28-05-08

Die eerste natte strelingen van haar tong.

Omdat ik wist dat Sindy me nu oraal zou gaan verwennen, legde ik mij wat platter; niet volledig plat op mijn rug maar steunend op mijn ellebogen zodat ik de omgeving in het oog kon blijven houden. Sindy liet er geen gras over groeien, ze ritste mijn broek open en haalde mijn stijve piemel uit mijn onderbroek. In haar kleine handjes lijkt mijn penis altijd groter dan hij is. Ze keek nog even rond en liet dan haar hoofd zakken. En dan is er dat moment, dat superzalige moment waarop ze haar lippen over mijn eikel schuift en ik die eerste natte strelingen van haar tong voel. Ze doet dan iets met haar tong, ik weet nog steeds niet juist wat, maar het voelt telkens zo onvoorstelbaar heerlijk aan, vooral die eerste seconden. En als dit dan nog in volle natuur gebeurt terwijl je beseft dat je toch kan betrapt worden ....., ik heb er geen woorden voor.

Terwijl ze me pijpte, zag ik tussen de bladeren iemand voorbij fietsen op de oever. Die fietser bleef recht voor zich uitkijken en had dus geen flauw benul van wat er op enkele meters van hem aan het gebeuren was. Wat een zalig gevoel toch. Hij moest eens weten ..... De bedenking kwam in me op of ik het nog wel zo leuk zou vinden, moest ik het effectief weten dat er iemand ons stond te begluren.

"Ooohhhhh ja schat .... hmmmmmmmmmmm ... zó zalig" Ik genoot zo hard dat ik mijn ogen niet continu kon openhouden. Toen ik mijn orgasme voelde naderen, deed ik iets wat ik normaal nooit doe en ik weet ook niet waarom ik het deed. Ik kreunde "ik ga klaarkomen", precies of Sindy dat niet wist wanneer mijn hoogtepunt eraan kwam. Even later explodeerde ik in haar mond. Sindy bleef me pijpen tot het laatste druppeltje sperma in haar mond gelopen was en mijn orgasme volledig weggeëbd was. Pffffffffffff, helemaal leeg was ik, letterlijk en figuurlijk.

Ik denk niet dat ik er al iets over verteld heb, maar de laatste tijd, de laatste maanden, spuwt Sindy mijn sperma niet meer uit, maar slikt ze het  gedeeltelijk of helemaal in. Ze weet dat ik dat graag heb maar ze doet dit echt volledig uit vrije wil. Omdat ik het zo moeilijk kan begrijpen dat ze dit doet, ze doet het trouwens niet bij haar man, heb ik haar al verscheidene keren gezegd dat ze dit echt niet hoeft te doen als ze zich daar niet goed bij voelt. Maar ze antwoordt dan dat ze daar bij mij geen enkel probleem bij heeft en dat ze het graag doet voor mij.  

Als ik klaarkom, kijk ik meestal niet naar haar gezicht en weet ik niet wat ze gedaan heeft met mijn "kwakje".  Nadat ik ben klaargekomen, ben ik dan altijd benieuwd of ze het ingeslikt heeft of niet. Ook nu was ik nieuwsgierig. Ik had haar niet horen spuwen en keek even naar mijn schaamzone. Tussen mijn penis en mijn navel zag ik een beetje sperma liggen, maar het was duidelijk minder dan de normale hoeveelheid. Ik besloot echter om er nu niks over te vragen. 

Nog even zijn we blijven nagenieten van dit korte maar heerlijke samenzijn en zijn dan naar huis vertrokken. Het zou echter niet lang duren voor we mekaar terugzagen en toen wisten we nog niet dat onze volgende afspraak  nog mooier ging worden dan deze. 

 

 

     

Commentaren

Doe maar lekker verder jullie twee, vroeg of laat komt het uit en zullen we wel zien wie het laatste lacht, sukkelaars.

Gepost door: bedrogen vrouw | 29-05-08

Lees dit dan niet !

Gepost door: Anouck | 29-05-08

Had niets anders verwacht dan door sommigen veroordeeld te worden. Het klinkt misschien cliché, en voor wie het nog nooit heeft meegemaakt niet te begrijpen denk ik maar het is niet iets waar ik fier over ben. Vroeger had ik ook nooit gedacht dit ik dit zou doen, maar het is me 'overkomen'. En het is al zodanig gegroeid dat er geen weg terug is. Ik leef terug dankzij Ron en ik voel me supergelukkig met hem...en ja sommigen zullen wel denken kies dan voor hem!!!Maar zo simpel is het allemaal niet als je kinderen hebt.

Gepost door: Sindy | 30-05-08

Sindy

Ik bevind me in dezelfde situatie als jij. Je moet het inderdaad eerst meemaken om te weten wat het is. De mensen die veroordelen zouden zich beter eerst eens afvragen hoe het komt dat wij vreemd gaan. Niet dat ik vreemdgaan wil goedpraten maar voor alles is een reden.

Gepost door: Mieke | 30-05-08

schitterend ik kan het gevoel goed voorstellen
en bedrogen vrouw heel erg maar er is naltijd 2 kanten aan een verhaal

Gepost door: sofie | 30-05-08

Oh ja ik begrijp het maar al te best. Al 12 jaar hou ik van mijn vriend. Ik hoop alleen het beste voor jullie. Ook wij droomden hardop van een toekomst maar..... Na lang veel te lang aarzelen heb ik de stap gezet, ben weggegaan bij mijn man (heb 3 kinderen)na 20j huwelijk en dacht dat ik mijn vriend een groot plezier ging doen want hij wou al zolang een toekomst met mij. Wat blijkt we zijn nu anderhalf jaar later en mijn vriend weet niet of hij ooit de stap zal kunnen zetten om thuis weg te gaan.
Ik hoop dat het jullie ooit beter vergaat en wens jullie alle geluk toe.

Gepost door: Zoetje | 31-05-08

Denk dat het idd heel moeilijk is om op eenzelfde moment voor elkaar te kiezen. Wij beloven elkaar ook daarom niks naar de toekomst toe omdat we beiden niet weten of we die stap ooit gaan kunnen zetten. Het is niet dat we heel ongelukkig zijn in ons huwelijk. Ron komt heel goed overeen voor de rest met zijn vrouw, doen ook heel veel dingen samen met haar, maar de intimiteit die hij bij mij vindt mist hij enorm. Ik vind dan ook bij Ron heel andere dingen terug die ik mis in mijn huwelijk.....ik mis een goed gesprek, het knuffelen, de aandacht. Maar voor de rest heb ik met Eric mij man ook zelden of nooit ruzie en hij is een goede papa voor de kinderen.
Dus de keuze die we beiden zouden moeten maken is niet vanzeflsprekend hé.

Gepost door: sindy | 01-06-08

......sukkelaars......allen....DIT IS FAKE, niet ECHT WAAR; gewoon een gefrustreerd iemand, die"kicked" op zijn eigen fantasie-verhalen en ZELF de commentaren schrijft van Sindy haha

Gepost door: ja da's lachen..... | 03-06-08

Ik veronderstel dat er samen met jou, een heleboel lezers zijn, die moeite hebben om te geloven wat ik allemaal schrijf. En eerlijk gezegd, ik kan soms zelf amper geloven wat me overkomt. Vijf jaar geleden zou ikzelf waarschijnlijk zulke verhalen ook niet geloofd hebben. Ik weet dat het internet bulkt van gezever en onwaarheden; er is zelfs iemand die stukken van mijn blog overneemt in haar blog.
Maar beste vriend, je mag er zeker van zijn dat niets maar dan ook niets in deze blog verzonnen is. Trouwens, het zou wel heel straf zijn, moest ik al deze verhaaltjes uit mijn mouw kunnen blijven schudden, nietwaar.
Dus gelieve de volgende keer een beetje op je taalgebruik te letten maar toch bedankt voor het compliment.

Gepost door: Ron | 03-06-08

Ron en Sindy
Laat ze maar praten, en of ik weet of zulke verhalen waar kunnen zijn, heb zelf ook straffe dingen beleeft met f maar ik kan ze niet zo mooi verwoorden als Ron doet en daarvoor ben ik wel jaloers op je Ron. Kijk al uit naar jullie volgend avontuur. En Ron hoe zit het nu met die foto's!!!
groeten boostie7g8hd

Gepost door: boostie | 03-06-08

Ron is een gelukkige man. De dingen waarover hij vroeger fantaseerde zijn voor hem allemaal 'the real thing' geworden. Wie durft nu nog beweren dat alle dromen bedrog zijn. Wij weten wel beter.

Gepost door: Sindy | 03-06-08

Waarom denk jij dat dit alles verzonnen is?

Gepost door: Anouck | 03-06-08

Boostie, bedankt voor het compliment.
Wat die foto's betreft, heb ik het maar gelaten voor wat het is, omdat er zo weinig respons was, maar ik zal er nog eens over nadenken.

Gepost door: Ron | 04-06-08

ron en sindy... mag ik heel eerlijk zijn: ik benijd jullie! ik zit in een situatie waar het thuis de ene dag al beter vlot dan de andere en ja... ook mijn vlees blijkt zwak te zijn: ik leerde iemand kennen waarmee ik een tijdje contact had via mail en gsm. na goed overwegen besloten we af te spreken: hij kwam tot bij mij omdat ik mij moeilijk kan verplaatsen zonder dat het al te veel zou opvallen. hij had hiervoor een trip van 1u 1/2 over! we zijn bijna 3 zalige uren samen geweest: we hebben gepraat, gelachen, gezoend, gestreeld en that's it! hij keek me zo ontzettend verliefd aan en ik viel als een blok voor hem!!! die man wilde ik beter leren kennen, die man... daar wou ik ver mee gaan! tijdens het naar huis rijden (voor mij ocharme 10 minuten, voor hem werden het 2u 3/4 door de files!) smsten we mekaar hoe we ons voelden en wat er ervan vonden.
2 werkdagen (en een weekend) na ons afspraakje kreeg ik een koude douche: zijn vrouw had weet van de smsjes... hij was vergeten de laatste te verwijderen. hij had er zich enigszins kunnen uitpraten maar toch...
dan is bij hem heb volle besef gekomen dat hij zijn gezin echt niet kwijt wil... en ja: 'ons' werd begraven. we zijn maatjes, dat zeker maar meer zit er niet (meer) in.
en mijn hartje is zowat gebroken! geloven jullie als ik zeg dat ik zijn foto niet kan bekijken zonder dat er traantjes bij vloeien?
ik ben verliefd! ik kan het niet helpen! dees doet mij pijn! ik mis onze smsjes! ik mis onze lange telefoongesprekjes! ik mis hem...
ik begrijp zijn beslissing ten volle maar ik blijf precies verweesd achter.
weet je, ik had nooit gedacht dit gevoel nog te beleven.
enfin, ik blijf jullie levensverhaal heel graag lezen... en ik wens jullie verder het allerbeste toe! geniet ervan!!
ps: en erger jullie vooral niet aan wat die paar andersdenkenden hier schreven...

Gepost door: astrid | 04-06-08

Ik versta je volledig Astrid. Als ik me niet lekker in mijn vel voel en aan het chatten ben met Ron verwijder ik soms het venstertje met zijn foto in. Ik wil hem dan niet zien op foto omdat ik hem toch niet kan aanraken dan. Dan vloeien er soms ook traantjes als hij wat sentimenteel begint te doen.

Gepost door: sindy | 05-06-08

lastig hé sindy...
maar het grote verschil is: zowieso zien jullie mekaar terug en daar kun je dan naar uitkijken.
maar ik weet niet of wij mekaar nog gaan zien, hij zegt wel dat dat zeker mogelijk blijft maar toch... ik vrees ervoor... ik hoop het met gans mijn hartje!!!!
heb hem daarjust nog een mailke gestuurd: 't is precies 2 weken geleden dat we mekaar zagen. en 't doet godverdikke veel pijn!!!

Gepost door: astrid | 05-06-08

Voor Astrid
Ik sta er zelf soms verstomd van en had het vroeger zelf nooit kunnen geloven hoe je een band, en in mijn geval een relatie, kunt krijgen door te chatten. Was ook heel toevallig en zeker niet op zoek. Dat een reaktie op een heel onnozel advertentietje zoveel in mijn leven zou veranderen wist ik toen wel niet.
In veel gevallen zal het idd wel een teleurstelling zijn wanneer je elkaar voor de eerste keer ontmoet (misschien niet altijd eerlijk geweest via chat of zo) maar bij ons en bij jou ook precies was er direct een vonk en leek het alsof we elkaar al jaren kenden.

Gepost door: Sindy | 05-06-08

zalig hé sindy dat gevoel, als je mekaar in de ogen kijkt en dat genoeg blijkt te zijn. dan zijn woorden overbodig...
ja wij hadden dat ook... en was hij niet vergeten die smsjes te wissen dan hadden we het nog!
ik weet nog hoe ik hem zei dat hij niet zo zalig zoet verliefd in m'n ogen mocht kijken... en zie, 't is duidelijk waarom! ik was, ik ben en ik blijf verliefd op hem. 100 keer op een kwartier zit ik naar zijn foto te staren! die kerel doet me wat!!
groetjes aan ron.

Gepost door: astrid | 05-06-08

De commentaren zijn gesloten.