07-02-08

Fotootjes met haar webcam.

Gisteren vroeg ik Sindy op MSN of ze het al eens geprobeerd had van fotootjes van zichzelf te maken met haar webcam. Ze antwoordde dat ze de webcam ging zoeken en het seffens eens zou proberen.

"Ik daag je uit," zei ik "om te proberen om mij te verleiden en op te winden en toch zo weinig mogelijk bloot te laten zien."

Het duurde niet lang eer ik de eerste mail "met bijlagen" ontving. Spannend ... "Enkele probeerseltjes" was hij getiteld. Maar nooit had ik gedacht dat die "probeerseltjes" me zo van mijn stuk zouden brengen. Vijf fotootjes van haar gezicht kreeg ik te zien, maar wat voor foto's! Ze zag eruit alsof ze naar het een of ander feest moest gaan, mooi geschminkt, lippenstift op haar lippen, wat ze zelden of nooit doet, en haar haren, die prachtig waren gekapt - ze was gisteren trouwens naar de kapper geweest - hingen verleidelijk over haar schouders. Kortom, ze zag er verbluffend uit en ik voelde heel mijn lichaam warm worden. Opnieuw kreeg ik die bevestiging van: ja, wat zie ik deze vrouw graag; dit is de vrouw waar ik de rest van mijn leven mee wil delen. 

Wanneer ik Sindy vertelde dat ik helemaal ondersteboven was van haar probeerseltjes en dat ze er toch zo goed uitzag op die foto's, antwoordde ze dat ze het zelf ook vond dat ze er zo goed uitzag. En ze voegde eraan toe dat er in het grootwarenhuis waar ze juist was gaan winkelen zelfs een man zo hard naar haar aan het gapen was, dat die een winkelrek omver liep. 

"Zou je zo elke dag een fotootje van mij willen ontvangen schatje ?" vroeg ze me al glimlachend. "Wat een stomme vraag !" dacht ik en schreef ik ook.

En weet je wat ze me nog zei ?

"Dit zijn maar enkele probeerseltjes, wie weet wat komt er nog allemaal."  Knipoog

Commentaren

Zou het niet beter zijn dat u uw blog in de categorie 18+ zet?
Elk kind kan hier zomaar komen lezen!

Gepost door: een blogger | 07-02-08

Denkt u niet dat onze kinderen om het even waar op het internet om het even wat kunnen zien en lezen als ze dit echt willen ?

Gepost door: Ron | 09-02-08

Als gij dat graag op uw geweten hebt, ga dan uw gang!

Gepost door: blogger | 06-03-08

De commentaren zijn gesloten.