11-04-08

"Zulke grote borsten heb ik niet."

Weet je hoe Sindy reageerde nadat ze het vorige "blog-stukje" gelezen had?

" Heb jij een foto genomen van jouw piemel in mijn mond !!!??? Verbaasd"

Ik ben in de lach geschoten toen ik het las en heb nog een hele tijd erna hier thuis mijn lach moeten inhouden telkens ik er opnieuw aan dacht .  Maar ik heb haar onmiddellijk gerustgesteld dat de foto allang verwijderd was omdat het toch geen mooie was. 

Sindy wou ze dus allemaal zien maar omdat het er zoveel waren, heb ik het mezelve wat gemakkelijker gemaakt door een hele resem foto's die minder goed waren of waarvan ik dacht dat zij ze sowieso niet goed ging vinden, direkt de prullenmand in te kieperen. Uiteindelijk bleven er nog een vijftiental over. Omdat ik echt graag had dat Sindy de foto's niet alleen "niet overdreven expliciet" zou vinden maar ook "mooi", heb ik geprobeerd ze een erotisch tintje te geven. Uren heeft het geduurd vooraleer ze klaar waren. 

Wat ik stilletjes hoopte, gebeurde ook: Sindy vond ze niet alleen mooi maar  ook "onherkenbaar". "Dan heb je er geen bezwaar tegen dat ik ze op onze blog zet ?" vroeg ik. "Euh ... niet allemaal hè" antwoordde ze. "Jij mag kiezen schat" zei ik.

Van sommige foto's kon Sindy moeilijk geloven dat die van haar waren. Nochtans had ik de originele niet vervormd, enkel hier en daar wat bijgesneden en met de kleuren, het contrast en de helderheid wat geëxperimenteerd. Van eentje was ze zelfs zeker dat die niet van haar was maar van mijn vrouw. "Zulke grote borsten heb ik niet" zei ze.

Sindy heeft me dus de toelating gegeven om sommige van haar naaktfoto's online te zetten, alleen twijfel ik nu zelf of ik het wel zou doen.

Commentaren

Hoe gaat het met je Boostie? Hou je het nog vol? Ik denk de laatste dagen ook veel na hoe het bij ons zou zijn moest er één van ons er een punt willen achter zetten. Wij hebben wel het voordeel dat we redelijk ver van elkaar wonen (wat soms ook een nadeel is natuurlijk) en dat er op die manier weinig kans toe is dat we elkaar ergens toevallig zouden tegenkomen. Maar ik denk toch dat we zouden proberen vrienden te blijven, we hebben immers zoveel geheimen met elkaar gedeeld. Niemand weet zoveel over mij dan Ron, en ik waarschijnlijk ook over hem. Ik heb natuurlijk geen glazen bol, maar ik denk wel dat we zo'n dingen zouden kunnen uitpraten, hoe moeilijk het ook zou zijn voor diegene die zich bij de beslissing van de andere zou moeten neerleggen. Ik hoop natuurlijk dat onze relatie nog heel lang mag blijven duren, want het heeft ons alletwee een enorme meerwaarde. Maar je moet af en toe wel realistisch blijven....al is dit niet gemakkelijk met zo'n droomprins als Ron.

Gepost door: sindy | 12-04-08

Nathalie en Kevin, raad geven in zulke zaken is zeer moeilijk. Elke relatie zal wel anders zijn en wij, Sindy en ik, zitten in hetzelfde schuitje dus wij kunnen niet objectief oordelen.
Wat ik jullie wel kan aanraden is de zaken gewoon even op zijn beloop te laten. Neem geen overhaaste beslissingen. Jullie relatie is nog zeer pril, er kan nog vanalles gebeuren en er wordt toch gezegd dat de tijd raad brengt, nietwaar.

Gepost door: Ron | 14-04-08

Hallo Sindy

Heb vanmorgen met hem gepraat, deed echt wel goed. Hoe het verder verloopt weet ik nog niet, het is moeilijk ook voor hem. Tijd brengt raad. Hopelijk zie ik hem van de week een keer en kunnen we verder praten. Het beste is onze relatie te stoppen maar ja ... ik zie hem graag. Ik laat jullie weten hoe het verder verloopt. Veel succes jullie!

Gepost door: boostie | 14-04-08

Ben benieuwd naar de foto's!!!

Gepost door: julie | 14-04-08

Ahaaaa, eindelijk iemand die benieuwd is naar die foto's :-)

Gepost door: Ron | 15-04-08

hey Ron
bedankt om te reageren .Ik en kevin wij zijn vorr mekaar geboren wij weten meer van mekaar dan ik en men vriend we zen echt beste vrienden en minnaars die mekaar niet meer kunnen missen iedere dag dat we mekaar niet zien is een echte hel voor ons we proberen ook alles te doen om mekaar te horen en te zien tis echt niet te doen met momenten en zeker na vrijdag geweest was een heel weekend niet om aan te spreken voelde me ampetant gewoon omdat we mekaar 2 dagen niet zouden zien ja anders proberen we mekaar toch dagelijks te zien via chat dus maar dat maakt het ook wel zwaar de verlangens zijn enorm Vandaag hebben we ook gechat en zelfs bezig geweest om te vluchten naar het buitenland met de kinderen weliswaar maar is dit de oplossing .Ik weet het allemaal ni meer we houden zielsveel van mekaar het afscheid is altijd heel emotioneel en zo een gevoelens heb ik nog nooit gehad niet in de 10 jaar bij mark en ook nu niet in de 3 jaar bij hugo ben ten einde raad nathalie

Gepost door: nathalie | 15-04-08

Nathalie, ik merk dat je stapelverliefd bent op Kevin maar vergeet niet dat verliefdheid altijd over gaat of toch op zijn minst een stuk minder wordt. Jullie kennen mekaar toch nog maar een paar maanden hè? Ik herinner me nog hoe wij, Sindy en ik, de eerste maanden echt verslaafd waren aan mekaar, zo erg zelfs dat we niet meer normaal konden functioneren in het gewone leven. Maar geleidelijk verminderen die hevige gevoelens en verlangens naar een niveau dat meer leefbaar is. Dus ik zou zeggen, doe geen gekke dingen en wacht af tot de storm een beetje geluwd is. Je gaat dan rationeler over de dingen kunnen nadenken. Als je zó verliefd bent, denk je alleen maar met je hart en niet met je verstand.

Gepost door: Ron | 16-04-08

hallo ron ja we kennen mekaar 2 maanden nu en zijn alle 2 stapelverliefd das ni te doen we willen elke seconde bij mekaar zijn kunnen met mekaar praten aslof we mekaar al heel ons leven kennen we praten beter met mekaar dan met onze partners we kunnen niet zonder mekaar en weten met momenten geen oplossing maar vandaag hebben we wat gebabbeld en besloten om toch nog even te wachten met de grote stap te zetten tis voorlopig effe beter zo vrijdag zie ik hem weer en verlang al enorm naar zijn liefde en genegenheid en warmte groetjes nathalie

Gepost door: nathalie | 16-04-08

Heb juist alle reakties eens gelezen, want door omstandigheden 3 dagen niet kunnen volgen op het blogje.
Nathalie, idd zet alles eerst eens op een rijtje, geniet van de mooie momenten samen maar overhaast niets. Die verliefdheid verandert en wordt minder heftig, want op die manier is het idd niet vol te houden. Je denkt maar aan één ding en dat is bij elkaar zijn en de rest van je sociaal leven verwaarloos je daardoor . Maar na een tijdje kan die verliefdheid echte liefde worden en dat betekent ook elkaar een beetje loslaten en vertrouwen.
Mijn relatie met Ron is op zo'n moment gekomen. We zien elkaar supergaag, verlangen ook van elkaar te zien (liefst wekelijks maar dat lukt niet altijd), maar toch niet ten koste van alles, want ik weet dat ik in gedachten toch altijd bij hem ben.

Gepost door: Sindy | 16-04-08

hallo sindy ja inderdaad die verliefdheid is groot amai zou er alles voor doen maar die stap zetten is ineens zo enorm niet dat ik twijfel aan hem zeker niet maar het zijn de gevolgen allemaal het is beter van eventjes te wachten ook al is dit heel moeilijk we houden inmens veel van mekaar en inderdaad heel onze sociale wereld staat op zen kop alles moet wijken en lopen altijd serieus gefrustreerd rond als we mekaar niet kunnen zien of horen door omstandigheden en thuis leef ik precies als broer en zus met hugo kan niet meer verdragen dat die me vastneemt en een kus geeft neem er onrechstreeks afstand van tis sterker dan mezelf maar krijg zoveel liefde van kevin dat ik niets meer kan verdragen van hem maar ja je zult ook wel in die situatie gezeten hebben zeker tis godverdomme ni gemakkelijk ze hou zoveel van hem groetjes nathalie

Gepost door: nathalie | 16-04-08

Het is zeker niet simpel een dubbelleven te leiden! De eerste maanden enorm veel stress gehad, twijfels,....Maar de aantrekkingskracht was zo enorm dat we er niet konden mee stoppen. Nu is het veel relaxer, alleen oppassen dat we niet te nonchalant worden.

Gepost door: sindy | 17-04-08

Na bijna 2 jaar nathalie hebben moeten afgeven mis ik ze nog iedere dag en denk ik iedere seconde nog steeds aan haar .
Enkel jammer dat ik nooit echt afscheid heb kunnen nemen van haar , en dit zit me heel diep .
Soms heb ik het gedacht om naar haar toe te gaan , maar denk dan aan de mensen die mij dan weer gaan missen .
Ik weet soms echt niet wat doen , en twijfel echt vaak aan zelfmoord .
Maar weet dat dit niet helpt .

Kevin , voor mijn eeuwige liefde Nathalie

Gepost door: Kevin | 10-03-10

Kevin,
Ben mss laat met mijn reactie maar het is sterker dan mezelf!
Zou ik mogen weten wat er dan gebeurt is?
Ik lees hier oude verhalen van Ron en Sindy en de reacties daarop maar uw berichtje hiertussen had ik even niet verwacht! Ik krijg rillingen als het lees...

liefs brien

Gepost door: Brien | 19-05-10

hey ,
Ik mis nathalie nog steeds , haar dood kan ik nog steeds niet verwerken .
Ik kan de pijn niet verwerken , liefde is iets speciaals .
het zit me heel diep , het doet pijn .
Ik weet er geen raad meer mee , ik heb al stomiteiten gedaan , heb er voor in de gevangenis gezeten , maar niks helpt er .
Help me aub , ik kan het niet meer aan .
Er hangen zelfs foto's uit in mijn huis van nathalie , erg he .
MVG Kevin

Gepost door: kevin | 22-11-10

brien contacteer me aub op kevin.bril@telenet.be

Gepost door: kevin | 22-11-10

hallo , door eens, te googlen , ben ik hier terecht gekomen
was dat even,s chrikken, want, kevin , dit was mijn ex , het klopt helemaal dezelfde datums ,
de zelfde situatie dezelfde naman amai ,
en idd , kevin heeft zijn grote minares moeten, afgeven, heeft ze neit echt lang gekend , maar door dit heeft hij wel een , keuze gemaakt om zijn vriendin ik dus en , moeder van onze tweeling , achter te laten , zag het niet meer zitten , had geen band niet meer met ons ,
ok swat febr ben ik erachter gekomen , hij een, andere vriendin had , mei 2008 zijn we uit elkaar gegaan , ik vermoedt juni Nathalie verongelukt is , ze was er niet meer , en dat terwijl kevin al iemand anders had , soms kon , ik nog eens goed praten , met mijn ex , maar ook soms niet , je merkte hij niet gelukkig was , en, dwaalde wat op het verkeerde , spoor , nu helaas vorige week 12 dec is hij gestorven , 30jaar hij is bij zijn nathalie , beetje een wens hij wilde , is het een , keuze ? is hij nu gelukkig? heeft hij nu de rust hij wilde , ja vermoed van wel , hij is terug bij zijn nathalie ,een leuze hij wilde en nam !!

Gepost door: cindy | 22-12-11

De commentaren zijn gesloten.