13-03-08

De doos van Pandora.

Vandaag ff gechat met mijn lieveke, een welgekomen afwisseling in een week vol stress, examens, drukte op het werk, ....
Minuten vliegen zo voorbij en nog steeds geraken wij niet uitgepraat en dit in enorme tegenstelling met mijn man Eric.
Tijdens onze gesprekken op msn laaien onze gevoelens soms hoog op, en verlangen we steevast om bij elkaar te kunnen zijn.
Ik vergelijk Ron soms met de doos van Pandora. Beetje bij beetje opent hij zijn doosje vol verrukkingen. En nieuwsgierig als ik ben, krijg ik er maar niet genoeg van. Telkens weer weet hij me te verrassen met woorden en met daden en slaagt hij erin de spanning in onze relatie te houden. Ik weet wel dat velen zullen denken, daarvoor is hij mijn minnaar en niet mijn echtgenoot. Maar toch .... ik ben er zeker van, moesten wij altijd samen zijn, dat het er dan even emotioneel, spannend en verrassend zou aan toe gaan. Ron ontdekt ieder plekje van mijn lichaam al spelenderwijs, en leert mij genieten als nooit ervoor. Ik weet dat hij nog voor vele verrassingen zal zorgen en dat zijn doosje nog bijlange niet leeg is....en ik sta echt te popelen van ongeduld en verlangen om te ontdekken wat er nog allemaal in zit.

Sindy.

09-03-08

Ik heb Els altijd graag gezien.

Ik heb mijn vrouw Els altijd graag gezien, nu nog trouwens. Maar ik heb de voorbije 25 jaar heel dikwijls haar liefde voor mij in twijfel getrokken. Sinds ik Sindy heb leren kennen, is er een heel andere wereld voor mij opengegaan. Alles wat ik miste in mijn huwelijk met Els, vind ik terug bij Sindy. Bij haar heb ik er nog geen seconde aan getwijfeld of zij me wel graag ziet. Ik weet het gewoon 100 procent zeker dat ze van me houdt en ze uit dat ook op alle mogelijke manieren. Ze houdt niet alleen mentaal van mij maar ook van heel mijn lichaam en dat is zo'n zalig gevoel. De keren dat Els gezegd heeft dat ze me graag ziet, kan ik op twee handen tellen. Sindy daarentegen heeft in die twee jaar dat we mekaar kennen al honderden keren gezegd dat ze van me houdt.

Ondanks de vele frustraties in mijn huwelijk, ben ik wel meestal relatief gelukkig geweest met Els maar nu pas realiseer ik me  dat ik hiervoor een groot en belangrijk deel van mezelf heb moeten wegcijferen. Natuurlijk dat er in een relatie water bij de wijn moet gedaan worden langs twee kanten maar de toegevingen die ik gedaan heb, vind ik nu zo belangrijk dat ik er hele zware twijfels over heb of mijn huwelijk wel op deze manier kan verdergezet worden.

Ik merk dat de band tussen Sindy en mij nog steeds hechter wordt. Meer en meer besef ik dat wij soulmates zijn in de echte zin van het woord en dat wij veel beter bij elkaar passen dan Els en ik. Maar ...... we hebben allebei kinderen en dat maakt het allemaal zo moeilijk. De kinderen van Sindy zijn nog een stuk jonger dan de mijne wat het voor haar extra moeilijk maakt. Mijn kinderen zijn ondertussen jonge volwassen mensen en en ik heb het mezelve wat gemakkelijker gemaakt door de beslissing om van mijn vrouw te scheiden, vooruit te schuiven tot ze uit het huis zijn.

06-03-08

Wat zie ik je graag Sindy.

Mijn lieve schat,

Ik weet eigenlijk niet goed wat ik moet zeggen vandaag. Alles wat ik vandaag gevoeld heb en nog voel is allemaal zo onwezenlijk, zo alles overstijgend, overrompelend, overweldigend, ..... Spijtig eigenlijk dat ik mijn gevoelens niet kan beschrijven zodat jij zou kunnen voelen wat ik voel. Maar misschien voel jij wel net hetzelfde.

Ik geloof niet in zoiets als "het lot" of "bestemming" maar de verbondenheid die ik vandaag met jou gevoeld heb, is zo krachtig en uniek dat het bijna niet anders kan dan dat het zo moest zijn dat wij mekaar ooit zouden vinden.

Ik zal me misschien vergissen maar ik ben er van overtuigd dat er geen enkele vrouw is die zoveel voor mij kan betekenen als jij en die me zoveel vreugde, genot en geluk kan bezorgen als jij.

Wat de toekomst ook brengen mag, voor eeuwig en altijd zal ik je hier onzettend dankbaar voor zijn.

Wat zie ik je graag Sindy.

Ron.