13-03-08

De doos van Pandora.

Vandaag ff gechat met mijn lieveke, een welgekomen afwisseling in een week vol stress, examens, drukte op het werk, ....
Minuten vliegen zo voorbij en nog steeds geraken wij niet uitgepraat en dit in enorme tegenstelling met mijn man Eric.
Tijdens onze gesprekken op msn laaien onze gevoelens soms hoog op, en verlangen we steevast om bij elkaar te kunnen zijn.
Ik vergelijk Ron soms met de doos van Pandora. Beetje bij beetje opent hij zijn doosje vol verrukkingen. En nieuwsgierig als ik ben, krijg ik er maar niet genoeg van. Telkens weer weet hij me te verrassen met woorden en met daden en slaagt hij erin de spanning in onze relatie te houden. Ik weet wel dat velen zullen denken, daarvoor is hij mijn minnaar en niet mijn echtgenoot. Maar toch .... ik ben er zeker van, moesten wij altijd samen zijn, dat het er dan even emotioneel, spannend en verrassend zou aan toe gaan. Ron ontdekt ieder plekje van mijn lichaam al spelenderwijs, en leert mij genieten als nooit ervoor. Ik weet dat hij nog voor vele verrassingen zal zorgen en dat zijn doosje nog bijlange niet leeg is....en ik sta echt te popelen van ongeduld en verlangen om te ontdekken wat er nog allemaal in zit.

Sindy.

Commentaren

Ik heb jullie blogje ij toeval ontdekt en in één ruk gelezen....wat een spannend verhaal!Ik hoop voor jullie met een happy end want ik denk dat jullie echt voor mekaar bestemd zijn.

Gepost door: Sandrine | 14-03-08

Dank u Sandrine voor de reactie. Het voelt bij ons zo ook echt aan dat wij voor mekaar bestemd zijn.

Gepost door: Ron | 14-03-08

De commentaren zijn gesloten.