18-06-08

Alles netjes doorgeslikt.

Zodra Sindy bekomen was van haar orgasme, zette ze zich terug naast me, nam ze mijn penis in haar mond en begon ze me opnieuw vol overgave te pijpen. Ik legde mij volledig plat op mijn rug. De spanning, die gewoonlijk in de lucht hangt als we in open lucht vrijen, was er nu niet. Ik voelde me zo op mijn gemak op deze plaats dat ik er geen moment aan dacht of we zouden betrapt kunnen worden. Twee jaar geleden, met Rock Werchter, toen in dat veld, voelde ik mij ook zo. Er was alleen Sindy, de rest van de wereld was ver weg, heel ver weg. Ik kon me volledig concentreren op de verwennerij die me te beurt viel en genieten; genieten zoals dat alleen bij "mijn" Sindy kan. Ja, inderdaad, "mijn" Sindy, want het voelt soms echt aan of het "mijn" vrouw is.

Toen ik rillend en verkrampt klaarkwam, hield ze haar lippen nauw omsloten rond mijn piemel alsof ze dit keer geen zaad wilde laten verloren gaan. Ze bleef zachte op en neergaande bewegingen maken met haar mond terwijl ze met haar tong mijn eikel bleef strelen tot alle opgehoopte spanningen volledig uit mijn lichaam verdwenen waren. Pffffffffffff .... zalig was het. Ik keek naar de blauwe hemel boven me en voelde me zo gelukkig.  En nog gelukkiger werd ik, toen ik besefte dat Sindy deze keer al mijn sperma had doorgeslikt. Ik hoefde het haar niet te vragen, ik wist het gewoon. Maar ik hoor het haar graag zeggen en toen ik de dag nadien op MSN vroeg of ze mijn kwakje had ingeslikt, antwoordde ze met een glimlach "Ik heb niet gemorst en zoals een braaf meisje alles netjes doorgeslikt."

Sindy ging achter mij zitten, ik half liggend in haar schoot. Terwijl we mekaar streelden en knuffelden, zijn we over koetjes en kalfjes beginnen babbelen, 't is te zeggen, niet echt over koetjes en kalfjes want ik heb haar iets heel vertrouwelijk en intiem over mezelf verteld waarover ik hier spijtig genoeg niets wil zeggen.  Tijdens mijn verhaal, keek ik haar af en toe aan en wat me trof, was die veelzeggende "luisterende blik" van haar. Ze zei niks, geen woord. Ze luisterde alleen en niet het ene oor in en het andere uit, zoals dat bij mij dikwijls het geval is; nee, ze luisterde "echt" naar wat ik zei en het voelde zo goed aan. Die meevoelende blik, die begrijpende ogen, ik zie ze nu nog altijd voor mij, ze keken los door mij, tot recht in mijn hart. Was het verliefdheid wat ik voelde, was het liefde? Wat zie ik die vrouw graag!    

 

   

Commentaren

Zalig is het als jij in mijn schoot ligt, ik door je haren wat wrijvend, genietend van de warme zonnestralen.

Gepost door: sindy | 18-06-08

Ik vraag me af hoe het met Nathalie is. Ik vind het eigenlijk spijtig dat ze niets meer van zich heeft laten horen. Zou ze hier op de deze blog af en toe nog eens komen kijken? Misschien heeft ze alles opgebiecht tegen haar partner, ook van het bestaan van deze blog, en heeft ze totaal lees- en spreekverbod gekregen.

Gepost door: Ron | 19-06-08

De commentaren zijn gesloten.