17-09-07

Het was veel meer dan seks.

Even terug in de tijd.

Na die fameuze vrijpartij in dat veld tijdens de zomer van vorig jaar, was Sindy zich zorgen beginnen maken over het feit dat we geneukt hadden zonder condoom; niet omdat ze schrik had om de één of andere geslachtsziekte op te lopen, want daar was ze wel gerust in, maar wel omdat ze niet zeker meer wist of ik wel gesteriliseerd was of niet. Een tijd geleden hadden we dat onderwerp al wel eens aangesneden en had ik haar verteld dat ik gesteriliseerd was maar nu begon ze toch aan die woorden van toen te twijfelen. Ze had die nacht geen oog dicht gedaan, zei ze, en wat was ze opgelucht toen ik haar de volgende morgen het bevrijdende nieuws vertelde.

De volgende dagen stonden volledig in het teken van onze volgende afspraak. Meer dan ooit had ik de behoefte om eens helemaal alleen te kunnen zijn met haar op een plaats waar we ongestoord konden genieten van elkaar. Ik had Sindy vroeger al eens gevraagd wat ze dacht van een motelletje maar toen heeft ze met een categorieke "nee" geantwoord. Nú, leek het voor mij zo vanzelfsprekend dat dit de volgende stap zou zijn, dat ik het haar opnieuw voorstelde. Ik legde haar uit dat ik ooit een TV-programma had gezien waarin men vertelde dat er zogenaamde love-hotelletjes bestaan die speciaal gemaakt zijn voor zulke koppels als wij en waar je echt in alle discretie kunt naartoe gaan zonder dat je in kontakt komt met bepaalde personen. De drang om alleen te kunnen zijn met mij was bij Sindy blijkbaar zo groot dat ze deze keer niet veel bedenktijd nodig had om bevestigend te antwoorden.

Omdat we ondertussen al zo dikwijls naar datzelfde motelletje geweest zijn, kan ik me nog nauwelijks details herinneren van die eerste keer. Twee dingen zijn me wel bijgebleven: We hebben mekaar geliefkoosd - en ik gebruik bewust niet het woord seks omdat het veel meer was dan seks - op een manier zoals ik het nooit, maar dan ook echt nog nooit, ook niet in het begin van onze relatie, met mijn eigen vrouw gedaan heb.

En wat ik ook nooit nog zal vergeten is die eerste keer dat ik mocht klaarkomen in haar mond; het was niet alleen de eerste keer bij haar maar ook de eerste keer in mijn leven. Ik zoek nu naar de juiste woorden om te beschrijven hoe ik me voelde en wat er allemaal door me heen ging op het moment dat mijn zaad in haar mond schoot, maar ik vind er geen; letterlijk en figuurlijk "onbeschrijflijk" was het.  Het idee alleen al, dat mijn vriendin niet vies is van mijn sperma terwijl mijn eigen vrouw me zelfs niet wil pijpen, maakte me gek. En zo ging de roes, waarin ik al een paar maanden vertoefde, gewoon verder.

Commentaren

Alles wat we samen doen voelt zo vertrouwd aan,precies of we elkaar al ons ganse leven kennen.Zonder veel woorden weet Ron wat ik denk en wil.En soms is het frapant te ontdekken hoe goed we op elkaar gelijken.

Gepost door: sindy | 18-09-07

De commentaren zijn gesloten.