18-04-08

Al maanden geen tongzoen meer.

Ik heb Els al maanden niet meer intiem gezoend ondanks het feit dat ik altijd wel van tongzoenen gehouden heb. Het gebeurde vroeger ook al maar sporadisch, omdat Els niet van tongzoenen houdt, maar nu is de zin ook bij mij volledig verdwenen.  Hoe het komt, weet ik eigenlijk niet goed. Zelfs als we seks hebben voel ik niet de behoefte om haar te kussen. Ik denk dat ik haar dan zelfs niet "wil" kussen. Sindy zegt dat ze het nog wel doet, en graag doet, met Erik. Maar bij hen is de situatie helemaal anders. Sindy kust ontzettend graag, in tegenstelling tot mijn vrouw, die mij nooit uit zichzelf een tong zal draaien. Daarom vermoed ik dat Els het helemaal niet doorheeft dat ik haar bewust niet meer intiem kus. Misschien is ze er zelfs blij mee en heeft ze het liever zo.   

Ik zou wel eens willen weten in hoeverre ze vermoedt dat er meer aan de hand is en dat ze me verdenkt van het hebben van een affaire. Het is alweer een hele tijd geleden dat we hierover nog gepraat hebben en ik heb geen zin om het onderwerp terug op te rakelen. Vragen worden er niet gesteld. En moest ze vragen beginnen stellen, dan vraag ik me af in welke mate ik ze nog ontwijkend zou beantwoorden. Ik vrees er een beetje voor dat ik op zulke momenten wel eens te eerlijk zou kunnen antwoorden met alle gevolgen vandien. Misschien dat Els juist daarom geen vragen stelt, uit schrik de verkeerde antwoorden te krijgen. Het kan toch niet zijn dat ze er niets van merkt.  Mijn gedrag moet de laatste twee jaar op sommige vlakken toch veranderd zijn.

Toen we een paar dagen geleden naast mekaar in bed lagen en seks hadden, kwamen bovenstaande bedenkingen in me op. Maar uit niets kon ik afleiden dat ze iets vermoedde. Els gedroeg zich perfect normaal alsof er geen vuiltje aan de lucht was. Ze was lief voor me; uit haar woorden en de intonatie van haar stem kon ik afleiden dat ze zich gelukkig voelde; en zoals gewoonlijk moest ik niet veel moeite doen om haar te doen klaarkomen. Even voor ikzelf een orgasme kreeg en mijn gezicht vlak bij het hare was, voelde ik de drang om Els te kussen maar iets in mij hield me tegen en ik heb het niet gedaan.    

 

Commentaren

Ik heb het er steeds moeilijk mee ,wanneer Ron iets schrijft over zijn vrouw Els. Ik weet wel dat hij haar nog altijd graag ziet,weliswaar op een andere manier dan mij,....maar toch....
Wij praten ook heel openhartig met elkaar over onze relaties thuis, en hoe Ron daar eigenlijk beter mee kan omgaan dan ik. Misschien het verschil tussen een man en een vrouw? Ik weet het niet.

Gepost door: sindy | 18-04-08

Ron, meen je dat echt? Zou je mss de waarheid vertellen? Hoe moet het dan verder tussen jullie? Verwacht je dan ook van Sindy dat zij haar affaire met jou opbiecht aan haar man?

Gepost door: Lotte | 20-04-08

Heb daar idd een beetje schrik van. Dat één van ons het moet vertellen thuis omdat het zo niet meer verder kan en dat daardoor de druk op de ander nog groter wordt.

Gepost door: Sindy | 20-04-08

Ik volg jullie blog al een paar weken en heb nog nooit gereageerd. Ik zit min of meer in jullie situatie, met dat verschil dat 'hij' wel getrouwd is, en ik niet (meer). Wij houden heel veel van elkaar en veel dingen zijn juist hetzelfde als bij jullie. Alleen... Bij het lezen van wat Ron dit keer schreef over de vrijpartij met zijn vrouw... Daar kromp mijn maag van ineen. Ik word bij vlagen helemaal gek van jaloezie als ik nog maar denk dat mijn geliefde en zijn vrouw 'het' doen, laat staan dat ik zou moeten lezen hoe ze het doen.
Sindy, wat ik zo graag van jou wil weten, hoe kun jij dit verdragen?! Ik bewonder het dat jij blijkbaar helemaal niet jaloers bent.

Gepost door: Rekla | 20-04-08

Hoi Sindy

Twee weken van ellendig voelen, verdriet , onmacht, missen ...
Maar het leven kan keren , zo zeker ik van mijn beslissing was is alles nu weer anders.
Zaterdagavond, mijn man moet optreden met zijn band, na het optreden wou mijn man nog naar onze stamkroeg. Ik wilde gaan slapen was moe en wou alleen zijn, tijdens het optreden waren mijn gedachten wel bij F. zeker bij sommige stukken tekst van de songs. Maar al bij al een fijne avond. en afleiding.
Aangekomen bij de kroeg wist ik niet wat er gebeurde zijn auto stond er, mijn hart sprong op. Ben toch meebinnen gegaan. En daar stond hij, mooi hemd , leuke jeans. (ik zie hem niet vlug in gewone kleren aangezien hij altijd zijn werkplunje aanheeft). Hij had me niet zien binnen komen; ben op het lage podium gesprongen en beginnen dansen. Toen hij me zag die ogen , wauw. Er waren vele bekenden dus maar heel even terug gekeken.
Hij naarhet toilet , maar alsik zou gaan zou het opvallen want er zijn personen die wel van ons afweten. Toch vlug gegaan langs een andere deur, Kusje , zijn hand over mijn poep en stond hij daar met zijn piemel bloot naar me toe toen er net volk binnenkwam. Vlug doorgelopen maar was weer helemaalverkocht.
Ik ging naar huis ( zogezegd) mijn man wou nog niet mee. Ik vertrok en hoopte dat f niet lang zou weg blijven , dus ik wat verder door wachten in mijn auto en ja nog geen 10 minuten later was hij er.
Lekkere , korte sex gehad, lekker gezoend, elkaar goed vastgepakt. Zijn laatste woorden. Moet nu gaan, voorzichtig schatje.
We waren beide dronken en hoe het nu verder gaat geen idee. Ik voel me beter als vorige week , natuurlijk heb mijn lieverd gezien en gevoeld. Ik weet dat hij wou doorzetten en ik ook maar het vlees is zwak en ik weet niet wat de toekomt zegt.
groeten boostie

Gepost door: boostie | 21-04-08

Rekla, Ron en ik zijn heel eerlijk tegenover elkaar en vertellen heel veel over onze relaties thuis. Ik weet dat Ron en zijn vrouw nog dikwijls sex hebben....ja, hij noemt het sex en niet vrijen omdat het zonder al te veel emoties gebeurt....zeker niet te vgl met met wij hebben. Natuurlijk ben ik af en toe jaloers en dat weet hij wel, maar ik aprecieer toch dat hij eerlijk blijft en mij alles vertelt. Toen ik het blogje las vorige week kreeg ik idd traantjes in mijn ogen, maar dat was mede te wijten aan het feit dat ik op dat moment niet zo lekker in mijn vel zat.

Gepost door: Sindy | 21-04-08

Boostie, ik denk dat ik net op dezelfde manier zou reageren als jij en ik begrijp je volkomen. Als je mekaar echt nog zo graag ziet denk ik dat het moeilijk is om te kunnen weerstaan. Jij kunt hem idd niet ontlopen als hij zo dicht bij je in de buurt woont, wat het allemaal nog moeilijker maakt. Ik hoop dat de toekomst een antwoord biedt voor jullie en dat je gelukkig bent.
groetjes Sindy

Gepost door: Sindy | 21-04-08

Rekia

Hoe het komt weet ik niet , maar ik heb er nooit problemen meegehad. Wij zijn redelijk gelukkig binnen ons huwelijk en nuchter genoeg om te weten dat dat wel degelijk gebeurt. Natuurlijk ben ik jaloers maar niet op zijn vrouw. maar wel op 'andere vrouwen'. Vind je did raar , niet voor mij. Ik word af en toe nu al lettelijk ziek als ik niet bij hem kan zijn en ga zeker mezelf niet zot maken over hoe en wat met zijn vrouw. Als puntje bij paaltje komt is hij toch van haar.

Gepost door: boostie | 22-04-08

Wat de reaktie op Ron en aandacht voor hem van anders vrouwen betreft ben ik zeker niet jaloers. Soms maken we er wel eens grapjes over. Ron had voor hij mij kende weinig zelfvertrouwen volgens mij, hij dacht dat hij zeker niet aantrekkelijk was voor andere vrouwen. Als ik hem nu af en toe zeg hoe fantastisch hij wel is als man, en dat meen ik ook hé, kan hij me soms moeilijk geloven. Hij kan uren luisteren, meepraten over 'vrouwenzaken', tijdens het vrijen kom je als vrouw bij hem op de eerste plaats en kan hij je uren verwennen,..kortom de ideale man!
Hij plaagt me dan wel eens door te zeggen: als ik echt zo fantastisch ben als jij beweert dan zullen er wel nog vrouwen voor me vallen als ik daarvoor open sta. Maar hij weet wel hoever hij kan gaan in dit soort plagerijen . Maar idd moest ik merken dat hij heel veel aandacht zou krijgen van andere vrouwen zou ik ook jaloerser worden dan nu op zijn relatie met zijn vrouw.

Gepost door: Sindy | 22-04-08

Ik hoop dat alles goed afloopt voor Kevin en Nathalie en dat jullie niet te veel verliezen.

Gepost door: mieke | 23-04-08

Das dus ook mijn grootste vrees....dat alles uitkomt. Ik weet wel dat wanneer je vreemdgaat dat risiko altijd bestaat, maar toch zou ik liever alles zelf opbiechten dan dat mijn man er zou achter komen.

Gepost door: anouck | 24-04-08

lelijkerds

Gepost door: fffff | 10-05-08

De commentaren zijn gesloten.