09-03-08

Ik heb Els altijd graag gezien.

Ik heb mijn vrouw Els altijd graag gezien, nu nog trouwens. Maar ik heb de voorbije 25 jaar heel dikwijls haar liefde voor mij in twijfel getrokken. Sinds ik Sindy heb leren kennen, is er een heel andere wereld voor mij opengegaan. Alles wat ik miste in mijn huwelijk met Els, vind ik terug bij Sindy. Bij haar heb ik er nog geen seconde aan getwijfeld of zij me wel graag ziet. Ik weet het gewoon 100 procent zeker dat ze van me houdt en ze uit dat ook op alle mogelijke manieren. Ze houdt niet alleen mentaal van mij maar ook van heel mijn lichaam en dat is zo'n zalig gevoel. De keren dat Els gezegd heeft dat ze me graag ziet, kan ik op twee handen tellen. Sindy daarentegen heeft in die twee jaar dat we mekaar kennen al honderden keren gezegd dat ze van me houdt.

Ondanks de vele frustraties in mijn huwelijk, ben ik wel meestal relatief gelukkig geweest met Els maar nu pas realiseer ik me  dat ik hiervoor een groot en belangrijk deel van mezelf heb moeten wegcijferen. Natuurlijk dat er in een relatie water bij de wijn moet gedaan worden langs twee kanten maar de toegevingen die ik gedaan heb, vind ik nu zo belangrijk dat ik er hele zware twijfels over heb of mijn huwelijk wel op deze manier kan verdergezet worden.

Ik merk dat de band tussen Sindy en mij nog steeds hechter wordt. Meer en meer besef ik dat wij soulmates zijn in de echte zin van het woord en dat wij veel beter bij elkaar passen dan Els en ik. Maar ...... we hebben allebei kinderen en dat maakt het allemaal zo moeilijk. De kinderen van Sindy zijn nog een stuk jonger dan de mijne wat het voor haar extra moeilijk maakt. Mijn kinderen zijn ondertussen jonge volwassen mensen en en ik heb het mezelve wat gemakkelijker gemaakt door de beslissing om van mijn vrouw te scheiden, vooruit te schuiven tot ze uit het huis zijn.

Commentaren

Veel kan ik verstaan, veel kan ik begrijpen - maar kinderen als excuus gebruiken is gemakzucht...

Moesten ze er ooit achterkomen dat je jaren een dubbel leven hebt geleid, zal hen dat veel harder raken...eerlijkheid en respect blijven toch een basisnorm?

Gepost door: FunChick | 31-01-11

De commentaren zijn gesloten.