22-01-08

De eerste keer anaal (2).

Ik wist wel dat je bij anale seks best een condoom gebruikt om geen ontsteking in je geslachtsorgaan op te lopen maar om te beginnen had ik geen condoom bij en ik wou het persé proberen zonder. Niet alleen Sindy's poepgaatje maar ook mijn eikel had ik ingesmeerd met behoorlijk wat gel maar hoe ik het ook probeerde, ik geraakte er maar niet in. Hoe Sindy ook ging liggen of zitten, hoe zacht of hoe hard ik ook duwde, het ging niet. Een glibberige knoeiboel werd het. En net op het moment dat ik op het punt stond van het op te geven en ik mijn piemel vastpakte en nog eens hard doorduwde, "plopte" mijn eikel in haar poep. Inderdaad, hij schoof er niet in, hij "plopte" erin zoals een te groot plastieken balletje dat je door de hals van een fles duwt.

 "Aaaaaaaaaaaa" schreeuwde Sindy, "dat deed pijn !". Ik aarzelde geen moment en haalde hem er ogenblikkelijk weer uit. "Dat nooit meer" dacht Sindy op dat moment, maar thuisgekomen vertelde ze me dat ze het toch nog opnieuw wou proberen.  Ik besefte pas nadien waarom het allemaal zo stroef verlopen was en liet Sindy weten dat ik het de volgende keer helemaal anders zou aanpakken. 

Enkele weken later hadden we opnieuw afgesproken in onze motelkamer maar ditmaal voelde ik mij veel meer ontspannen en ik had een sterk voorgevoel dat het nu wel zou lukken. Vóór ik het zou proberen, hadden wij al heerlijk gevrijd. En omdat we beiden nog niet waren klaargekomen, bevonden we ons vanzelfsprekend in een "hoge staat van opwinding". 

Sindy legde zich op haar buik, haar handen onder haar gezicht, en in plaats van dadelijk tot de aktie over te gaan, gaf ik haar de gelegenheid om zich eerst volledig te ontspannen. Ik deed wat gel op mijn vingers en wreef er heel rustig haar poepgaatje mee in. Vervolgens liet ik heel zachtjes één vinger in haar kontje glijden en voerde gelijktijdig kleine masserende bewegingen uit. Even later bracht ik er een tweede vinger bij in, heel langzaam, zonder iets te forceren. Tijdens mijn handelingen hield ik Sindy haar gelaatstrekken in het oog en ik zag dat ze zich goed voelde en dat het geen pijn deed.  

Wanneer ik met mijn twee vingers kleine langzame neukbewegingen maakte, voelde ik dat ze deze keer volledig ontspannen was en ik was er zo goed als zeker van dat het seffens wel zou lukken met mijn piemel. Ik haalde mijn vingers uit haar poep, vroeg Sindy om op haar knieen te gaan zitten, stak mijn penis eerst nog even in haar kutje om hem goed stijf te krijgen en drukte hem dan heel zachtjes tegen haar anus .....

Commentaren

Poëzie hoeft niet duur te zijn.

Gepost door: Tom Yum Kim | 22-01-08

deed het echt geen pijn voor lincy ? de eerste keer, was je dan bang ?

Gepost door: karen | 06-12-09

De commentaren zijn gesloten.