13-10-07

Was je nu maar bij mij.

Was je maar bij mij
Hoe kan ik jou beschrijven

Je zit in mijn hoofd
en in mijn lichaam
Ik denk aan ons warme lichamen tussen de katoenen lakens
 
Jouw handen die strelen
die geheime plekjes van mij
Vingers die een spelletje spelen
volle extase zo dichtbij
 
Huid die tintelt van verlangen
Mijn handen strelen mijn huid
Ik voel mij door passie gevangen
Speel zelf het liefdesspel
 
Ik hunker naar jouw lichaam 
Voel je warmte diep in mij
Zonder jou voel ik me eenzaam
was je nu maar bij mij 

was je nu maar bij mij

Sindy.

Commentaren

Zoals ik al schreef Ron en Sindy: heel herkenbaar... Al sta ik in deze "minnaar-minnaresverhouding" nog maar in mijn kinderschoentjes! Ik heb een man leren kennen waar het ontzettend goed mee klikt. Door de grote afstand tussen ons hebben we voorlopig enkel contact via mail en telefoon. We zien beiden altijd heel erg uit naar onze telefoontjes! Daarbij verliezen we telkens de tijd uit het oog!!
Zo zalig om jullie belevenissen en ervaringen te mogen lezen... 'k Was zondagnamiddag alleen thuis, per toeval vond ik deze blog en ik heb hem in 1 'ruk' uitgelezen!
Sindy meid, geniet van je Ron! (en omgekeerd!!) Ik wou dat ik de kans al had mijn schatteke te ontmoeten! 't Verlangen neemt met den dag toe en wordt zelfs een beetje lastig om dragen... Maar we houden vol, 't voelt te goed om los te laten!

Babaai,
Charlotte

Gepost door: charlotte | 18-10-07

Ik geniet tenvolle van 'mijne' Ron.Neem van mij aan dat het verlangen steeds maar toeneemt. Zelfs na 2 jaar!In het begin hebben we het er vrij vaak over gehad dat er een moment zal komen waarop je niet meer terugkan.Nu hebben wij beiden het gevoel dat we elkaar nooit meer zouden kunnen missen....wat er ook moge gebeuren bij elk van ons thuis.

Gepost door: sindy | 18-10-07

Bedankt voor uw reactie Charlotte. Het doet altijd deugd te vernemen dat andere mensen zo genieten van het lezen van je blog. Het is daarom vooral toch dat we het doen, een blogje schrijven, om zulke reacties zoals die van jou te kunnen lezen.
En bij deze zou ik jou toch het volgende willen zeggen: Bezint eer ge begint want je hebt gelezen tot wat het allemaal kan leiden. Nu kan je nog terug maar er komt hoogstwaarschijnlijk een punt dat je niet meer terug kan met alle gevolgen vandien.
Langs de andere kant wens ik je toch alle geluk met je nieuwe vriend want wat ik de laatste 2 jaar van mijn leven beleef zou ik echt niet willen gemist hebben.

Groetjes, Ron.

Gepost door: Ron | 19-10-07

Ik vertelde 'hem', 'mijn vriend' over jullie blog hier maar hij heeft de mogelijkheid nog niet gehad thuis om te lezen... Spijtig... Als we aan't fantaseren over ons eerste afspraakje (via de telefoon) dan denk ik steevast aan jullie! Bij Sindy thuis... Hoe zouden wij ons gedragen, hoe zou ik reageren, en hij? Zou hij me ook al willen kussen? Daar ben ik eigenlijk wel zeker van, dat heeft ie al genoeg geschreven! Maaaar: 'in real live' kan dat soms wel eens veranderen hé! Misschien valt mijn uiterlijk helemaal niet in zijn smaak, ondanks de fotokes die we al uitwisselden?! We zien wel...

Wees gerust Ron, ik geniet alvast met volle teugen van jullie blog en verlang met hart en ziel om het vervolg te kunnen lezen!!!

Groetjes!!

Gepost door: charlotte | 22-10-07

ik zit in een soortgelijke situatie.....en dit al 5 jaar.We zijn ook beiden getrouwd en hebben elkaar via een chatbox leren kennen.Sommige periodes denk ik idd ik stop ermee,het maakt je leven zo ingewikkeld soms. Maar aan de andere kant beleef ik zo veel mooie momenten met mijn 'chatvriend' die ik nooit zou willen missen!

Gepost door: Ingrid | 23-10-07

De commentaren zijn gesloten.