13-06-08

Sindy had haar BH thuisgelaten.

Pas nadat we het gras rondom ons wat platgetrapt hadden en we ons tegen mekaar nestelden, zag ik hoe goed we hier wel zaten. Die boom achter ons zorgde er inderdaad niet alleen voor dat we volledig in de schaduw zaten, maar ook dat eventuele voorbijgangers op dat veldweggetje ons niet zouden kunnen zien. Het gras was voldoende hoog zodat we ook aan de andere kanten van de wei onopgemerkt zouden blijven. En ... opnieuw géén netels. Met andere woorden, het was perfect. Ik had mij nog nooit zo veilig gevoeld als op deze plek.

Sindy had haar BH thuis gelaten. Ze zei dat ze het speciaal voor mij had gedaan maar ik vroeg me af of ze er zelf toch niet een beetje stiekem van genoot, van haar borsten op een vrije en natuurlijke manier te voelen "hangen" achter haar bloes. Zeker als je licht voorover gebogen op een fiets zit, moet je de aanwezigheid van je borsten toch nog meer voelen, of niet soms. Ook al ben ik geen vrouw of travestiet, ik ben eigenlijk altijd al jaloers geweest op mooie borsten en heb me al dikwijls afgevraagd hoe het zou aanvoelen, mocht ik er hebben.

Ik liet mijn hand in Sindy's decolleté glijden, ontblootte één van haar borsten, kneedde ze zachtjes, zoog ze zover mogelijk naarbinnen in mijn mond en streelde de tepel met mijn tong. Hmmmm. Zonder dat ik het dit keer moest vragen, schoot Sindy haar slipje uit. Ze ging op haar knieen zitten,  haalde mijn piemel uit mijn short en begon me te pijpen. Ondertussen begon ik haar schaamheuveltje te verwennen. Sindy heeft graag dat haar clitje lekker "nat" gemasseerd wordt, maar nu was er geen speeksel nodig want haar kutje was al kletsnat. Ze stopte met pijpen en ging op haar hurken zitten zodat ik er beter bij kon. Een zalig gevoel was het, met mijn vingers dat harde natte genotsknobbeltje masseren tussen die grote zachte glibberige schaamlippen.

Net zoals ik bij ons vorige afspraakje deed, zei Sindy al vrij snel "Schat ik ga klaarkomen". Maar bij haar betekende deze woorden niet dat ze te kennen wou geven dat haar hoogtepunt er binnen de korste keren zat aan te komen. Ik voelde dat ze vanuit een soort schuldgevoel wilde zeggen dat, als ik zo doorging, het niet lang meer zou duren voor ze klaar zou komen en dat ik dat misschien niet graag zou hebben dat het al zo snel gebeurde.

"Kom maar klaar schatje" antwoordde ik. Nog steeds in hurkhouding, pakte ze me enkele tellen later vast en kwam ze met ingehouden gekreun klaar ...

 

 

 

Commentaren

Verliefd zijn is toch heerlijk. Het gevoel van alles aan te kunnen, van te zweven,....
Verschiet ervan dat het bij jullie al zolang duurt!

Gepost door: Anouck | 16-06-08

het is toch prachtig he zo 2 mensen maar ale groetjes aan iedereen

Gepost door: sofie | 16-06-08

Meer dan 2 jaar geleden, toen we ons afvroegen hoe het nu verder moest, zei ik tegen Sindy dat we wel zouden zien als de veliefdheid over is. Ik zei haar toen ook dat we mekaar na die verliefdheid misschien zouden beu worden zodat we geen verscheurende keuzes zouden moeten maken. Nog maar pas las ik ook, in de flair geloof ik, dat verliefdheid maximaal 2 jaar duurt. Maar we zijn nu meer dan 2 jaar verder en er schijnt maar geen eind te komen aan die verliefdheid en dat verlangen naar mekaar.

Gepost door: Ron | 17-06-08

De commentaren zijn gesloten.