28-05-08

Die eerste natte strelingen van haar tong.

Omdat ik wist dat Sindy me nu oraal zou gaan verwennen, legde ik mij wat platter; niet volledig plat op mijn rug maar steunend op mijn ellebogen zodat ik de omgeving in het oog kon blijven houden. Sindy liet er geen gras over groeien, ze ritste mijn broek open en haalde mijn stijve piemel uit mijn onderbroek. In haar kleine handjes lijkt mijn penis altijd groter dan hij is. Ze keek nog even rond en liet dan haar hoofd zakken. En dan is er dat moment, dat superzalige moment waarop ze haar lippen over mijn eikel schuift en ik die eerste natte strelingen van haar tong voel. Ze doet dan iets met haar tong, ik weet nog steeds niet juist wat, maar het voelt telkens zo onvoorstelbaar heerlijk aan, vooral die eerste seconden. En als dit dan nog in volle natuur gebeurt terwijl je beseft dat je toch kan betrapt worden ....., ik heb er geen woorden voor.

Terwijl ze me pijpte, zag ik tussen de bladeren iemand voorbij fietsen op de oever. Die fietser bleef recht voor zich uitkijken en had dus geen flauw benul van wat er op enkele meters van hem aan het gebeuren was. Wat een zalig gevoel toch. Hij moest eens weten ..... De bedenking kwam in me op of ik het nog wel zo leuk zou vinden, moest ik het effectief weten dat er iemand ons stond te begluren.

"Ooohhhhh ja schat .... hmmmmmmmmmmm ... zó zalig" Ik genoot zo hard dat ik mijn ogen niet continu kon openhouden. Toen ik mijn orgasme voelde naderen, deed ik iets wat ik normaal nooit doe en ik weet ook niet waarom ik het deed. Ik kreunde "ik ga klaarkomen", precies of Sindy dat niet wist wanneer mijn hoogtepunt eraan kwam. Even later explodeerde ik in haar mond. Sindy bleef me pijpen tot het laatste druppeltje sperma in haar mond gelopen was en mijn orgasme volledig weggeëbd was. Pffffffffffff, helemaal leeg was ik, letterlijk en figuurlijk.

Ik denk niet dat ik er al iets over verteld heb, maar de laatste tijd, de laatste maanden, spuwt Sindy mijn sperma niet meer uit, maar slikt ze het  gedeeltelijk of helemaal in. Ze weet dat ik dat graag heb maar ze doet dit echt volledig uit vrije wil. Omdat ik het zo moeilijk kan begrijpen dat ze dit doet, ze doet het trouwens niet bij haar man, heb ik haar al verscheidene keren gezegd dat ze dit echt niet hoeft te doen als ze zich daar niet goed bij voelt. Maar ze antwoordt dan dat ze daar bij mij geen enkel probleem bij heeft en dat ze het graag doet voor mij.  

Als ik klaarkom, kijk ik meestal niet naar haar gezicht en weet ik niet wat ze gedaan heeft met mijn "kwakje".  Nadat ik ben klaargekomen, ben ik dan altijd benieuwd of ze het ingeslikt heeft of niet. Ook nu was ik nieuwsgierig. Ik had haar niet horen spuwen en keek even naar mijn schaamzone. Tussen mijn penis en mijn navel zag ik een beetje sperma liggen, maar het was duidelijk minder dan de normale hoeveelheid. Ik besloot echter om er nu niks over te vragen. 

Nog even zijn we blijven nagenieten van dit korte maar heerlijke samenzijn en zijn dan naar huis vertrokken. Het zou echter niet lang duren voor we mekaar terugzagen en toen wisten we nog niet dat onze volgende afspraak  nog mooier ging worden dan deze. 

 

 

     

23-05-08

Laat je maar gaan schat, er is niemand.

De handdoek, die Sindy meegebracht had om op te gaan zitten, was naar de kleine kant, maar als we dicht genoeg tegen elkaar kropen, konden we er net met zijn tweeën op.  We zaten tegenover mekaar, ik met mijn gezicht richting rivieroever, zodat ik de fietsers en een eventuele toevallige wandelaar op het toegangspadje in het oog kon houden; Sindy met haar gezicht naar mij gericht zodat zij kon zien of er achter ons geen mensen aankwamen. Het is raar dat, hoe goed je ook verdoken zit, en dit keer zaten we daar echt wel heel goed, dat je dan toch nog steeds op je hoede bent voor gevaar en een beetje schrik hebt dat andere mensen je zouden zien. Het blijft dus altijd een spannende bedoening. 

Het was al een hele tijd geleden dat ik Sindy nog gebeft had. Ik had het haar de dag ervoor beloofd en ik zou het ook doen, al is dat niet altijd zo vanzelfsprekend in open lucht als je de omgeving een beetje in het oog wil houden. Sindy droeg een luchtig rokje waar ik heel gemakkelijk met mijn handen onder kon. Na wat kussen, strelen en friemelen, trok ik haar slipje een beetje opzij en begon ik haar kutje te masseren. Zoals gewoonlijk, was dat al nat nog voor ik eraan kwam. "Zou je je slipje niet beter uitdoen, zodat ik er beter aan kan?" vroeg ik haar. Ze glimlachte, liet haar slip over haar sensuele bruingebrande benen glijden en stopte ze weg. Vervolgens leunde ze een weinig achterover, steunend op haar handen, en opende ze haar benen. Even vergat ik de rest van de wereld en zonder aarzelen bracht ik mijn mond naar haar schaamstreek. Ik trok haar schaamlippen uit mekaar en likte gretig haar stijve clitje. 

Omdat ik niet in de meest confortabele houding zat en ik toch begon te denken aan "de omgeving", zette ik mij terug recht en deed ik met mijn vingers verder. "Houd je ogen maar toe schat," zei ik haar geruststellend "er is niemand en ik houd het hier wel in de gaten." Met mijn rechterhand bewerkte ik haar genotsknobbeltje en één of twee vingers van mijn andere hand schoof ik diep in haar kletsnatte kutje. Aan de grimassen op haar gezicht zag ik dat ze er echt van genoot en dat het niet lang zou duren voor ze klaarkwam. "Laat je maar gaan schat, er is niemand." stelde ik haar opnieuw gerust. Even later verkrampte haar lichaam, stootte ze een korte, duidelijk ingehouden, en voor haar relatief stille kreet uit, kneep ze haar billen toe en met haar hoofd op mijn schouder en haar armen om me heen, voelde ik haar orgasme langzaam uit haar lichaam vloeien.

 

19-05-08

Whow, wat een prachtig stukje natuur.

Ik mag niet klagen de laatste dagen; het is nog geen week geleden dat ik samen met Sindy in haar eigen bed gelegen heb en vandaag hebben we mekaar al opnieuw ontmoet, en wat voor een ontmoeting. We wisten op voorhand nog niet juist wat we zouden doen, maar omdat het mooi en warm weer was, zouden we in de geburen van één van onze afspreekplaatsen, een rustig plekje in de vrije natuur zoeken, eventueel dicht bij een rivier of een vijver.

Daar aangekomen, hebben we wat rondgewandeld maar vonden niet direkt wat we zochten, tót we op het punt stonden van dan toch maar naar ons vertrouwde motelletje te rijden; We zaten nog maar net terug in mijn auto toen ik een zijstraatje opmerkte waar enkel fietsers in mochten. Achteraan in dat schijnbaar doodlopend weggetje zag ik alleen maar bomen, struiken en groen. "Willen we dat eens proberen schat, dat ziet er niet slecht uit hè?"  

Wij terug uit de auto, onze spullen gepakt en zo onopvallend mogelijk dat straatje in. Hoe verder we stapten, hoe groener, hoe rustiger en hoe mooier het landschap werd. En dan begrijp ik plots waarom het hier zo groen en rustig is. Een beetje verder zie ik de oevers van een rivier, de "......". Whowwwwww, wat een prachtig stukje natuur. Hebben wij vandaag weer even geluk zeg. Terwijl Sindy zich op een bank met uitzicht op het water zette, keek ik even rond en het duurde niet lang vooraleer ik wist waar we zouden gaan liggen. Het is dikwijls niet eenvoudig om in de natuur een geschikte plaats te vinden waar je als koppeltje lekker kan vrijen zonder dat anderen het kunnen zien, maar hier werd het als het ware op een schoteltje aangeboden. Ik weet niet wat het is met Sindy maar heel vaak heb ik het gevoel dat wij geholpen worden door iets of iemand. Soms is het echt te mooi om waar te zijn, wat ons overkomt. Elke keer opnieuw denk ik dan, het zal wel weer toeval zijn, maar die toevalligheden blijven maar duren.

Een hemels plekje was het, niet zover verwijderd van de rivieroever, hoogstaand gras, hier en daar wat bloemetjes; op het toegangspadje na, volledig omgeven door dichte struiken, bomen en water, en ondanks het water toch geen muggen en ook geen netels, kortom "ideaal". Omdat we in de zon zaten, hadden we het wel vrij warm, maar dat namen we er heel graag bij. We zagen op de oever af en toe één of meerdere fietsers passeren, maar tussen die oever en ons plekje bevonden zich voldoende al goed in bladstaande loofbomen en struiken om onopgemerkt te kunnen blijven, tenminste dat dachten we toch.

05-05-08

Héél stout geweest gisteren !

Sindy en ik zijn gisteren héél stout geweest. Wegens tijdsgebrek kan ik jullie echter nu nog niet het volledige verhaal vertellen van wat we uitgespookt hebben en gaan jullie nog even moeten wachten op het volgende blog-stukje.