05-05-08

Héél stout geweest gisteren !

Sindy en ik zijn gisteren héél stout geweest. Wegens tijdsgebrek kan ik jullie echter nu nog niet het volledige verhaal vertellen van wat we uitgespookt hebben en gaan jullie nog even moeten wachten op het volgende blog-stukje.

Commentaren

Hey Lotte,
Ik reageer een beetje laat maar wil toch je vraag beantwoorden.
Je vroeg me of ik het meende dat ik misschien de waarheid aan mijn vrouw zou vertellen als ze er iets over zou vragen en hoe het dan verder moet tussen ons.
Wel, een hele tijd geleden was het bijna zover en stond ik op het punt van haar een eerlijk antwoord te geven op een vraag in dat verband maar ik kon me nog net herpakken.
Dus ik denk dat de kans groot is dat ik de volgende keer, als ze hierover een concrete vraag stelt, de waarheid misschien niet meer zal kunnen verzwijgen en ik weet dat dit bij Sindy hetzelfde is. Het zal dan afhangen van onze gemoedstoestand van het moment in hoeverre wij daaraan gaan toegeven, denk ik.
Hoe het dan verder moet met ons? Wij hebben beiden het gevoel dat we voor elkaar gemaakt zijn en zouden heel graag de rest van ons leven samen doorbrengen. Voorlopig zijn er nog teveel "obstakels" om te scheiden van onze partners maar indien één van ons beiden alles opbiecht of indien onze relatie uitlekt, dan zou alles wel eens in een stroomversnelling kunnen komen.

Gepost door: Ron | 05-05-08

Lentekriebels

Komt het nu door het prachtige weer van de voorbije dagen? Ik weet het niet! Wat ik wel zeker weet is dat ik nog altijd superverliefd ben op Ron en dit na meer dan 2 jaar. Ik zie er echt naar uit om eens een hele dag met hem door te brengen , lekker een terrasje doen, genieten van elkaar in de natuur,.....
Misschien volgende week?

Gepost door: sindy | 06-05-08

Ron, heeft jouw vrouw het gevoel dat het goed gaat tussen jullie?
Stel je voor dat je alles opbiecht...terwijl zij altijd de indruk heeft gehad dat alles in orde is. Wat gaat zij gekwetst zijn.

Gepost door: Lotte | 06-05-08

Hej Ron en Sindy,
wat ik me afvraag is hoe je met elkaar in contact blijft zonder dat de omgeving het merkt: je kunt elkaar wel emails sturen, maar die kunnen ook door je gezin of je collega's gezien worden. SMSjes, daarvan merkt de omgeving ook dat je die krijgt. MSN hetzelfde: is er nooit iemand die dit merkt? Hoe doe je dat?

Gepost door: Jeroen | 06-05-08

Lotte, als je mijn seksuele frustraties en het gebrek aan intimiteit langs mijn kant buiten beschouwing laat, dan is onze relatie eigenlijk altijd relatief goed geweest. Els is zich altijd bewust geweest van mijn problemen en mede omdat ze zich daar schuldig over voelt, heeft ze in de loop der jaren hieraan wel gewerkt en ervoor gezorgd dat mijn frustraties minder werden. Maar uiteindelijk kan je iemand niet veranderen en heb ik me daar ook bij neergelegd.
Els weet dus dat ik nog steeds niet tevreden ben met onze relatie op het gebied van seks en intimiteit en vermoedt wel dat ik niet altijd op het rechte pad gebleven ben.
Desondanks ben ik er zeker van dat de opdoffer zeer groot zou zijn, moest ik het opbiechten en dat zij zeer zwaar gekwetst zou zijn.

Gepost door: Ron | 07-05-08

Sindy en Ron

Ik zit hier al een hele tijd mee te lezen. Jullie verhaal is heel herkenbaar want ik bevind mij momenteel in dezelfde situatie. Het is ook begonnen met een 'onschuldig mailtje'. Mijn vriend en ik zijn ook beiden gehuwd met kinderen en ik heb dan ook veel schrik dat onze geheime relatie zou uitkomen. Wij zien elkaar niet zo heel veel maar hebben wel veel contact via gsm en pc.
Het is zalig jullie verhaal te kunnen lezen.
Veel plezier samen !

Gepost door: Mieke | 07-05-08

Hey Jeroen,
Ik denk dat je ons blog-verhaal niet helemaal gelezen hebt want anders zou je waarschijnlijk beter begrijpen hoe wij het doen, met mekaar in kontakt blijven zonder dat iemand er iets van merkt.
Om "schuinmarcheerders" het al niet moeilijker te maken dan het al is, ga ik hierover niet in detail treden. Wel wil ik kwijt dat wij zelden of nooit via GSM kontakt hebben. Omdat wij beiden dikwijls alleen thuis zijn, is msn voor ons het gemakkelijkste en meest veilige communicatiemiddel. "Voorzichtig" moeten we altijd zijn.


Gepost door: Ron | 07-05-08

We houden mekaar perfect op de hoogte van de momenten dat we alleen en bereikbaar zijn, zodoende nemen we zo weinig mogelijk risiko's .

Gepost door: Sindy | 07-05-08

Mieke,

Bedankt voor uw reactie. Ik vind het zelf zalig dat andere mensen het zalig vinden van deze blog te lezen. En je weet het, als je graag iets kwijt wil ... flap het er maar uit hè.
Dat ook jullie nog heel lang van elkaar mogen genieten.

Gepost door: Ron | 08-05-08

Ron

Niemand maar dan ook niemand weet van onze geheime relatie. Ik heb het soms heel moeilijk daarmee en zou er dan met iemand willen over praten. Als ik jullie verhaal lees, weet ik dat ik niet alleen ben. Onze relatie is nog pril (6 maand) maar toch zou ik mijn minnaar niet meer kunnen missen. Hebben bijna dagelijks contact ook meestal via msn maar ook via gsm. We weten wel perfect van elkaar wanneer de ander 'vrij' is. Dat is iets waar duidelijke afpraken over gemaakt worden en die worden dan ook gerespecteert. Het kan natuurlijk altijd mislopen en dan komt er waarschijnlijk een eind aan de relatie. Maar nu geniet ik met volle teugen van de vlinders in mijn buik en hoop dit nog lang te mogen doen.

Gepost door: Mieke | 08-05-08

Wat te doen op een hete namiddag zoals vandaag? De webcam opgezet buiten, en zalig gechat met mijn schatteke. Eventjes dromen dat hij bij me was.....zalig

Gepost door: Sindy | 09-05-08

De commentaren zijn gesloten.