13-01-08

De eerste keer anaal.

Het is al een hele tijd geleden dat Sindy en ik onze eerste anale ervaringen beleefd hebben maar tot hiertoe heb ik altijd geaarzeld om deze te publiceren. Misschien was het de angst voor jullie reacties, misschien iets anders, ik weet het niet.

Enkele dagen voor het zover was, hadden we het onderwerp al aangekaart. Lang geleden hadden Sindy en haar man het wel al eens geprobeerd, een tweetal keer, met condoom, maar Sindy vond er maar weinig aan. "Het deed geen pijn, maar ik genoot er ook niet van" zei ze.

Voor mij was "anale seks" iets dat alleen voor homo's en bepaalde "marginale vrouwen" weggelegd was. Ik zag het de laatste jaren meer en meer voorkomen in seksfilms en op het internet maar ik was ervan overtuigd dat het niet alleen niet plezant kon zijn maar dat het ook altijd een pijnlijke ervaring moest zijn. Nog nooit had ik van familie, vrienden of kennissen gehoord dat ze het al gedaan hadden en vanzelfsprekend had ikzelf er ook niet de minste ervaring mee. Ik heb het zelfs nog nooit mogen proberen bij mijn vrouw.   

Het verbaasde me dus ten zeerste toen Sindy me vertelde dat het bij haar toch geen pijn had gedaan. "We zullen het de volgende keer eens proberen" zei ze, "ik zal wel glijmiddel meebrengen".  Ik wist niet waar ik het had. De voorbije maanden samen met Sindy waren al één mooi sprookje geweest en nu dit nog. Ik zag het allemaal al gebeuren. Nee, dit kon toch echt niet. Hoe kan mijn piemel, die zowel qua lengte als qua dikte boven het gemiddelde zit, nu in godsnaam in Sindy haar nauwe poepgaatje zonder dat het pijn doet, vroeg ik mij af. 

Enige dagen later lagen we naakt in mekaars armen in ons vertrouwde motelletje. Sindy had een tube glijmiddel meegebracht en ik wist dat zij er klaar voor was. Of ze zenuwachtig was, wist ik niet maar bij mij gierden de zenuwen in ieder geval door de keel. Ondanks het feit dat we al een tijdje gevrijd en geneukt hadden, had ik op het "moment suprème" toch last om mijn erectie te behouden. "Nu" weet ik dat je aan zoiets niet moet beginnen met een half stijve penis maar toen was het "de eerste keer" en je weet hoe het voelt als je iets voor de eerste keer doet waarbij ze je niet op voorhand gezegd hebben hoe je het moet doen ....

Commentaren

Weet uit ervaring dat het alleen maar lukt als je elkaar voor 100% kan vertrouwen....en dan is het heerlijk. Maar indien dit niet het geval is NIET DOEN!!!!

Gepost door: patricia | 15-01-08

waar blijft het vervolg??

Gepost door: tijgert | 17-01-08

De commentaren zijn gesloten.