11-08-07

Een gestolen kus.

Dit is nu toch wel ongelofelijk straf. Els en ik kiezen een sauna uit en weer toevallig, voor de tweede keer op rij, komt Sindy op ongeveer hetzelfde moment diezelfde sauna binnen. En het was echt toevallig want Sindy heeft me achteraf verteld dat ze niet wist waar wij toen waren. 

Ze gaat recht tegenover mij zitten, vlak naast Els. Zou ze die niet opgemerkt hebben? De gedachte dat ik zo dadelijk alleen met Sindy in de sauna ga zitten omdat onze zandloper bijna leeg is, doet opnieuw mijn hart sneller slaan. Het is alsof Els het gehoord heeft want zij staat recht, geeft mij een teken dat ze al doorgaat en verlaat de sauna.

Dit is mijn kans om Sindy seffens even aan te raken en misschien wel een kus te geven in de aangrenzende kleedruimte. Vóór ik naar dit saunacomplex kwam, had ik wel van dit moment gedroomd maar had ik eerlijk gezegd niet echt verwacht dat het ook effectief zou gebeuren.

Het duurt niet lang voordat ook Sindy rechtstaat en naar buiten gaat. Ik wacht nog enkele seconden en verlaat dan eveneens de sauna. Sindy is juist haar badjas aan het dichtdoen. Zonder één seconde te aarzelen pak ik haar vast in mijn armen en kus ik haar op haar mond. Wat een onvoorstelbaar zalig moment! Mijn geluk kan niet op.

"Waar is Erik?" fluister ik. "Die is voor een uurtje in behandeling." antwoordt ze. Een beetje onwennig en duidelijk niet helemaal op haar gemak, verlaat Sindy al glimlachend de kleedruimte. Even later volg ik. Sindy spoelt zich af onder de douche en gaat dan in het zwembad. Ik neem eerst een koude douche, daarna even het ijskoude dompelbad in en ga dan Sindy achterna in het zwembad.

Wat een heerlijk moment opnieuw wanneer we langdurig in mekaars ogen kunnen kijken terwijl we tegenover mekaar staan in het water tegen de rand van het zwembad en terwijl Els aan de rand van het zwembad op een zetel ligt te genieten van het zonnetje en Erik aan het genieten is van een massage.  Ik weet het, het is héél stout van ons maar wat is dit kicken! 

 

De commentaren zijn gesloten.