10-11-07

Wat brand ik van verlangen !

Terwijl we naar ons vertrouwde motelletje rijden, legt Sindy haar hand op mijn kruis. Hmmmmmmm, wat brand ik van verlangen. Het is veel te lang geleden, verscheidene weken ondertussen al, dat we mekaar nog gezien hebben en ik kan amper wachten om met haar te vrijen. Ik druk mijn benen samen, laat mijn hand tussen haar billen glijden en raak heel even haar slipje aan. Een heerlijk gevoel is het, te weten dat ook zij minstens even hard naar mij verlangt als ik naar haar. Nog even en we zijn er.

Al een geluk dat we niet moeten wachten vooraleer we binnen mogen want dat zou de spanning ondraaglijk gemaakt hebben. Ik betaal onmiddellijk zodat ik het seffens zeker niet vergeet wanneer de wereld rondom ons niet meer bestaat. "Eindelijk schat, eindelijk zijn we terug bij mekaar", fluister ik Sindy in haar oor terwijl we mekaar stevig omhelzen. Mijn trui en hemd kunnen niet snel genoeg uit zijn. Ik weet wat zij nu wil, ik duw haar op het bed en geef haar een uitgebreide hartstochtelijke tongzoen. Hmmmmmm ......

Langzaam en op een sensuele manier één voor één haar kleren uittrekken, zoals ze dat graag heeft, kan ik nu niet, daarvoor ben ik te opgewonden. De kleren vliegen in het rond, zowel die van mij als die van haar. Als ze enkel nog haar bh, slip en laarzen aan heeft, werp ik mijn volledig naakte lichaam op het hare en we kussen mekaar opnieuw passioneel. "Ik wil je piemel in mijn kutje voelen" zegt ze. "Wat zeg je lieveke?" vraag ik plagend, "zeg dat nog eens". "Ik wil dat je me neukt" zegt ze al glimlachend. Ik doe haar slip uit en terwijl mijn piemel haar kutgaatje zoekt, vraag ik haar: "Wil je het zacht en langzaam of wil je het hard?" Amper verstaanbaar kreunt ze: "hard".

Als ik bij haar naar binnen schuif, lijkt het alsof ze glijmiddel gebruikt heeft, zo nat is ze. Terwijl ze me "ombeent", penetreer ik haar, diep, heel diep, zo diep als ik kan en hard. En ze geniet ervan, ik zie het, ik voel het, ik hoor het. Haar genot maakt het mijne nog intenser. Even hoor ik ons beiden kreunen en vraag ik me af hoeveel lawaai we eigenlijk wel maken en of ze ons in het gebouw zouden horen.  Het langzaam opbouwen van de seksuele spanning, waar we normaal zo bedreven in zijn, moet nu plaats maken voor onze driften. Mijn hoogtepunt komt langzaam dichterbij en ik wil het ook niet langer uitstellen maar ik wil haar eerst doen klaarkomen. Met mijn hand masseer ik haar clitje en schaamlippen terwijl ik haar blijf neuken.

"Oooh ja schat, kom maar klaar ja .....". Mijn woorden waren amper koud of Sindy schreeuwt het uit van genot. Even later laat ik me gaan en beleef het zoveelste spetterende orgasme in Sindy. Pppppffffffffffffff ..................

De commentaren zijn gesloten.