27-01-08

De eerste keer anaal (3).

Ik pak mijn botergladde maar keiharde penis vast en duw hem zeer langzaam maar vastberaden in Sindy's poepgaatje. En dan gebeurt het wonder: alsof het de normaalste zaak van de wereld is, voel ik mijn eikel helemaal door haar sluitspier schuiven. Hij "plopt" er niet in zoals bij de vorige keer, nee, hij "schuift" er probleemloos in zonder dat ik enige kracht hoef te gebruiken. Ongelofelijk en wat een alles overtreffend gevoel. Genietend van dit moment, wacht ik even en vraag Sindy of het gaat. "Ja ja" hoor ik haar zachtjes mompelen. "Doet het geen pijn ?" "Nee" zegt ze, "doe maar verder."

Ik kan amper geloven wat me overkomt. Heel langzaam duw ik mijn piemel een beetje verder in haar kont en terwijl ik voorzichtige neukbewegingen probeer te maken, zie ik mijn penis steeds dieper en dieper in haar kont glijden.

Ik heb ooit eens ergens lezen dat je bij anale seks niet moet verwachten dat je geslachtslid zo diep in de anus kan verdwijnen dat je ballen tegen haar schaamlippen kletsen zoals je dat in pornofims wel eens ziet. Wel, op den duur zat ik zo diep in Sindy dat ik echt niet dieper meer kon. Ik neukte haar in haar kont net zoals ik haar neukte in haar kut. Ik had haar vooraf gezegd dat ze het zeker moest zeggen als het pijn deed maar ze zei helemaal niks, ook niet toen de aarzelende zachte bewegingen van in het begin veranderden in langere krachtigere stoten. Het enige wat ik hoorde waren haar typische kreungeluidjes wanneer ik gelijktijdig haar clitje begon te masseren. 

- Voor de mannen die het nooit mogen ervaren hebben en die graag zouden weten hoe het nu eigenlijk voelt: het gelijkt heel sterk op gewoon neuken met dat verschil dat het allemaal wat "losser", wat minder "strak" aanvoelt. De gedachte dat je met je - in mijn geval relatief lange en dikke penis - in het nauwe kontje van je partner zit, geeft dat gevoel natuurlijk een extra dimensie om nog maar te zwijgen over het zicht dat je hebt. 

- Voor de vrouwen die het nog nooit willen proberen hebben of die alleen maar een pijnlijke ervaring achter de rug hebben: jullie zullen het aan Sindy moeten vragen hoe het voelt.

Het duurde niet lang voor ik in haar kont explodeerde. Sindy liet zich op haar buik vallen, ik op mijn zij. Ik keek haar in haar ogen en vroeg: "En schat ... deed het nu geen pijn ?"

 "Nee lieveke" antwoordde ze, "het deed helemaal geen pijn."  

 

22-01-08

De eerste keer anaal (2).

Ik wist wel dat je bij anale seks best een condoom gebruikt om geen ontsteking in je geslachtsorgaan op te lopen maar om te beginnen had ik geen condoom bij en ik wou het persé proberen zonder. Niet alleen Sindy's poepgaatje maar ook mijn eikel had ik ingesmeerd met behoorlijk wat gel maar hoe ik het ook probeerde, ik geraakte er maar niet in. Hoe Sindy ook ging liggen of zitten, hoe zacht of hoe hard ik ook duwde, het ging niet. Een glibberige knoeiboel werd het. En net op het moment dat ik op het punt stond van het op te geven en ik mijn piemel vastpakte en nog eens hard doorduwde, "plopte" mijn eikel in haar poep. Inderdaad, hij schoof er niet in, hij "plopte" erin zoals een te groot plastieken balletje dat je door de hals van een fles duwt.

 "Aaaaaaaaaaaa" schreeuwde Sindy, "dat deed pijn !". Ik aarzelde geen moment en haalde hem er ogenblikkelijk weer uit. "Dat nooit meer" dacht Sindy op dat moment, maar thuisgekomen vertelde ze me dat ze het toch nog opnieuw wou proberen.  Ik besefte pas nadien waarom het allemaal zo stroef verlopen was en liet Sindy weten dat ik het de volgende keer helemaal anders zou aanpakken. 

Enkele weken later hadden we opnieuw afgesproken in onze motelkamer maar ditmaal voelde ik mij veel meer ontspannen en ik had een sterk voorgevoel dat het nu wel zou lukken. Vóór ik het zou proberen, hadden wij al heerlijk gevrijd. En omdat we beiden nog niet waren klaargekomen, bevonden we ons vanzelfsprekend in een "hoge staat van opwinding". 

Sindy legde zich op haar buik, haar handen onder haar gezicht, en in plaats van dadelijk tot de aktie over te gaan, gaf ik haar de gelegenheid om zich eerst volledig te ontspannen. Ik deed wat gel op mijn vingers en wreef er heel rustig haar poepgaatje mee in. Vervolgens liet ik heel zachtjes één vinger in haar kontje glijden en voerde gelijktijdig kleine masserende bewegingen uit. Even later bracht ik er een tweede vinger bij in, heel langzaam, zonder iets te forceren. Tijdens mijn handelingen hield ik Sindy haar gelaatstrekken in het oog en ik zag dat ze zich goed voelde en dat het geen pijn deed.  

Wanneer ik met mijn twee vingers kleine langzame neukbewegingen maakte, voelde ik dat ze deze keer volledig ontspannen was en ik was er zo goed als zeker van dat het seffens wel zou lukken met mijn piemel. Ik haalde mijn vingers uit haar poep, vroeg Sindy om op haar knieen te gaan zitten, stak mijn penis eerst nog even in haar kutje om hem goed stijf te krijgen en drukte hem dan heel zachtjes tegen haar anus .....

13-01-08

De eerste keer anaal.

Het is al een hele tijd geleden dat Sindy en ik onze eerste anale ervaringen beleefd hebben maar tot hiertoe heb ik altijd geaarzeld om deze te publiceren. Misschien was het de angst voor jullie reacties, misschien iets anders, ik weet het niet.

Enkele dagen voor het zover was, hadden we het onderwerp al aangekaart. Lang geleden hadden Sindy en haar man het wel al eens geprobeerd, een tweetal keer, met condoom, maar Sindy vond er maar weinig aan. "Het deed geen pijn, maar ik genoot er ook niet van" zei ze.

Voor mij was "anale seks" iets dat alleen voor homo's en bepaalde "marginale vrouwen" weggelegd was. Ik zag het de laatste jaren meer en meer voorkomen in seksfilms en op het internet maar ik was ervan overtuigd dat het niet alleen niet plezant kon zijn maar dat het ook altijd een pijnlijke ervaring moest zijn. Nog nooit had ik van familie, vrienden of kennissen gehoord dat ze het al gedaan hadden en vanzelfsprekend had ikzelf er ook niet de minste ervaring mee. Ik heb het zelfs nog nooit mogen proberen bij mijn vrouw.   

Het verbaasde me dus ten zeerste toen Sindy me vertelde dat het bij haar toch geen pijn had gedaan. "We zullen het de volgende keer eens proberen" zei ze, "ik zal wel glijmiddel meebrengen".  Ik wist niet waar ik het had. De voorbije maanden samen met Sindy waren al één mooi sprookje geweest en nu dit nog. Ik zag het allemaal al gebeuren. Nee, dit kon toch echt niet. Hoe kan mijn piemel, die zowel qua lengte als qua dikte boven het gemiddelde zit, nu in godsnaam in Sindy haar nauwe poepgaatje zonder dat het pijn doet, vroeg ik mij af. 

Enige dagen later lagen we naakt in mekaars armen in ons vertrouwde motelletje. Sindy had een tube glijmiddel meegebracht en ik wist dat zij er klaar voor was. Of ze zenuwachtig was, wist ik niet maar bij mij gierden de zenuwen in ieder geval door de keel. Ondanks het feit dat we al een tijdje gevrijd en geneukt hadden, had ik op het "moment suprème" toch last om mijn erectie te behouden. "Nu" weet ik dat je aan zoiets niet moet beginnen met een half stijve penis maar toen was het "de eerste keer" en je weet hoe het voelt als je iets voor de eerste keer doet waarbij ze je niet op voorhand gezegd hebben hoe je het moet doen ....

05-01-08

Een onbeschrijflijk verlangen.

 

Een onbeschrijflijk verlangen. Het begon al 's morgens vroeg. De kinderen en ook Eric waren het huis al uit. Ik lag nog een beetje te soezen in mijn bed. Ik wou dat je naast me lag en dat ik me dicht tegen je aan kon vleien. Je sterke armen rond me heen en mij af en toe een kusje gevend in mijn nek of achter mijn oortjes zoals ik het graag heb. Mijn slipje werd al helemaal nat en mijn clitje vroeg om aangeraakt te worden.
Ik trok mijn topje uit en mijn slipje zodat ik helemaal naakt in mijn bedje lag. Zonnestralen die door de spleetjes van de rolluiken piepten, schenen op mijn lichaam.
Mijn handen begonnen mijn lichaam te strelen, mijn armen, benen, de binnenkant van mijn dijen ...... Ik voelde me wegzinken in een andere wereld. De wereld van genot. Ik begon mijn clitje zachtjes te masseren met ronde en af en toe drukkende bewegingen. Zalig!
Heel intens ben ik klaargekomen, minutenlang nog nagenietend.