02-04-08

Naaktfoto's.

De laaste keer dat we mekaar zagen, zo' n twee weken geleden, had ik mijn fototoestel meegebracht, weliswaar na instemming van Sindy. Ik had al wel eens enkele naaktfoto's van haar genomen maar het was al weer een hele tijd geleden en mijn "fotodrang" was opnieuw zo sterk dat ik er niet aan kon weerstaan.  Omdat de tijd die we samen zijn altijd te kort is, had ik haar beloofd dat het niet lang zou duren, hooguit een kwartiertje, en dat de "poses" al in mijn hoofd zaten.  En als het dan toch te lang zou duren, moest ze me maar proberen te verleiden. Sindy vond het goed maar ze wilde wel alle foto's eerst zien voor ik ze mee naar huis nam en ze had ook graag dat we vóór de fotosessie eerst samen een doucheke namen; ze vreesde er namelijk voor dat ze het anders niet zou volhouden, mij gedurende 15 minuten niet  kunnen aanraken.

Nadat we mekaars geile lichaam hadden ingezeept en afgespoeld terwijl we mekaars gretige tongen proefden, nam ik mijn camera en begon foto' s te nemen terwijl Sindy nog onder de douche stond.  Heerlijk was het om dat naakte glimmende lichaam met al zijn natte rondingen te aanschouwen. Opgewonden als ik was, had ik toch enige moeite om niet toe te geven aan mijn seksuele driften en te blijven fotograferen, zeker toen Sindy verleidelijk voor mij op het bed ging zitten en me overal begon aan te raken en te strelen.

"Kom, nu is het genoeg" zei ze na een tijdje. Ik had er geen flauw benul van hoeveel tijd er ondertussen voorbij was gevlogen, maar er stonden wel een zestigtal foto's op mijn camera. "We zullen ze straks wel even bekijken," zei ik al glimlachend, "als er nog wat tijd overschiet tenminste."

Tijdens onze vrijpartij, toen zij mijn piemel in haar mond had, kon ik het niet laten om stiekem even mijn camera te nemen en snel een fotootje te maken. Ik twijfel er trouwens aan of ze dit wel gemerkt heeft.

Uiteindelijk heeft Sindy die dag geen enkele foto gezien omdat de tijd ontbrak, maar ik besloot haar te verrassen ................... 

 

Commentaren

sindy, heb jij dan geen schrik dat ron die foto's ooit eens misbruikt als het misloopt tussen jullie?

Gepost door: sandrine | 04-04-08

Hoi Sindy en Ron

Ik zit in een gelijknamige situatie als de van jullie. Wij hebben ook zalige momenten beleeft. Al 5 jaar nu. Moet er wel bij vertellen dat ik mijn man hier van moest vertellen, niet heel het verhaal . Dit is 2 jaar geleden. Na een maand zonder elkaar ging het niet meer en zijn we terug beginnen afspreken. Nu is zijn vrouw een week weg. Vanavond gaan we samen weg ,enkele uurtjes, voor de eerste keer in vijf jaar en het zal ook de laatste keer zijn. IK ga er een eind aan maken.ik ga dood vanbinnen en kan niet meer leven met deze situatie. Zie hem doodgraag

Gepost door: boostie | 04-04-08

Ik wens je veel moed Boostie,want ik besef maar al te goed hoe moeilijk het moet zijn om aan iemand te zeggen dat je hem niet meer kan zien ,ook al zie je hem nog graag!

Gepost door: Sindy | 04-04-08

Eigenlijk niet Sandrine,ik vertrouw Ron op dat vlak. We weten zoveel van elkaar,dat hij op dat vlak ook zou moeten schrik hebben dat ik alles zou rondvertellen. Maar dat is niet zo.

Gepost door: sindy | 04-04-08

Boostie, ik heb aan jou (jullie) moeten denken vannacht. Ik heb me voorgesteld hoe het bij Sindy en mij zou zijn, moest Sindy me komen vertellen dat het over was en realiseerde me hoe kapot ik daar wel van zou zijn. En nu ik dit schrijf, schiet me plots het liedje "Waarom" van Marco Borsato te binnen en zit ik hier met een krop in de keel en met tranen in de ogen. Eerlijk gezegd ben ik benieuwd naar wat er gisterenavond is gebeurd en ik hoop dat het toch anders afgelopen is.

Gepost door: Ron | 05-04-08

Wil alles vertellen , maar daarvoor heb ik hier te weinig plek. Ik wachtte gisteren op hem bij een vriendin die allles weet en heb met haar over de situatie gepraat. Wij staan al verder he . Ik zou is graag met iemand praten die mij niet veroordeelt en mijn situatie begrijpt. Ik laat jullie weten hoe het verlopen is. Als ik er klaar voor ben. groeten boostie

Gepost door: boostie | 05-04-08

Heb net Jhonny Logan opgezet ' hold me now', tekst is me op lijf geschreven.

Gepost door: boostie | 05-04-08

Vrijdag voor de eerste keer een motelletje gedaan. kon me niet helemaal geven maar heb toch genoten, kon het niet geloven dat we nu is zolang samen konden zijn. Na de sex heb ik me gewassen en aangekleed wou weg . Waarom weet ik niet. Een vluchtige kus en dan gezegd dat dit het einde was. Zo koel zo berekend precies. Niet echt ik. hij gaf me nog een kus en zei we zullen wel zien. Ik had er al een keer met hem overgeproken. Ik kan dat niet aan.
Ik had al wel eens een keer eerder gezegd dat ik er mee wilden kappen maar sindsdien laat de passie hogerop. Hij zal wel denken ze meent het niet maar hij begrijpt me wel.Waarom is het zo ingewikkeld allemaal. Ik voel me slecht wil huilen , wil hem zien, wi hem horen.
En toch ben ik zeker van mijn beslissing , kan me zelf niet volgen. Alles is zo tegenstrijdig.Maar ik wil het gevoel van gemis, twijfel , schuldgevoelens kwijt. Ik kan mijn man niet meer recht aankijken; Hij heeft dit niet verdiend. Ik ga kapot aan twijfel en twijfel nu ook aan hem, is het wel echt, deed hij het niet voor de sex. Mijn weg is bezaaid met twijfels, ik voel mezlf elke dag werder wegglijden en wil dit niet meer.
Ik wil nog met hem praten over dit alles, maar gun mezelf nu de tijd om eens goed na te denken. Het gaat moeilijk zijn om hem niet te bellen of op te zoeken ( woont hier maar km vandaan). Sorry dat ik jullie hiermee lastig val, maar wens jullie nog fijnen tijden.

Gepost door: boostie | 07-04-08

Je hoeft je niet te excuseren Boostie, ik heb niet liever dan dat mensen hier hun verhaal komen vertellen en ik ben blij voor jou dat je hier tenminste je hart kan uitstorten. Ik weet hoe belangrijk het is om sommige dingen van je te kunnen afschrijven.

Gepost door: Ron | 07-04-08

Beste Boostie,ik kan me levendig voorstellen hoe jij je moet voelen. Je wordt heen en weer geslingerd door tegenstrijdige gevoelens. Naar hetgeen ik van je gelezen heb denk ik dat je het ook niet 'zo slecht' hebt in je huwelijk,en dat maakt het ook zo extra moeilijk om volledig voor je minnaar te kiezen.
Ik zou het niet kunnen denk ik nu een keuze te moeten maken,ik voel me te gelukkig bij Ron.Ik ben gewoon een andere vrouw geworden sinds ik hem heb leren kennen. En moest ik nu toch om één of andere reden Ron moeten opgeven omdat Eric erachter is gekomen, denk ik dat mijn relatie met Eric mijn man toch nooit meer goed zou komen.

Gepost door: Sindy | 07-04-08

Hallo Sindy
Inderdaad ik heb het niet slecht in mijn huwelijk. Toen ik in de tijd 'moest' vertellen dat ik met een ander naar bed was geweest,die blik in de ogen van mijn man, intriest, hij is niet boos geworden en zei "ik heb het zelf in de hand gewerkt". Ik kan enkel zeggen dat ik mijn graag zie, hij is er voor mij als ik me down voel, goed praten samen kunnen we niet, sluiten ons beide af. Maar hij is er wel, ik kan altijd op hem rekenen. Raar om te horen he. Heb me gisteren heel de dag zo slecht gevoeld, triest, onzeker, onbegrepen, vol met twijfels. Thuis werkt mijn gezond verstand en lijk ik volledig overtuigd van mij keuze om met F te stoppen. Beide F en ik willen ook niet ons bij gezin weg, hebben we over gepraat. Met F beleef ik dingen op sexueel gebied waar ik met mijn man niet over kan en wil praten.
Onze wensen en fantasien stemmen volledig overeen. Hoe we in het leven willen staan, maar niet kunnen. Maar beide hebben we wel ons gezin nodig, als een soort van controle. F is aanvulling in mijn leven, zonder hem zou mijn relatie met mijn man al lang veel slechter zijn. Maar al bij al ik zie mijn twee mannen doodgraag en kan niet zonder hen. F is mijn passie, mijn vuur, mijn minnaar. Hij kan mijn gedachten lezen, als ik hem wil zien passeerd hij in de straat, een knipoog een lach een klein geniepig kusje, maakt mijn dag weer volledig.
Ik twijfel aan hem, diep in mijn hart weet ik dat dat niet hoeft, maar ik word heen en weer geslingerd. IK ga alles proberen op een rijtje te zetten, hem een tijdje niet zien of horen. En dan wil ik met hem praten. Ik moet heel duidelijk weten wat hij voelt, ik weet dat hij het daar moeilijkmeeheeft om er over te praten.
En natuurlijk ben ik ook curieus hoelang hij het uithoud zonder mij, slecht van me he.Waarom ik momenteel zo helder denk weet ik niet, uit het oog maar zeker niet uit het hart. Bedankt om te luisteren .

Gepost door: boostie | 08-04-08

Ik begrijp volkomen hoe je je voelt. Ron geeft ook een enorme meerwaarde aan mijn leven. Gisteren hadden we een gesprek over kiezen! Ik zei hem met mijn hart is die keuze snel gemaakt en ik weet dat ik ongelofelijk gelukkig zou zijn met hem, maar het is allemaal niet zo gemakkelijk als het lijkt hé.

Gepost door: sindy | 08-04-08

Hallo

Ben net zijn zaak gepasseerd. Ik stond aan de overkant te wachten om met mijn auto de straat over te steken. Hij kwam net buiten. Heb hem genegeerd, heel even en toen toch gekeken. Hij keek dwars door me heen en draaide zich in een ruk om. Hij is boos, ben achteraf gezien wel heel cru geweest. Ik kan met hem over alles praten, ookmijn twijfels, ik heb hem pijn gedaan. En ik heb hem nodig, zo sterk als ik ook wil zijn als ik luister naar mijn hart dan... Ik heb het moeilijk wil hem zien ruiken en voelen. Oh mensen wat voel ik me slecht. Nu vraag ik me af waarom heb je dat nu gezegd,dat het uit is, ik voelde me vanmorgen nog zo sterk. Ik kan toch niet zonder hem blijkbaar, al die twijfels. Rust wil, in mmijn hoofd en in mijn hart en in mijn leven.

Gepost door: boostie | 08-04-08

Kan best begrijpen hoe hartverscheurend zo'n situatie is.

Gepost door: sindy | 09-04-08

De commentaren zijn gesloten.