen zoals twee verliefde pubers.

Op een gegeven moment richt ze haar webcam wat meer naar beneden, op haar decolleté en zei: "Ik zal je eens wat plagen sè." Heel langzaam ontblootte ze haar schouders, trok ze haar bloesje wat opzij zodat ik haar BH kon zien, schoof ze een vinger tussen haar BH en één van haar borsten, trok vervolgens haar BH wat naar beneden zodat één van haar tepels tevoorschijn kwam,  haalde dan een borst helemaal uit haar cup en vroeg me er een kusje op te geven. Hmmmmmmmmm, wat een zalige vrouw toch en wat brandde ik weer van verlangen.

Toen ìk haar probeerde te plagen en te verleiden met met mijn volgens haar zo verleidelijke glimlach, zei ze dat ik moest stoppen want dat haar slipje al helemaal nat was.Haar man had  in het weekend verschillende malen geprobeerd haar te verleiden tot een vrijpartijtje maar omdat ze er geen zin in had, is ze daar niet op ingegaan. Ze wou enkel met mij vrijen.

 Gisterenmorgend had hij Sindy over de telefoon duidelijk laten verstaan dat hij zin had in seks en dat hij ditmaal wel verwachtte dat ze geen "nee" zou zeggen als hij thuiskwam van zijn werk. In het begin van onze chatsessie gisteren had Sindy echter laten verstaan dat ze niet zou toegeven aan zijn lusten maar naarmate ons gesprek vorderde, voelde ik dat ze waarschijnlijk toch zou bezwijken voor haar man omdat ze ondertussen zo opgewonden was geraakt. Ik liet het haar ook weten dat ik dat vermoedde maar ook dat ik daar geen enkel probleem mee had.  "Ik zal het je straks wel laten weten, wat het geworden is." zei ze.

En inderdaad, mijn vermoedens werden bevestigd; Na enkele uren kwam Sindy terug online en vertelde me in detail hoe ze gevreeën hadden. "Vindt je het erg?" vroeg ze me. "Nee," heb ik haar geantwoord, "een paar maanden geleden zou ik jaloers geweest zijn, maar nu niet; die jaloezie is blijkbaar over." En ik meende ook wat ik zei.

De commentaren zijn gesloten.