05-09-07

Haar zachte huid tegen de mijne.

We zijn met opvallend minder mensen wanneer we terug naar binnengaan voor de tweede opgietsessie.  Ik ga terug op mijn handdoek zitten maar de stoute zet die Sindy uithaalt, had ik nooit verwacht: Zij neemt haar handdoek weg van de plaats waar zij daarstraks zat en legt hem op de iets hogere bank achter mijn bank maar wel vlak naast mij. Ze zit dus schuin achter mij zodanig dat haar knieen zich naast mijn rechter bovenarm bevinden. Opnieuw een heerlijk gevoel haar zo dicht bij mij te hebben en dan nog zonder dat onze partners erbij zijn!

Bewust maar zo onopvallend mogelijk en heel subtiel maak ik kontakt met haar door mijn arm een beetje naar buiten te bewegen tot tegen haar been. Ik voel haar zachte huid tegen de mijne. Hmmmmmmmmmm, zo zalig. Hoe kan het toch dat zulke kleine eenvoudige dagdagelijkse handelingen als iemand aanraken, zulke overweldigende gevoelens kan teweegbrengen. 

De opgiet is korter dan daarstraks maar veel heviger: Een relatief grote hoeveelheid water vermengd met etherische oliën, wordt op de hete stenen gegoten en de dampen die dan ontstaan, worden met een handdoek in onze richting geblazen. Pppfffffff, wat een hitte; eigenlijk amper te verdragen nu. Ik ben blij wanneer de saunameester zegt dat het gedaan is en ik die heerlijk verkoelende douche kan nemen.

Buiten ligt Els op een ligzetel in het zonnetje, enkele meters voor haar ligt Erik. Ik ga braafjes naast mijn vrouw liggen, Sindy naast haar man. Af en toe draait Sindy zich even om en werpt dan een snelle blik in mijn richting. En dán, het is ondertussen al over vieren, dán staan Erik en Sindy plots recht en verdwijnen ze naar binnen;  ik zal ze vandaag niet meer terugzien omdat ik weet dat ze naar huis gaan.

Hier eindigt een zeer bijzondere dag in mijn leven, een onvoorstelbaar mooie dag vol spannende momenten, onwaarschijnlijk veel toevalligheden en hevig oplaaiende gevoelens voor een vrouw waarvan ik nu wel zeker weet dat ik van haar hou.

Commentaren

Ik heb vandaag weer een onwaarschijnlijk mooie dag beleefd met mijn schat.Ik besef wel dat velen me zullen veroordelen voor wat doe.Maar Ron geeft me zo'n goed gevoel en zoveel liefde ....iets wat ik al lang in mijn relatie heb moeten missen eigenlijk.Nog nooit ben ik zo verliefd op iemand geweest en duizend maal zeggen we tegen elkaar ....'hadden we mekaar maar veel eerder ontmoet'

Gepost door: Sindy | 07-09-07

De commentaren zijn gesloten.