27-01-08

De eerste keer anaal (3).

Ik pak mijn botergladde maar keiharde penis vast en duw hem zeer langzaam maar vastberaden in Sindy's poepgaatje. En dan gebeurt het wonder: alsof het de normaalste zaak van de wereld is, voel ik mijn eikel helemaal door haar sluitspier schuiven. Hij "plopt" er niet in zoals bij de vorige keer, nee, hij "schuift" er probleemloos in zonder dat ik enige kracht hoef te gebruiken. Ongelofelijk en wat een alles overtreffend gevoel. Genietend van dit moment, wacht ik even en vraag Sindy of het gaat. "Ja ja" hoor ik haar zachtjes mompelen. "Doet het geen pijn ?" "Nee" zegt ze, "doe maar verder."

Ik kan amper geloven wat me overkomt. Heel langzaam duw ik mijn piemel een beetje verder in haar kont en terwijl ik voorzichtige neukbewegingen probeer te maken, zie ik mijn penis steeds dieper en dieper in haar kont glijden.

Ik heb ooit eens ergens lezen dat je bij anale seks niet moet verwachten dat je geslachtslid zo diep in de anus kan verdwijnen dat je ballen tegen haar schaamlippen kletsen zoals je dat in pornofims wel eens ziet. Wel, op den duur zat ik zo diep in Sindy dat ik echt niet dieper meer kon. Ik neukte haar in haar kont net zoals ik haar neukte in haar kut. Ik had haar vooraf gezegd dat ze het zeker moest zeggen als het pijn deed maar ze zei helemaal niks, ook niet toen de aarzelende zachte bewegingen van in het begin veranderden in langere krachtigere stoten. Het enige wat ik hoorde waren haar typische kreungeluidjes wanneer ik gelijktijdig haar clitje begon te masseren. 

- Voor de mannen die het nooit mogen ervaren hebben en die graag zouden weten hoe het nu eigenlijk voelt: het gelijkt heel sterk op gewoon neuken met dat verschil dat het allemaal wat "losser", wat minder "strak" aanvoelt. De gedachte dat je met je - in mijn geval relatief lange en dikke penis - in het nauwe kontje van je partner zit, geeft dat gevoel natuurlijk een extra dimensie om nog maar te zwijgen over het zicht dat je hebt. 

- Voor de vrouwen die het nog nooit willen proberen hebben of die alleen maar een pijnlijke ervaring achter de rug hebben: jullie zullen het aan Sindy moeten vragen hoe het voelt.

Het duurde niet lang voor ik in haar kont explodeerde. Sindy liet zich op haar buik vallen, ik op mijn zij. Ik keek haar in haar ogen en vroeg: "En schat ... deed het nu geen pijn ?"

 "Nee lieveke" antwoordde ze, "het deed helemaal geen pijn."  

 

Commentaren

Als ik dit lees krijg ik zefs zin...het is gewoon de heerlijkste seks, en ik kom er zelfs altijd klaar van zonder veel moeite te doen...mensen die dit vies vinden, die weten gewoon niet wat seks en klaarkomen is!!

Gepost door: anaal lovertje | 12-09-08

Anaal lovertje, ik zou dan wel eens graag willen weten wat jij, als vrouw, hier zo heerlijk aan vindt en hoe dat je het dan klaarspeelt om klaar te komen zonder dat je clitje of je vagina gestimuleerd wordt.

Gepost door: Ron | 17-09-08

De commentaren zijn gesloten.