14-02-08

Valentijn: wat een circus !

Jongens, wat een commercieel circus is me dat tegenwoordig, dat opgeblazen gedoe rond Valentijnsdag. Ik denk elk jaar, nu kan het niet erger meer maar zoals het er dit jaar aan toe gaat, zo heb ik het nog nooit meegemaakt. Het lijkt hier in Vlaanderen wel een soort "prinsjesdag", met dat verschil dat het geen oranje vlaggetjes zijn maar rode hartjes. Zelfs verkeerslichten worden niet meer gespaard. Niets is er nog van dat originele intieme feest van vroeger voor de "echt" verliefde koppeltjes overgebleven. Het lijkt wel of iedereen iets "moet" kopen voor zijn partner (en/of aanverwanten) of er nu liefde mee gepaard gaat of niet.  Ik heb medelijden met de mensen die in deze dagen en vooral dan vandaag lang in hun auto moeten zitten en niets anders kunnen doen dan naar de radio luisteren; echt om onozel van te worden.

Toen ik gisteren op het nieuws hoorde dat het vandaag superdruk zou worden in de "Rendez-vous" hotelletjes en dat ook de privé-detectives overuren zouden moeten kloppen, was ik al blij dat Sindy en ik vandaag geen kans hadden om naar ons motelletje te gaan.

Valentijn, valentijn, valentijn .... wat ben ik blij dat ik zeer spoedig dat woord weer een klein jaar niet meer te horen zal krijgen.  

Commentaren

Ik kon het niet meer houden en moest mijn schatteke zien gisteren. Het was al weer zolang geleden.Een gestolen kwartiertje,gewoon bij elkaar ff kunnen zijn,mekaar omarmen,kussen....het is telkens weer genieten en een verlangen naar meer.

Gepost door: Sindy | 19-02-08

De commentaren zijn gesloten.