21-06-08

De 1ste keer samen iets gaan eten.

Ongeveer een klein uurtje hebben we "braafjes" naast mekaar gezeten. Dan hebben we een tweede keer seks gehad en kort daarna zijn we terug naar Sindy's auto gewandeld. Sindy had in het verleden al verscheidene keren laten verstaan dat ze zo graag eens wou gaan eten met mij. Tot hiertoe had ik dat aanbod elke keer afgewezen. Niet omdat ik dat ik niet graag zou doen, maar omdat ik het veel te riskant vond om samen met Sindy in het openbaar gezien te worden. Maar blijkbaar wordt je, naarmate je langer een verboden relatie met iemand hebt, toch geleidelijk iets minder voorzichtig. Ik besloot van het er dit keer op te wagen en we zouden dus voor de eerste keer samen iets gaan eten. De avond ervoor had ik op een fietskaart een brasserietje gevonden dat me wel interessant leek. Het was niet zover van onze afspreekplaats gelegen en het zou die dag zeker open zijn.

Het was ondertussen al middag geworden, de zon straalde nog steeds hoog aan de hemel en de koude van de ochtend had plaats gemaakt voor heerlijke zomerse warmte. Vanaf Sindy's auto zijn we verder gereden met de fiets en al na een tiental minuutjes arriveerden we bij die brasserie. Geen kat was er te zien, echt niemand, niet binnen en niet buiten, alleen iemand van de brasserie zelf. Het was alsof we heel het restaurant afgehuurd hadden voor ons alleen. We zetten ons aan een tafeltje op het terras onder een parasol.  Het was er mooi en heel rustig en omdat we helemaal alleen waren voelde ik me volledig op mijn gemak.  Zonder gêne en alsof het de normaalste zaak van de wereld was, nam ik Sindy haar hand vast en streelde ik haar aangezicht. Heerlijk was het om hier zo met haar te kunnen samenzijn zonder schrik te moeten hebben van de blikken van andere mensen.

En we bleven ook heel de tijd alleen op dat terras. De salade, die we genomen hadden, viel tegen, maar de omgeving en mekaars gezelschap maakten alles goed. Na de rekening betaald te hebben, zijn we dan nog een uurtje gaan fietsen, de fietsknooppunten volgend. Zalig ook, zo naast mekaar op de fiets, in een prachtige omgeving, af en toe even vluchtig Sindy's gezicht, nek of haren aanrakend. Toen we terug bij de auto kwamen, heb ik iets gedaan waar ik onmiddellijk spijt van had. Voor we afscheid namen, heb ik Sindy nog om een laatste kusje gevraagd terwijl er rondom ons verscheidene mensen aanwezig waren. Het was maar een klein kort kusje op de mond en ik hoop dat niemand het opgemerkt heeft.   

 

Commentaren

Het was idd zalig zo'n dagje samen met z'n tweeën. Lekker gewoon doen , genieten van het mooie weer, de natuur en van elkaar.
Ik heb in tegenstelling met Ron geen spijt van ons 'afscheidskusje' in het openbaar. Het kwam zo spontaan en zo gewoon. Iedereen mocht het zien van mij.

Gepost door: sindy | 22-06-08

toen ik las dat hij er direct spijt van had moest ik toch even slikken! waarschijnlijk bedoelt hij het anders dan ik het opgevat heb!
dat hoop ik dan toch!

Gepost door: Lotte | 25-06-08

Blijkbaar heb ik me verkeerd uitgedrukt. Voor alle duidelijkheid, ik had onmiddellijk spijt van dat afscheidskusje enkel en alleen omdat er op dat moment zoveel mensen rondom ons waren en omdat ik vreesde dat misschien iemand één van ons zou herkend hebben. Een kus op de wang zou nog uit te leggen zijn, maar een kus op de mond geef ik normaal alleen maar aan mijn eigen vrouw.

Gepost door: Ron | 26-06-08

De commentaren zijn gesloten.