23-05-08

Laat je maar gaan schat, er is niemand.

De handdoek, die Sindy meegebracht had om op te gaan zitten, was naar de kleine kant, maar als we dicht genoeg tegen elkaar kropen, konden we er net met zijn tweeën op.  We zaten tegenover mekaar, ik met mijn gezicht richting rivieroever, zodat ik de fietsers en een eventuele toevallige wandelaar op het toegangspadje in het oog kon houden; Sindy met haar gezicht naar mij gericht zodat zij kon zien of er achter ons geen mensen aankwamen. Het is raar dat, hoe goed je ook verdoken zit, en dit keer zaten we daar echt wel heel goed, dat je dan toch nog steeds op je hoede bent voor gevaar en een beetje schrik hebt dat andere mensen je zouden zien. Het blijft dus altijd een spannende bedoening. 

Het was al een hele tijd geleden dat ik Sindy nog gebeft had. Ik had het haar de dag ervoor beloofd en ik zou het ook doen, al is dat niet altijd zo vanzelfsprekend in open lucht als je de omgeving een beetje in het oog wil houden. Sindy droeg een luchtig rokje waar ik heel gemakkelijk met mijn handen onder kon. Na wat kussen, strelen en friemelen, trok ik haar slipje een beetje opzij en begon ik haar kutje te masseren. Zoals gewoonlijk, was dat al nat nog voor ik eraan kwam. "Zou je je slipje niet beter uitdoen, zodat ik er beter aan kan?" vroeg ik haar. Ze glimlachte, liet haar slip over haar sensuele bruingebrande benen glijden en stopte ze weg. Vervolgens leunde ze een weinig achterover, steunend op haar handen, en opende ze haar benen. Even vergat ik de rest van de wereld en zonder aarzelen bracht ik mijn mond naar haar schaamstreek. Ik trok haar schaamlippen uit mekaar en likte gretig haar stijve clitje. 

Omdat ik niet in de meest confortabele houding zat en ik toch begon te denken aan "de omgeving", zette ik mij terug recht en deed ik met mijn vingers verder. "Houd je ogen maar toe schat," zei ik haar geruststellend "er is niemand en ik houd het hier wel in de gaten." Met mijn rechterhand bewerkte ik haar genotsknobbeltje en één of twee vingers van mijn andere hand schoof ik diep in haar kletsnatte kutje. Aan de grimassen op haar gezicht zag ik dat ze er echt van genoot en dat het niet lang zou duren voor ze klaarkwam. "Laat je maar gaan schat, er is niemand." stelde ik haar opnieuw gerust. Even later verkrampte haar lichaam, stootte ze een korte, duidelijk ingehouden, en voor haar relatief stille kreet uit, kneep ze haar billen toe en met haar hoofd op mijn schouder en haar armen om me heen, voelde ik haar orgasme langzaam uit haar lichaam vloeien.

 

Commentaren

Kevin, denk idd dat het een goed idee is om alles eens goed uit te praten met elkaar. Als je mekaar echt graag hebt gezien kan je onmogelijk anders zo'n hoofdstuk afsluiten. Je moet natuurlijk elkaars keuze wel respecteren hoe moeilijk dit ook soms is. Weet je, ik heb ook al tegen Ron gezegd dat ik het er veel moeilijker meer zou hebben moest bv bij hem eerst alles aan het licht komen en de brokken bij hem niet meer te lijmen zouden zijn. Ik zou mij enorm schuldig voelen als ik op dat moment bv de kracht niet zou hebben om ook mijn gezin te verlaten en voor hem te kiezen. Dus ik denk zeker dat Nathalie het zeker niet gemakkelijk heeft en er enorm van afziet dat ze die keuze heeft moeten maken.
sterkte Sindy

Gepost door: Sindy | 26-05-08

Over een ontnuchtering gesproken! Ik zie het nog allemaal op de chat staan! "Ik heb nog nooit zoveel liefde en genegenheid gehad als van Kevin!" Dat zijn volgens mij Natalies woorden. En nu kiest ze voor hare vent. Ik hoor jullie al denken dat ik er niks van afweet. Jullie hebben gelijk. Maar als je elkaar lief hebt en je hebt die gevoelens die je bij je minnaar voelt nog nooit gevoeld! Dan maak je volgens mij niet de beste keuze door voor je echtgenoot te kiezen. Maar dat is natuurlijk mijn gedacht!

Gepost door: Lotte | 28-05-08

Volgens mij komt het er ook vooral op neer hoe eerlijk je tegen elkaar bent. Ook al zie je je minnaar nog zo graag, je moet hem of haar niets beloven dat je niet kan waarmaken. Hem of haar beloven dat je alles en iedereen wil opgeven is verkeerd. Hoe graag je ook bij elkaar bent .....het is en blijft een grote stap. En ik denk als de man van Nathalie nog van niets weet is het heel moeilijk voor haar om alles op te biechten en voor Kevin te kiezen. Als het uitkomt en je niet anders kan dan liggen de zaken natuurlijk helemaal anders.

Gepost door: Sindy | 28-05-08

Weet je, ik heb deze blog door een vriendin leren kenne. Zij had zoiets van, misschien dat het bij Ron en Sindy uitkomt ze voor elkaar kiezen. Zij wou toen gewoon een happy end zien tussen minnaars omdat ze dat voor zichzelf ook wou. Ik ken echt geen enkel minnaarskoppel dat uiteindelijk voor elkaar heeft gekozen. Dus ik blijf uitkijken naar het eerste "goede" voorbeeld.

Gepost door: Lotte | 28-05-08

De commentaren zijn gesloten.