26-08-07

Na de stoomdouche in het restaurant.

Oef, geen Els te zien als ik uit de stoomdouche kom. Snel even mijn handdoek zoeken die ik een beetje verder aan een kapstok had gehangen; maar dan ... Terwijl ik mij aan het afdrogen ben staat daar plots Els naast mij alsof ze zomaar ineens uit het niets verschijnt. Ik verschiet maar de glimlach rond haar mond vertelt me dat haar niets abnormaals opgevallen is. Ze geeft me een kusje op mijn mond en ik realiseer me dat nog geen 30 seconden eerder diezelfde mond zowel de lippen als de schaamlippen van een andere vrouw geproefd heeft.

"Zullen we iets gaan eten?" vraagt Els me. Nu wordt het spannend. Ik weet dat Sindy samen met haar man zo dadelijk eveneens iets zal gaan eten in het restaurant. Het tafeltje dat ik uitkies bevindt zich op een zodanig "strategische" plaats, dat het niet anders kan dan dat ik Sindy seffens goed ga kunnen zien. Instinktief voel ik zelfs aan waar ze zal gaan zitten.

Even later is het zover; Ik zie ze al van ver komen. Oei, Erik loopt iets vòòr haar zodat Sindy niet de kans krijgt om te kiezen waar ze gaat zitten maar geloof het of niet, ze zetten zich inderdaad op de plaats die ik vermoedde, een tafeltje aan het raam; Sindy echter met haar rug naar ons gericht en ik kijk frontaal op het gezicht van haar man.  Elkaar horen, kunnen we niet; daarvoor is de afstand tussen onze tafels te groot; Maar de spanning is te snijden, ook bij Sindy, daar ben ik zeker van. Zou hij me nù herkennen? Ik neem Els haar hand vast om te laten zien dat het goed aan is tussen ons. De blik van Erik beweegt opvallend weinig in mijn richting. Zou dit betekenen dat hij helemaal niets vermoedt ... of juist wel?

Ondanks het continue hoge adrenalinegehalte in mijn bloed, valt het bij me op dat ik toch met smaak geniet van mijn salade. Sindy echter heeft meer last van de spanning; zij laat een groot gedeelte van haar salade op haar bord liggen. En Erik ... die blijft precies maar eten; Die heeft duidelijk totaal geen last van enige stress, tenzij die stress bij hem averechts werkt natuurlijk.

17-08-07

Smóórverliefd.

Sindy zegt geen woord en geeft me ook geen teken wanneer ze uit het zwembad stapt en naar binnen gaat. Gelukkig zijn er geen woorden of tekens nodig; wij voelen elkaar zo goed aan dat het soms lijkt of we mekaars gedachten kunnen lezen.  Ik weet wat ze nu wil en wat ze gaat doen en ik ben er zeker van dat zij ook weet dat ik haar nu achterna zal gaan.

Met een onschuldige blik alsof er helemaal niets aan de hand is, kijk ik nog even op naar Els en zie dat die nog steeds plat op haar zetel ligt met haar gezicht weg van het zwembad gekeerd. Ik aarzel niet en probeer heel onopvallend het zwembad te verlaten.

Binnen zit Sindy al met haar badjas aan op een ligzetel. Terwijl ik haar traag achter haar rug voorbij wandel, vraag ik zonder haar echt aan te kijken en met licht verheven stem, juist hard genoeg zodat alleen zij kan horen wat ik zeg: "Hoelang blijft hij nog weg?" Sindy kijkt op de klok aan de muur en antwoordt met enige vertraging: "Nog een kwartiertje."

Lang moeten we dus niet meer wachten als we nog iets willen ondernemen. Ik wandel verder naar het voetbad en zet me daar zodanig dat ik Sindy kan zien. Het duurt geen halve minuut voordat ze rechtstaat en zich richting stoomcabine begeeft. "YES"; gaat deze utopische droom dan toch werkelijkheid worden? 

Ze hangt haar badjas aan een kapstok en gaat de stoomdouche binnen. Enkele seconden later volg ik. Op het moment dat ik de deur open, staat ze, met haar poep naar mij gericht, het plekje waar ze zal gaan zitten proper te spuiten met water. Voor diegenen die nog nooit in een publieke stoomdouche geweest zijn; omwille van hygiënische redenen, is het op veel plaatsen de gewoonte van je zitplaats eerst met water af te spoelen met bijvoorbeeld een tuinslang en ze nadien dan terug relatief droog te maken met bijvoorbeeld een aftrekkertje.  

Soms is een stoomcabine zo groot en donker en hangt de stoom er zo dicht dat je er geen hand voor je ogen kunt zien; maar deze cabine is relatief klein en goed verlicht zodat een snelle blik voldoende is om te zien dat er niemand anders is. Woawww, wij met zijn tweetjes alleen in de stoomdouche! Het is toch echt allemaal te mooi om waar te zijn.

Ik denk dat Sindy me niet horen binnenkomen heeft want ze verschiet als ik haar blote poep met mijn handen vastpak. Wat volgt is een tongzoen, kort maar zó intens en met zoveel vuur. Zelden betekende een kus zoveel voor mij en wat genoot ik ervan. Wanneer ik Sindy in de ogen kijk, word ik overvallen door een ongelofelijke vlaag van verliefdheid. Het moet héél lang geleden zijn dat ik nog eens zulke vlinders gevoeld heb. En ik die dacht dat ik het stadium "verliefd zijn" bij Sindy overgeslagen had en onmiddellijk van haar gaan houden ben.

Nee, nee, smòòrverliefd ben ik nu. We kussen mekaar opnieuw en ik laat mijn hand tussen haar benen glijden. Maar Sindy voelt zich duidelijk nog steeds niet op haar gemak; ze duwt me een beetje weg en zegt: "Er is nu geen tijd voor zulke spelletjes hoor, Erik gaat zo dadelijk terugkomen."

"Mag ik dan een vluchtig kusje op je kutje geven en dan ben ik weg." vraag ik haar op een zodanig lieve manier met zachte hoge stem en met smekende oogjes dat ze eigenlijk niet anders kan dan toestemmen. Ze glimlacht en opent een beetje haar benen. Ik ga op mijn knieen zitten, open haar benen een beetje verder en plaats mijn lippen even op haar weelderig behaarde kutje. Hmmmmmmmmm, zalig.

We gaan niet samen uit de stoomdouche want dat zou te hard kunnen opvallen. Met hevig fladderende vlinders in mijn buik ga ik als eerste buiten en hoop dat Els me ondertussen niet gemist heeft of me aan het zoeken is. 

 

11-08-07

Een gestolen kus.

Dit is nu toch wel ongelofelijk straf. Els en ik kiezen een sauna uit en weer toevallig, voor de tweede keer op rij, komt Sindy op ongeveer hetzelfde moment diezelfde sauna binnen. En het was echt toevallig want Sindy heeft me achteraf verteld dat ze niet wist waar wij toen waren. 

Ze gaat recht tegenover mij zitten, vlak naast Els. Zou ze die niet opgemerkt hebben? De gedachte dat ik zo dadelijk alleen met Sindy in de sauna ga zitten omdat onze zandloper bijna leeg is, doet opnieuw mijn hart sneller slaan. Het is alsof Els het gehoord heeft want zij staat recht, geeft mij een teken dat ze al doorgaat en verlaat de sauna.

Dit is mijn kans om Sindy seffens even aan te raken en misschien wel een kus te geven in de aangrenzende kleedruimte. Vóór ik naar dit saunacomplex kwam, had ik wel van dit moment gedroomd maar had ik eerlijk gezegd niet echt verwacht dat het ook effectief zou gebeuren.

Het duurt niet lang voordat ook Sindy rechtstaat en naar buiten gaat. Ik wacht nog enkele seconden en verlaat dan eveneens de sauna. Sindy is juist haar badjas aan het dichtdoen. Zonder één seconde te aarzelen pak ik haar vast in mijn armen en kus ik haar op haar mond. Wat een onvoorstelbaar zalig moment! Mijn geluk kan niet op.

"Waar is Erik?" fluister ik. "Die is voor een uurtje in behandeling." antwoordt ze. Een beetje onwennig en duidelijk niet helemaal op haar gemak, verlaat Sindy al glimlachend de kleedruimte. Even later volg ik. Sindy spoelt zich af onder de douche en gaat dan in het zwembad. Ik neem eerst een koude douche, daarna even het ijskoude dompelbad in en ga dan Sindy achterna in het zwembad.

Wat een heerlijk moment opnieuw wanneer we langdurig in mekaars ogen kunnen kijken terwijl we tegenover mekaar staan in het water tegen de rand van het zwembad en terwijl Els aan de rand van het zwembad op een zetel ligt te genieten van het zonnetje en Erik aan het genieten is van een massage.  Ik weet het, het is héél stout van ons maar wat is dit kicken! 

 

09-08-07

Seks of geen seks met haar man ?

Gisteren heb ik Sindy sinds lang nog eens achter haar webcam gezien. Wat zag ze er goed uit; mooi bruin gebrand, haar haren nog blonder dan anders en ze had een prachtige nieuwe bloes aan die haar decolleté op een enig mooie wijze accentueerde. "Ik dacht het wel, dat je die bloes mooi zou vinden" zei ze.

Het is al enkele weken geleden dat we mekaar nog gezien en gevoeld hebben en het verlangen naar elkaar werd gisteren bijna ondraaglijk, zowel voor mij als voor haar. Toen Sindy, na wat webcamproblemen, eindelijk "mijn" gezicht kon zien, zag ik haar gewoon wegsmelten. Haar ogen straalden zoals nooit te voren. We hebben onnozel zitten doen zoals twee verliefde pubers.

Op een gegeven moment richt ze haar webcam wat meer naar beneden, op haar decolleté en zei: "Ik zal je eens wat plagen sè." Heel langzaam ontblootte ze haar schouders, trok ze haar bloesje wat opzij zodat ik haar BH kon zien, schoof ze een vinger tussen haar BH en één van haar borsten, trok vervolgens haar BH wat naar beneden zodat één van haar tepels tevoorschijn kwam,  haalde dan een borst helemaal uit haar cup en vroeg me er een kusje op te geven. Hmmmmmmmmm, wat een zalige vrouw toch en wat brandde ik weer van verlangen.

Toen ìk haar probeerde te plagen en te verleiden met met mijn volgens haar zo verleidelijke glimlach, zei ze dat ik moest stoppen want dat haar slipje al helemaal nat was.Haar man had  in het weekend verschillende malen geprobeerd haar te verleiden tot een vrijpartijtje maar omdat ze er geen zin in had, is ze daar niet op ingegaan. Ze wou enkel met mij vrijen.

 Gisterenmorgend had hij Sindy over de telefoon duidelijk laten verstaan dat hij zin had in seks en dat hij ditmaal wel verwachtte dat ze geen "nee" zou zeggen als hij thuiskwam van zijn werk. In het begin van onze chatsessie gisteren had Sindy echter laten verstaan dat ze niet zou toegeven aan zijn lusten maar naarmate ons gesprek vorderde, voelde ik dat ze waarschijnlijk toch zou bezwijken voor haar man omdat ze ondertussen zo opgewonden was geraakt. Ik liet het haar ook weten dat ik dat vermoedde maar ook dat ik daar geen enkel probleem mee had.  "Ik zal het je straks wel laten weten, wat het geworden is." zei ze.

En inderdaad, mijn vermoedens werden bevestigd; Na enkele uren kwam Sindy terug online en vertelde me in detail hoe ze gevreeën hadden. "Vindt je het erg?" vroeg ze me. "Nee," heb ik haar geantwoord, "een paar maanden geleden zou ik jaloers geweest zijn, maar nu niet; die jaloezie is blijkbaar over." En ik meende ook wat ik zei.

02-08-07

Met Sindy in de rustruimte.

Na die eerste saunabeurt begeven Els en ik ons naar de rustruimte. Al van ver zie ik in één van de ligzetels Sindy zitten, alleen, zonder haar man. Is het weer toevallig dat ze juist daar zit waar wij ook willen gaan zitten; of is het haar intuitie; of heb ik het haar misschien ooit al eens verteld dat dat onze gewoonte is. Ze zit met haar rug naar mij als wij dichterbij komen. Ik laat mijn vrouw iets voorgaan zodat ze niet merkt dat ik opzettelijk rakelings langs Sindy passeer en haar vluchtig heel even aanraak. Hmmmmmm, zalig, maar wat een spanning.

Els gaat zo zitten dat ik bijna recht tegenover Sindy kom te zitten. Mijn hart bonkt opnieuw in mijn keel. En dan is er dat eerste oogkontakt. We kijken elkaar heel even recht in de ogen met een serene blik alsof we mekaar voor het eerst zien maar dit oogkontakt is zo veelzeggend en ik voel me nu zo dicht bij haar en toch is ze zo onbereikbaar.

Terwijl ik een tijdschrift lees, 't is te zeggen, in mijn handen heb, want van "lezen" kan er nu geen sprake zijn, zie ik in de verte haar man zitten op het verhoog van een voetbad. Zijn blik is naar mij gericht; althans zo lijkt het. Ik kijk naar zijn gezicht en vraag mij af of hij me herkent maar troost me met de gedachte dat hij waarschijnlijk wel naar Sindy of wie weet misschien zelfs wel naar mijn vrouw aan het kijken is.

Ik denk dat Sindy zich niet gemakkelijk voelt daar in haar zetel want al na enkele minuten staat ze op en gaat ze terug naar haar man. Ze gaat naar de bar iets halen om te drinken en verdwijnt dan samen met Erik naar buiten.

Mijn ogen staren naar de letters van het artikel dat ik probeer te lezen maar omdat ik me niet kan concentreren, leg ik het tijdschrift opzij en omdat er van echt uitrusten bij mij ook geen sprake is, vraag ik vroeger dan anders aan Els: "Zullen we nog een saunaatje doen?" 

Buiten zie ik Sindy samen met Erik in het zwembad. Els en ik stappen de sauna binnen recht tegenover het zwembad en ik zet mij zo dat ik door een raampje Sindy kan zien. Met haar rug schuin naar mij gericht staat ze in het water, "toevallig" vlak tegen de sauna, haar ellebogen leunend op de rand van het  zwembad. Wat ziet ze er zo verleidelijk sexy uit met haar gladde borsten die juist boven het water komen piepen en die door de opwaartse druk van het water voller en nog mooier lijken. Hmmmmm, wat zou ik ze nu graag aanraken.

Mijn vrouw is helemaal aan de andere kant van deze echt grote sauna gaan liggen. Het is een hele andere sauna dan die van daarstraks maar opnieuw heel rustig, slechts enkele mensen en muisstil.

Wanneer ik na een tiental minuten opnieuw een blik werp door het raampje, zie ik Sindy en ook haar man niet meer. Maar net op het moment dat ik me realiseer dat ze weg zijn uit het zwembad, hoor ik de buitendeur rommelen en wie stapt daar enkele tellen later de sauna binnen? Inderdaad, Sindy, zonder haar man.